Да кажа и аз за инжекциите за дробчетата на мен ми ги биха няколко дни преди да родя - две, мисля, че беше през ден.
За разделянето на биберони и шишета - първия месец бяха само на кърма, след това по малко дохранвах може би един месец да съм разделяла и после нали си се стерилизираха не съм ги делила, а както казва Вера после настава такова грабене на бибата на другия, че направо да паднеш от смях
И аз като Жабче не им дадох в началото биберон залъгалка и доста време не го искаха, но бяха от по ревливите и в един момент не ми издържаха нервите и започнах да ги уча, най-много ме беше страх да не се отбият, заради дохранването с АМ и шише и от биберона, ама нашите се оказаха всичко лапащи и всичко сучещи и така се кърмихме 10 месеца, дори после трудно ми беше да спра кърмата.
За гладенето също седнала гладех, а покупките като ги почнах от 27 гедмица едва насмогнах до края, всеки ден по нещо, по малко
elist не се притеснявай, ще ги усетиш, аз някъде там в 19 г.с. май беше, ама доста слабо, ама после като почнат да ритат.