Мириам, хубаво е да се направи фетална ехокардиография. При мен тя беше в 21-ва седмица заедно с феталната морфология, която ми прави доц. Томова в клиниката на д-р Владимиров. Доколкото знам и ти ходиш в тази клиника, та се учудвам, че не са те посъветвали да я направиш. Знам обаче, че е най-хубаво да се направи в 18-23 г.с., само да не си закъсняла.
Злати, и аз звънях в тина Киркова за да разбера резултата от секрета, дето ми взеха в петък, но нещо не успях да се свържа. Последният път ми откриха кандида и я лекувах 12 дни с полижинакс, а сега пак имам по-засилено бяло течение, макар и без мирис, но се притеснявам да нямам още гадинки. Иначе от известно време си пера бельото и това на мъжа ми само с бебешки сапун, после гладя, от време на време си правя и бани с хлебна сода, та ще е егати случката ако ги имам още
!!!
Иначе аз от няколко дена съм адски болна - хрема, кашлица и от нищо не минава. Вчера се опитах да мина при личната си лекарка, обаче, нея да я хване човек е мноого трудно, та се отказах! Минах и си взех от аптеката - сироп Стодал, препоръчаха ми го като хомеопатичен, коризалия за смучене за хремата, наливам се с чайове, лимони, мед, вит. С и кво ли още не, но засега няма кой знае какъв ефект! Утре пак ще ходя при личната поне да ми даде някой ден болничен, че днес и на работа не успях да отида. Та цял ден си лежа вкъщи, подремвам, гледам ТВ и така...годишното приключване ще трябва да почака! Надявам се поне бебето да е добре, сега е най-интересно защото корема ми заема какви ли не причудливи форми като реши да се размърда момата
И аз по едно време през нощта имах странни болки ниско долу, но реших, че няма да им обръщам много внимание и взеха че минаха
Явно така ще е отсега нататък.