Да се включа и аз - относно киселините, ми, нямам много - само вечер, понякога са много силни, и, ако не издържа взимам талцид - останали са ми 2-3 хапчета за зор-заман. Ама като ви чета и си мисля - ми аз използвам много пикантни подпхравки, дай ми на мене люто, кисело, солено, че и червено винце си пийвам чат - пат по една чашка
, а то е такъв дразнител на стомаха... Май ще трябва малко да намаля пикантните неща, пък да видим как ще е.
Парси, и моят нос е запушен почти нон-стоп, но аз доскоро имах и хрема или по-скоро синузит /това май сега го придобих/, не се търпи, но все се надявам да мине като родя
Относно овлажнителя за въздух - мисля засега да не купувам, та нали и бебата ще се роди по топло време, та засега печки няма да се пускат, ако по-натам преценя, че е нужно ще взема, но засега ми се струва малко излишен разход.
Жабче, моят мъж почти постоянно е в командировки, милия, и аз от време на време си викна някоя приятелка да спи при мен, да ме варди, че знае ли човек...Ама вече ми писна да се страхувам, уж, засега момата няма намерение да излиза, пък..то каквото му е писано на човек в крайна сметка. Не ми се ще да викам нашите /които не живеят в София/ да стоят при мен, и без тва достатъчно грижи си имат хората, а и майка ми каквато е паника..
Counterfeit, ще изпуснем концерта на 18 май струва ми се! Аз също съм голям почитател на Депеш мод и вчера тъкмо се уговорих с една приятелка да гледа нероден Петко, а ние да ходим на концерт, ако успея да намеря билети. Днес споделих с една позната и тя каза, че съм луда...живот и здраве тогава бебето ще е на 2-3 седмици
Та такива си ги смятам и пресмятам аз, ама де да видим. Айде стига съм ви занимавала с "проблемите си". лек и спокоен ден от мене!