Aubergine, ще се обърне, мила!
Кажи му ти, мен не ме слуша. Имам усещането, че се е заклещил там.
... при д-р Сигридов. Той предпочита стерилната урина да се прави в лаборатория "Лора" /съвсем скоро ме прати там, та знам/.
Да, при едни начумерени..бабки. Които ми пишат името с У, а фамилията с руско окончание
Въпросната лаборатория била специализирана за микробиологични изследвания и на техните резултати може да се има вяра. На мен не ми е удобна, отварят едва в 8, гледат все едно ги боли нещо, пишат бавно, взимат ми лошо кръв.
Елия, радвам се, че писа. Точно мислех да те "викам" да споделиш как си след спирането на утрогестана. За желязото аз пък знам, че поне 2 часа след магнезий се пие, но не съм убедена.
nelkata , задължителна е, само ако ще искаш болнични. На мен дори те не ми трябват, но вече съм се записала и аз не знам защо. Само се ядосвам там.
Купуваш от аптеката контейнерче за урина, взема се първата сутрешна урина и то след направен тоалет, но само с вода, без измиващи препарати. Също така трябва да е средна струя, надявам се че го обясних що-годе разбираемо.
Казаха ми, че няма проблем, да се измиеш с интимен гел.
Злате, цереактивния протеин се пуска, за да се следи да се не развие вътрематочна инфекция. И аз го пускам, въпреки, че не съм правила редукция.
Браво за малките големи мъници!
А вие докато се чудите може ли да се ходи на зъболекар или не, леля ви си извади един зъб
Като от масло излезе, цялата галимация със все упойката - за 10 минути.
А да - СУЕ изобщо няма смисъл да се изследва от бременни.