0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Aubergine

Re: Тема на бременните № 38
« Отговор #220 -: Март 20, 2009, 19:37:54 pm »
Хей, Жабче, радвам се, че отбелязваш още един ден на родна почва!  Но честно казано умирам от нетърпение да прочета за увеличаването на жабешкия род :D

След тридневни мъки се установи, че имам бъбречни проблеми, но това само ме успокои, защото бях решила, че са неконтролируеми контракции. Утре ми предстои любимото изследване в още по-любимата лаборатория, за да видим ще се пие ли антибиотик.

А да - желязо и ЖСК са ми в референтни граници 8)

*
« Отговор #221 -: Март 21, 2009, 00:10:51 am »
Момичета влизам само да ви се похваля, че нашето "сладоледче" е мома :lol:
Много сме щастливи и двамата с мъжо.
« Последна редакция: Март 21, 2009, 00:13:26 am от dendy »
*
« Отговор #222 -: Март 21, 2009, 02:12:10 am »
Денди,честита ви госпожица.И влизай по често не "само " за това :D

*
« Отговор #223 -: Март 21, 2009, 13:03:07 pm »
И аз така си мисля, и поне много доктори съм питала за фраксито, и не точно разрежда кръвта ами предодвратяват образуването на тромби които биха спрели кръвопотока към матката и бебета, и съм учудена от това което казваш че спира кислорода, когато има нормален кръвопоток към матката тогава има и нормално количество хранителни вещества и кислород за бебета, аз съм от самото начало на фраксипарин и като съм говорила с доц Конова може би ще бъда до края на фраксипарин или един месец преди секциото ще го спрем, и след секциото 15 дена пак ще имам фраксипарин.Аз съм мутация в гена на протронбина.
Вали и аз съм със същия ген и същата мутация и аз съм чувала така за фракси ,че прави кръвта рядка и доставя достатъчни вещества хранителни и кислород на бебето и това което разбрах ме изуми? 8OКакто и да е да се надяваме всичко да е наред.Успех на всички момичета и здрави бебчета! :wink:
« Отговор #224 -: Март 21, 2009, 16:09:44 pm »
Денди, чудесно. Не си и представях друго.  :wink:
*
« Отговор #225 -: Март 21, 2009, 17:57:30 pm »
Dendy,много се радвам,че бебчето се оказа розовко - точно както искаше! :P :D

Аз се връщам от преглед при д-р Александров - нашите разбойници са добре, 1550гр и 1750гр - в 28г.с.+4 дни - добре ги храня май

Пък така хубаво се случи,че се засякохме и с Milenaeneva и Baracuda в АГ-то,и като заседнахме в чакалнята на лафче,без малко да откараме цял ден така  :lol: Че и кафенца си взехме от машината :mrgreen:
Нашият док като ни видя така наредени се развесели и той покрай нас :D
« Последна редакция: Март 21, 2009, 18:13:15 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #226 -: Март 21, 2009, 19:21:06 pm »
Пък така хубаво се случи,че се засякохме и с Milenaeneva и Baracuda в АГ-то,и като заседнахме в чакалнята на лафче,без малко да откараме цял ден така :lol: Че и кафенца си взехме от машината :mrgreen:Нашият док като ни видя така наредени се развесели и той покрай нас :D

:D :D :D Таня,наистина днес ми беше най-приятния и забавен преглед!И нашето момченце се развива добре.Пу,пу!

Dendy,честита розова радост!Много се радвам за теб!
*
« Отговор #227 -: Март 22, 2009, 01:12:05 am »
Здравейте и от мен! В четвъртък бяхме на лекар. Всичко му е наред на младежа - расте и аз по малко покрай него.  :)  Докторът каза да не се притеснявам, ама е лесно да се каже.  :lol:

денди, честита девойка! Крайно време е да има нови попълнения в розовия отбор.  :wink:

Много ми е хубаво, като влизам тук и чета само хубави новини.  :D

« Отговор #228 -: Март 22, 2009, 13:27:33 pm »
Counterfeit, добре ги храниш момците.  :lol: Моите бяха по толкова в края на 30 г.с. ( 29 г.с. и 5 дни)На следващия преглед след 2 седмици бяха чукнали 2 кг.

Аз още съм тук, днес спирам Гинипрала.  8)
  09.11.2007
*
« Отговор #229 -: Март 22, 2009, 13:53:54 pm »
Жабче, ще устискаш чак до 31-ви. :wink: Леки оставащи дни до прегръдката с жабчетата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #230 -: Март 22, 2009, 17:58:37 pm »
  Жабче, герой си ти. :D Много късмет ти желая!

Денди, честита ви девойка! :D

« Отговор #231 -: Март 22, 2009, 21:06:46 pm »
Денди честита мома  :bori_007:
*
« Отговор #232 -: Март 23, 2009, 12:02:03 pm »
Жабче, успех!
Денди, добре дошла в редиците на розовите мами :D
*
« Отговор #233 -: Март 23, 2009, 12:08:46 pm »
Мерси момичета, мерсиии много  :lol: само че като чета в очетните на бг мама, как масово лекари бъркат пола на бебета....   :wink: Факта обаче е, от както разбрах че ще сме в розово и някак си ми стана все едно едно дори и утре да се окаже, че ще пишкаме прави- ще бъда пак щастлива, само да сме живи и здрави. Още не го усещам, винаги съм мислила, че рано ще почувствам съкровището ама...
elena_d какво прави Марти, отдавна не сме се чували!
Counterfeit ей не се обаждате значи  osi_10 и аз искам на кафе в чакалнята на АГ  :party: А ти кога ще ми разкриеш тайната на хранене, че последно време ние вървим слабички, ама точно това пък ме наведе още  пове4е на мисълта, че ще сме грации  :bori_016: Нищо все пак чакам да чуя с какво ги храниш твоите юнаци- сладки.
Аз мислех да ходя в петък на преглед, но не издържах и се метнах още в срядата  :oops:
Жабче ти си нашата гордост, постоянно те мисля  :bighug:
*
« Отговор #234 -: Март 23, 2009, 14:13:49 pm »
Мерси момичета, мерсиии много  :lol: само че като чета в очетните на бг мама, как масово лекари бъркат пола на бебета....   :wink:

Counterfeit ей не се обаждате значи  osi_10 и аз искам на кафе в чакалнята на АГ  :party: А ти кога ще ми разкриеш тайната на хранене, че последно време ние вървим слабички, ама точно това пък ме наведе още  пове4е на мисълта, че ще сме грации  :bori_016: Нищо все пак чакам да чуя с какво ги храниш твоите юнаци- сладки.

Dendy,нашият док нали знаеш,че каквото е казал,винаги се е оказвал прав :wink: Сигурна съм,че е видял пола съвсем точно :D

За втория въпрос - каква тайна на хранене,ще ме умориш направо,голяма си ми скица :balk_21:
Храня се както всички бременни - всички се стараем да доставим най-полезните неща на бебчетата си :D Но нали са мъже и явно затова си "вземат" повечко от трапезата,лакомниците :mrgreen:

ПП.Как да се обадим,като срещичката беше съвсем импровизирана- дет се вика да се бяхме уговаряли,нямаше да стане сигурно :lol: Но следващия път да вземем да се уговорим предварително наистина yahoo_33
« Последна редакция: Март 23, 2009, 14:16:13 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #235 -: Март 23, 2009, 19:24:12 pm »
МОмичета някой пил ли е Квамател по време на бременност? На мен ми го изписа гинеколога от ЖК, изпих цяла опаковка, ама сега ме е страх да по4на друга  :? на няколко места про4етох 4е не е подходящ при бременност  :(
Сега си купих Фамултран /Фамутидин/ същата съставка на Квамател и Ноацид, ама и з адвете 4ета противоре4ия, какво да правя? Киселините са ужасни, нямам никакъв апетит  :( и стомаха ме боли.....
МОже ли да съм навредила на бебето с тоя Квамател?
« Последна редакция: Март 23, 2009, 19:34:06 pm от dendy »
*
« Отговор #236 -: Март 23, 2009, 19:33:29 pm »
Денди, аз смуча талцид от време на време, нама противопоказания по време на бременност, но някои момичета бяха казали, че нещо не се намирал напоследък. Незнам обаче, ако проблема с киселините при тебе е голям, дали ще ти помогнат.
*
« Отговор #237 -: Март 23, 2009, 19:35:33 pm »
Мерси nunu ама Талцид няма, а вместо него Ноацид и него съм купила, ама незнам дали става.
« Отговор #238 -: Март 23, 2009, 19:38:50 pm »
МОмичета някой пил ли е Квамател по време на бременност? На мен ми го изписа гинеколога от ЖК, изпих цяла опаковка, ама сега ме е страх да по4на друга  :? на няколко места про4етох 4е не е подходящ при бременност  :(
Сега си купих Фамултран /Фамутидин/ същата съставка на Квамател и Ноацид, ама и з адвете 4ета противоре4ия, какво да правя? Киселините са ужасни, нямам никакъв апетит  :( и стомаха ме боли.....
Здравей не съм пила  Квамател  но имам съштите проблеми. Болки в корема кисилини моя лекар казва че е нормално при бременност.За болките ми изписа папаверин и нош-па. А кисилините и на мен са ми проблем.
*
« Отговор #239 -: Март 23, 2009, 19:44:54 pm »
Сега прочетох, че Фамотидин като съставка не уврежда плода ето тук http://www.safefetus.com/index.htm
А бе доверявам се и това е писна ми от тая мнителност, ама тя идва от кадърни" лекари които съм посещавала.