0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: "Дързост и красота"-тема с продължение...
« Отговор #280 -: Юли 01, 2009, 17:33:18 pm »
Здравейте момичета, искам да ви благодаря за разказите.Понеже в момента бгтелевизията нещо не работи не мога да гледам любимия сериал а благодаряение на вас не пропускам нищо.При първа възможност и аз ще се включа с разказването
Поздрави и лек ден

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #281 -: Юли 01, 2009, 19:15:33 pm »
Тази Брвук ако е пред мен и мога да й откъсна вратленцето......пу к...вата му с к....ва!!! Благодаря за разказчето!!! :bighug:
« Отговор #282 -: Юли 01, 2009, 19:25:56 pm »
Тази Брвук ако е пред мен и мога да й откъсна вратленцето......пу к...вата му с к....ва!!! Благодаря за разказчето!!! :bighug:
Аааа,нареждай се на опашката за това :D.обещавам,че няма да свърша цялата работа сама :D-ама от мене ще е психическият тормоз,а вратленцето й ти го преотстъпвам.
между другото,ще мога да ви разкажа серията и от днешното повторение,а след това вече разчитам на вас...В 4 часа сутринта в четвъртък тръгваме на път и ще се върнем в понеделник вечерта.Това означава,че няма да мога да ви разказвам епизодите от сряда,четвъртък и петък. :(Надявам се някой друг да успее да ме замести,а от другата седмица няма проблеми.
Благодаря Ви предварително
*

anizi

• 1806
« Отговор #283 -: Юли 01, 2009, 19:31:12 pm »
И аз мога от другата седмица, ама тази съм първа смяна и нито самата серия нито повторенията мога да гледам, така че ще помолим останалите фенки на сериала да помагат!!!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #284 -: Юли 11, 2009, 15:44:26 pm »
Какво става с тоя филм?Аз се отказах да го гледам,ама хвърлях по едно око тука,пък вие спряхте да пишете.Да не би никой вече да не го гледа?

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #285 -: Юли 13, 2009, 05:41:29 am »
Ами аз гледах една серия от по-миналата сряда и после ТЦ,спряха излъчването на БНТ1 по интернет.Мислех,че някой ще се включи поне тая седмица да даде малко инфо,ама немаааа :(
Та от миналата седмица беше доста сълзлива.Фелиша направи филма ,като Доменик я снимаше.тя повика и Бриджит до себе си и започнаха-"аз съм ти рожденната майка,но тя е твоята майка,която те възпитава и защитава.Аз много те обичам и искам да знаеш,че ако гледаш този филм,това което е трябвало да се случи с мен е станало.С баща ти обиколихме целият свят в търсене на любовта и най-накрая разбрахме,че тя е тук -В семейството ни!!!"
Ридж отиде при Брук и й предложи да бъдат отново заедно.Тя уж му каза,че не иска повече да бъде наранявана от него и така тактично го отблъсна.В това време Доменик беше сам на корабчето.майка му му обясняваше колко се гордее с него,затова че е успял да преодолее любовта си спрямо Брук в името на бъдещето си дете."Но ти все още я обичаш нали?"-Не пропусна да го къвне и тя.В това време пристигна Вълка за който говореха(Брук),Джаки напусна гледайки заговорнически сина си.тя взе да му обяснява,че Ридж бил имал проблеми в брака си и я молел да се върне при него и че не знаела какво да прави.Доменик директно й забрани да се занимава повече с него,увещавайки я,че точно сега тя е много ранима и не би понесла още едно разочарование.
  После тя пак се върна у дома си ,там все още беше Ридж.Тя вече надъхана от Доменик,му каза,че не иска да бъде пречката за да не просъществува брака му и той се върза на това и се обади на жена си и й каза,че иска да се видят след час на вилата.Брук изтръпна и го пита "защо я викаш там.Нали точно там тя ти е изневерила с психиатъра Джеймс?"
 А той-това ще е наказанието й.Отиде там,а жена  му разглеждаше албумите когато са били млади и си спомняше миналаото.Тя се опита да го целуне,но той се отдръпна и започна тактично да го уговаря,че трябва да спасят брака си,че тя се е върнала именно заради това и се е надявала тяхната любов да възкръсне след дългото й отсъствие.
  От тая седмица,разбрах от една приятелка (която е гледала серия и половина само)че,Фелиша поискала от баща си да се ожени за майка й и да бъдат хубавото семейство,поне докато е жива.Той пък отишъл при Джаки и й казал как стоят нещата и й обяснил,че след като дъщеря му напусне този свят,ще се разведе и ожени за нея Джаки.Тя подскачала от радост чувайки това.
На Тейлър й било писнало от номерата на Ридж и му поискала развод и му изпратила документите да ги подпише.
 Е ако имам късмет да пуснат БНТ отново на линия,ще ви разкажа петъчният епизод.
« Отговор #286 -: Юли 13, 2009, 08:36:56 am »
Урааа,БНТ отново работи и току-що изгледах петъчното повторение.
Ридж беше на някакво екзотично място с Брук с палми,папагали,маймунки ми и й каза,че я желае.Тя му отговори че го е обичала,но всичко е свършило,след като я е изоставил  с децата им.Дойде детегледачката с Ар Джей и Хоуп и те останаха удивени от красотата на това местенце и обитателите му.Малките любопитстваха какво правят там и той им  отговорили,че на подобно място са се оженили ,а именно тук са се заклели,че ще се обичат доживот.Брук го погледна на криво и той мазника веднага"има нещо в теб,което ме привлича невероятно много и дори  и когато си ядосана изглеждаш още по-сексапилна и те желая още повече!!!"Ама баба Брук реши да покаже достойнство и му каза,че "ако си мисли,че ще мърмори 1 седмица и после ще го приеме с отворени обятия жестоко греши,и че те са имали това за което много хора са мечтали ИДЕАЛНОТО СЕМЕЙСТВО и вината за разпадането му е изцяло негова.И не иска да се подлага на повече унижения...."и така тя се оттегли с вдигната глава.
  Бриджит направи вечерята и си хапнаха заедно с Доменик.Тя предложи дъщеря им да се казва НИкол и дори му показа палтенце избродирано с нейното бъдеще име.Тъкмо бяха приключили с вечерята и тя изрева от болка.Веднага в болницата,на системи,той седя до нея и се опитваше да я успокоява.Тя пък разтревожена се кара на сестрата,че трябвало да й увеличат дозата на лекарството.Но май успяха да я стабилизират,защото не получила пета контракция в раМК
« Отговор #287 -: Юли 13, 2009, 08:54:52 am »
рамките на 1 час.Той четеше из разните там книги и в един момент я пита дали усеща плацентата си,че й се оплаква на сестрата,че май нещо не е наред,щом жена му не чувствала плацентта си.
Тейлър седеше и се самосъжаляваше у дома.Томас дойде и я видя и му стана криво виждайки я така.Дори й предложи да остане при нея вместо да излиза с приятелите си,но тя го отпрати ,казвайки му ,че е само временно неразположена.Хектор й се обади 2 пъти но тя го отряза ,казвайки му,че в момента не е добра компания.И пи шампанско,после бяло вино,постави с лицето надолу всички снимки където е с вече бившият си съпруг и едната на която беше само той я строши.После реши че е време да отиде в кафе РУС ,Хектор тогава се обади за 2ри път и тя му каза,че отива натам.метна се в колата ,но спомените непрекъснато я преследват и единият път за малко да катастрофира,но имаше бързи рефлекси и овладя положението.
   Томас отиде при баща си и му каза,че трябва да поговори с майка му,защото тя не се чувствува добре и е много слаба душевно.Той ..... му каза,че не можел,защото имал други ангажименти и тогава Томас видя,че той държеше снимка на Брук в ръцете си.Но все пак й се обади -достатъчно да я разстрои още повече,напомняйки й ,че я обича и винаги ще я обича,но не може да й бъде съпруг повече.тя реши да се направи на силна ,каза му сбогом и затвори,сълзите й потекоха ,чу се свирката като на големите камиони(не е клаксон ,а имат една ръчка над шофьорското място,която издава остър предупредителен звук),светлини в стъклото й ,спирачки и серията свърши....

« Отговор #288 -: Юли 16, 2009, 21:59:10 pm »
Някой знае ли от къде могат да се изтеглят най-новите епизоди?
« Отговор #289 -: Юли 17, 2009, 19:53:09 pm »
Такааа:значи пропуснах една серия,но другите ги гледах.И тъй като съм само на повторенията не мога да ви кажа какво се е случило днес,но обобщено от понеделник до четвъртък.
Тейлър я откри Хектор.Беше за кратко в безсъзнание,но после се оправи.Имаше само една драскотина на хубавото си чело.Брук и Рич-той вече 4 серии се мъчи да я убеди,че са създадени един за друг и е готов да й прости всичко:"за всичките глупави решения които е направила ,докато не е била с него-Торн,баща му,Ник и за това ,че е помислила,че той не е любовта на живота й."Тя обаче все още му отстоява и дори го убеждава,че може да живее и без него.Дори и му каза,че "цял живот е мислела само за себе си и своите моменти увлечения и чувства,но сега е време да помисли и за децата си."
 Бриджит получи внезапни контракции ,докато си говореше с Фелиша.Отидоха веднага в болницата,преждевременно раждане и бебето беше мъртво.Въпреки усилията на докторите не успяха да го съживяват.Цялата серия беше това и съболезнованията на членовете на фамилията.Ник имаше някаква работа и да събере багажа на Бриджит и затова дойде малко по-късно.Помръкна му усмивката като разбра ужасната новина.После беше в моргата да се прощава с дъщеричката си.
  Бриджит изпадна в депресия и си въобрази,че тя е предизвикала смъртта на бебето лъжейки че е направила аборт преди да се омъжи за Ник.Изпратиха всичките дрешки в сиропиталището и реши,че ще започне живота си начисто.затова заяви на НИк ,че е свободен.Той я гледа втрещен неразбирайки.Обясни му,че той се е омъжил за нея ,защото е била бременна,но тъй като вече не е,е свободен да обича майка й и да се съберат заедно с нея.Той започна да я убеждава,че е свикнал с нея,че се е влюбил в нея ,че са преживели толкова много заедно и това че все пак заедно,означавало колко силна била тяхната любов.Но на него му писна и напусна кротко къщата.Повика Брук и й сподели мъката си.Тя го подкрепи и му благодари за жертвата която прави.
 Тейлър беше при Бриджит и си говореха като приятелки.Тя й сподели ,че след преживяното няма да може да бъде добра майка на Доменик,за това,че винаги ще мисли,че можела да държи дъщеричката в ръцете си(не само з амалко малкото й безжизнено лице със затворени очи,когато се прощаваше с нея в болницата).Каза й,че знае че мъжа й обича майка й и го освобождава да е с нея,а Тейлър сподели,че съпругът й е влюбен в нея и прекарва цялото си свободно време с Брук.
  Данте отиде при Фелиша да поговорят.Той започна да я убеждава,че Доменик може да е от него,защото са имали секс още преди тя да знае,че е бременна.Тя го убеждаваше,че са ползвали презерватив,но той й каза,че са правели секс няколко пъти за тая пиянска нощ ,а са ползвали предпазното средство само първият път.Той иска да направят тест за да знае дали детето е негово,но тя се опъва не иска да му каже рожденната дата на малкия.В това време дойде Ник да вземе малкият и Данте пожела да му каже,нооо продължението ще го научим в понеделник сутринта от петъчният епизод.
« Отговор #290 -: Юли 17, 2009, 22:41:50 pm »
Здравейте фенки на най-извратения филм в света :lol: :lol: :lol: Откакто съм в болнични и аз го зяпам всеки ден. Един ден реших да разцъкам малко в нета за него и да знаете какви неща разбрах  osi_12 Много любопитни историйки стават занапред и вече са на 5600 и нагоре епизод  8O. Не е коректно да ги издавам, затова който иска може да гледа откъсчета от сериите в www.youtube.com  :wink:
« Отговор #291 -: Юли 18, 2009, 17:36:41 pm »
Здравейте момичета ,накратко петъчната серия че съм на работа и много нямам време за писане. След като Ник взима детето от Фелиша се прибира у тях където го чака Бриджит.Тя е много изненадана че той е с детето. Ник я пита дали ще го сложи да спи ,но тя отказва.След малко той се връща с детето на ръце и казва че малкия не иска да спи.Двамата стоят седнали до прозореца и си говорят как мога да обичат това дете и т.н.След малко Бриджит казва на Ник да и подаде  детето ,а той дали тя е сигурна за това а тя казва да .Ник прави изненада на Брук със свещи и бельо (червено и черно с големи червени сърца) а тя му казва че по този начин той няма да я впечитли.Подава и картичка ,тя прочита съдържанието но пак го гледа и му казва че това не е достатъчно. Ридж изсипва цяла торба с картички и казва ,че е купил всичките от магазина.После показват малко кадри от тяхното миналои той че много спомени имат заедно и че ще я обича докрая на дните си и се прегръщат.Данте отива при Тейлър за да може тя да убеди Фелиша че трябва да направи ДНК тест на детето и да знаят кой е бащата ,той или Ник.Фелиша първоначално се дърпа но Тейлър я убеждава и те отиват до болницата.Тейлър разговаря с лекаря за това никой да не разбере за теста.След което им взимат материал за изследване.Д-ра се връща с резултатите и така свършва този епизод.:) Поздрави и приятна  почивка на всички . beer:: :garden:

« Отговор #292 -: Юли 18, 2009, 19:27:06 pm »
Ник прави изненада на Брук със свещи и бельо (червено и черно с големи червени сърца) а тя му казва че по този начин той няма да я впечитли.
  Ридж ли си имала предвид?
Мислите,че малкия Ник ще е от Доменик?Аз си мисля,че няма да е и че нещо ще куца със спермограмата на Доменик.....-където се вре ,все не е той бащата или пък ако случайно стане ,нещо с хлапето няма да е наред-имам предвид детето което ще се роди от Тейлър с яйцеклетката на ветеранката Брук.
 До Силвичка:В САЩ са на епизод над 5600 ,но сериите са по 15-16 минути.Аз ги гледам от последните 3 седмици и ми се взема акъла-на всеки 3-4 минути реклама.И на всеки 2-3 серии има нов скандал-то май това е станала движещата сила.Но хубавото и изненадващото е че,Фелиша оцелява и изглежда много по-добре.Само не знам как умира близначката Фиби,но май и там е намесен младият Рик(Рич)....

« Отговор #293 -: Юли 18, 2009, 20:55:20 pm »
Да iliyanas имах предвид Рижд ,но в бързината съм написала Ник :) .

*

anizi

• 1806
« Отговор #294 -: Юли 20, 2009, 13:00:48 pm »
И аз да се включа тази седмица, че нещо сме го позакъсали с разказите на сериалчето.....
Стефани и Ерик продължават да търсят решение за болестта на Фелиша
Фелиша разбра, че детето не е на Ник, а на Данте, но не иска да повярва. Данте иска да е с детето. Обади се на Ник да заведе детето /за да му каже кой е бащата/. Ник тръгна
Бриджит иска да направят помен на малката в дома на Стефани и Ерик. Стефани покани Тейлър, въпреки, че ще й е тредно да гледа Ридж и Брук заедно. Видя документите с кръвните проби в ръцете на Тейлър и си помисли, че е за болестта, но Тейлър й каза, че е поверително. Стефани иска да се обади на Фелиша за да я пита за какво става дума и Тейлър и каза, че са намесени и други хора....
Ник отиде при Фелиша, обяснява колко вече обичал малкия, как не можел без него, покани я на помена и тръгна....Фелиша се разплака, но нищо не му каза.....Влезе Данте и взе сита си на ръце  /той малкия наистина прилича на Ник ама какво да се прави ДНК тест....няма съмнение/.
Данте натиска Фелиша да каже на Ник и Бриджит за детето....а той е толкова щастлив, че има дете  :D. Ще го храни и каза , че ще го гледа докато Фелиша е на помена. Данте говори с Тейлър, че иска да гледа детето, Тейлър подозира, че целта на Данте с това дете е Бриджит.
Стефани отиде да взема Фелиша и бебето. Каза и че се радва за търсенето на лечение /нали видя картона/. Фелиша се ядоса и попита какво е казала Тейлър, но като разбра, че Тейлър е замълчала, се поуспокои и каза, че тестовете са за детето.... 8O Каза, че всичко се разпада, всичко което е планувала за детето. Каза й че детето не е син на Ник, а на Данте и Стефани  8O. Тя се развика как обикаляла баровете, скачала в леглото със всеки, Фелиша каза, че поне не чакала 40 години като нея с Ридж и Стефани й шибна й един шамар, Фелиша поиска подкрепа морална, защото не били важни сексуалните и навици, а детето и двете се прегърнаха. Иска помощ да убедят Данте да се съгласи Ник и Бриджит да осиновят малкия. Стефани обеща Данте да не вземе детето. Тръгнаха за помена.
На помена всичко върви като на помен-гадно. Ник обяснява, че ще се справят благодарение на малкия. Стефани и Фелиша отидоха без бебето, но Бриджит каза, че мястото на малкия е при тях и Ник без да казва къде отива отиде да вземе малкия. Там се срещна с Данте поиска да вземе детето Данте се възпротиви, Ник му каза да стои настрана от него, бебето и жена му и Данте се вбеси и каза, че малкия не е негов син...........
« Отговор #295 -: Юли 22, 2009, 09:53:40 am »
Серията ит вторник:
Доменик е потресен от чутото от италианеца и отиде да говори с Фелиша.Започна да я обвинява ,че се подиграва с чувствата му ,че не знае как да съобщи това на бриджит,че му е писнало да "вземат децата му,изпод носа,включително и загубата на Никол сега и сякаш тов ане било достатъчно,но и детето което заобичал се оказало,че не е негов син".Пристигна Стефани и защити дъщеря си.Доменик обаче няма укротяване.Фелиша го убеждава,че иска те двамата със Бриджит да отгледат сина й и ще направи всичко възможно за да стане така.-Но Данте му е баща и той ще реши какво ще направи.От него зависи всичко и дори и да скрия от Бриджит ,че малкият не е мой син,той ще се появи един ден и ще ни го отнеме.-Но аз искам бриджит да му е майка и ....
-А какво ще кажеш за Данте и Бриджит?Ти и без това не ме харесваш от самото начало нали Стефани?И Данте се появява точно навреме за да разбие всичките ми мечти и отнеме и последната ми радост....
   Секунди преди да започне помена,Стефани е доло и сипва питие.приближава се Джаки и й казва ,че е много мило от нейна страна ,че е отстъпила къщата си за помена на Никол.Стефани я изглежда остро както тя си знае,а Джаки продължава"Невероятно вече съм 1 час тук ,а ти все още не си ме нарекла курва".-"Не смятам да си хабя приказките за нещо ,което е известно на всички"-й отговаря със злъчна усмивка Стефани.
  Стария Мароне кръстил едната от регатите си на името на Никол.Дарла донесе лилав люляк защото имал невероятен аромат и хубав цват.Ридж донесе някакъв бял накит(приличаше ми на тия от 5 лева по сергиите)и го остави з аникол.Ерик и Стефани засадили предният някакъв тип роза,която кръстили с името Никол..
  Навън при басейна говорят Ридж и Тейлър.Тя му каза,"че се чувствува добре,завърнала се отново ,има пациенти ,поддържа практиката си.Успява да се справи значително добре без него,докато на него му личало,че не му върви живота с Брук."
Бриджит отиде да вземе малкия от стаята му и се натресе на Данте.и той започна с играта си.Извъртя така нещата,че "тя му беше благодарна,че е бил в най-трудните моменти до нея,че й е бил страхотен прител и че се е грижил за нея по време на бременността й."Той й каза,че не иска да я наранява,че "тя е преживяла твърде много и остава още едно изпитание за нея,но после всичко ще се оправи и ще бъде много щастлива."Тя го погледна учудено и го накара да разкрие тайната която знае,но той й каза,че ще я научи по-късно.Влизайки в стаята с Ник на ръцете ,тя му говореше"Липсва ли ти татко?И на мен ми лиспва и сега ще го намерим!".Доменик изгледа Фелиша и Стефани и излязоха заедно."Много преживя тази двойка,но не знам още колко ще може да понесе милата Бриджит"-каза Стефани и серията свърши...
« Отговор #296 -: Юли 22, 2009, 17:24:53 pm »
  Джаки продължава"Невероятно вече съм 1 час тук ,а ти все още не си ме нарекла курва".-"Не смятам да си хабя приказките за нещо ,което е известно на всички"-й отговаря със злъчна усмивка Стефани.

:jump12:
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #297 -: Юли 24, 2009, 09:51:07 am »
  Джаки продължава"Невероятно вече съм 1 час тук ,а ти все още не си ме нарекла курва".-"Не смятам да си хабя приказките за нещо ,което е известно на всички"-й отговаря със злъчна усмивка Стефани.

:jump12:
:D :D :D Ей затова съм фенка на Стефито! :D :D :D

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #298 -: Юли 24, 2009, 21:48:28 pm »
Стефани е родена за ДИРИГЕНТ на лудият "ОРКЕСТЪР" покрай нея,ама нещо никой не ще да я слуша :?
  Серията от сряда:
Бриджит разговаряше с Ник и той мънкаше,чудеше се как да й каже,че сина му не е от него.Как да е накрая изплю камъчето и за всеобщо учудване тя започна да успокоява него,че ще говори с Данте и ще успеят да отгледат малкият заедно.Облече се и реши,че ще отиде да говори с него.Ник я предупреди да не ходи ,защото я очаква по-голямо разочарование.Но тя реши да пробва въпреки всичко.Отиде при него и започна да му благодари,затова,че е разбрала,че той е бащата и още преди това й е казал,"че няма да я нарани".Той го изтълкува по негов си начин и й каза,че много я обича.Тя пак "благодаря ти,че ще ми позволиш да отгледам Доменик,заедно с мъжа ми."А той "с Доменик?Та аз въобще не говоря за него...Аз се подготвям ,той е мой син и има нужда от майка и й показа стаята,която беше обзавел за него.А ти обеща на сестра си,че ще отгледаш и ще се грижиш за него...Тя потресена от чутото напуснааа
 Данте отиде при Стефани и взе да я убеждава,че Бриджит е нещастна и бракът й едва ли ще просъществува дълго,че Ник не е мъжът з анея,че въпреки времето да минава,той ще си остане завинаги влюбен в майка й и  Бриджит няма да получава необходимото внимание от него,че само той я заслужава и знае какво иска и как да й го "поднесе",как да я ощастливи.Че тя е с много нежна душа и той ще се грижи за нея и т.н.
Стефани го гледаше сякаш възмутена от предложението му и това че той иска помощ от нея.
И в края на епизода Стефани отиде при Брук да я убеждава,че бракът на дъщеря й не е стабилен и че по всяка вероятност Ник ще е свободен твърде скоро.Брук я изгледа учудено и тя продължи:"Време е да помислиш и за себе си Брук.Сграбчи голямата си любов,която пожертва заради дъщеря си."
Сеерията от четвъртък:
Стефани все още беше при Брук и я убеждаваше ,че "ако наистина обича дъщеря си ,ще направи всичко възможно бракът й да не просъществува,защото тя е все още млада и трябва да намери правилният мъж за себе си и трябва да получи този шанс.Докато Ник гледа на нея едва ли не като на дъщеря.И че двете много добре знаели защо той се е оженил за дъщеря й(заради бременността й)
и сега когато вече го нямало бебето ,едва ли ще има нещо друго което да ги свързва...Оитай си късмета с него.В края на краищата ти беше с всички мъже от моето семейство - снякои от тях по 2 пъти и така не ти провървя с тях.."
-Стига майко-изкрещя Ридж ,който току-що беше влезнал и чу последното.Започна да убеждава Брук,колко много я обичал,че е сгрешил,че се е оженил отново за Тейлър,че Брук мног му липсва и иска да си я върне в живота и извади един голям пръстен с диаманти я пита дали ще с еомъжи за него отново.Тя прие но постави няколко условия:1.Да останат да живеят в къщата в която тя живее.2.Всички членове на семейството му да са добре дошли там,включително и Ник и той да промени отношението си към него,защото все пак му е брат.3.Да спре да слуша майка си и да се влияе от нея.Той се съгласи на всичко това и й предложи да се оженят още на другият ден.Тя взе да се опъва,че няма да имат време да изпратят покани и т.н.А той вече сме имали голяма сватба,нека тази да е малка и успешна.тя с блеснали очи се съгласи и той беше толкова щастлив,че Стефани веднага ги сряза:"По-тъп си и от баща си.Ерик поне не очакваше щастие ,а секс 2-3 пъти месечно,ноооо някои умници не успяха да го проумеят."Той погледна майка си и й каза:"почитай родителите си-някоя си заповед от библията.Е,това няма да стане.Вън майко,вън!Ще се видим в ада!!!"Стефани отговори,че тя и без това е решила да напусне тази къща пълна с ненормални хора и излезе.
   бриджит и Ник се караха.Той й каза,че няма да отгледа дете ,което не е негово с риск през следващите 18 години Данте да се представи и да разбие семейството им.Тя му противоречи,че това че не носи неговото ДНК ,не означава,че той не го обича.Той й каза,че тя е обещала на сестра си да отгледа неговото дете,но след като детето не е негово ангажимента й отпада...Тя,че не са истинско семейство,че само децата са можели да ги свържат,той че я обича и т.н...,но тя му каза,че не вижда смисъл бракът им да продължава.Пак разправии от тоя род и накрая тя го изпрати да спи на лодката и да си помисли....
  Стефани дойде и видя ,че бриджит е сама и й каза,че майка й ще се омъжва на другият ден и край на епизодааа...
« Отговор #299 -: Август 06, 2009, 10:07:07 am »
Sega най-същественното за периода през който не съм писала:
1.Бриджит се разведе с Ник без да се явяват на дела.
2.Ридж и Брук ,трябваше да се женят и дори изтеглиха сватбата си с около 2 часа по-рано.
3.Ерик ,се обади на дъщеря си и й каза,че сватбата на майка й ще започне всеки момент.Тя накара Ник да отиде и да спре сватбата им.
4.Брук и Ридж си казаха клетвите и вмомента в който отчето трябваше да ги обяви за законни съпрузи ,пристигна Ник с гръм и трясък,метна брук през рамо ,отнесе я на вторият етаж ,заключи я в стаята и я нацелува.Тя го зашлеви,обаче той й каза че дъщеря й го е изпратила и че тя е подписала документите за развода.Че те са роденио един за друг и тя му призна че също мног го обича.Ридж блъска отвън по вратата,ама Брук го кара да  чака.Долу Сали се опита да се обзаложи кой ще е младоженеца,ама никой не й се върза и тя сподели,че "сватбите на Форестър винаги протичат с някакви скандали."
5.В това време се обадиха ,че Фелиша е много зле и всички се втурнаха при нея.Тя ги накара да пият шампанско за последно с нея и издъхна в ръцете на Стефани.
6.Старият Мароне говори с Брук-(те не бяха поканени на прощаването с фелиша)и й каза,че след като с еомъжи за Ридж,той ще говори със Стефани и тя ще престани да я тормози.Обаче брук не прие с въодушевление идеята ,на стария му светнаха очичките и я предупреди,че ако е решила д аму стане снаха ,но използвайки Ник за това,"тревогите приченени от Стефани ,ще й се видят като "лесна песен".
7.Тейлър се наливаше в бара(в този ден трябваше да се женят мъжа й и брук)и беше много
отчаяна.Дойде Хектор и се опита да я спре,ама не успя.Тя искаше да си тръгне ,обаче той като я видя залитаща й прибра ключовете за колата,ама там бяха и тези за апартамента й и напусна.
8.На другата вечер Ник реши да говори с Брук отново,за да се уговорят за вечерта.Качи се горе(Мароне се опита да го спре),но не стана номера.В този момент дойде и Джаки.Ник открехна вратата и видя Ридж лежи на леглото,а брук върху него с черният халат с разголени рамена.Затвори бързо вратата и изчезна дори и не видя майка си.Брук слезна по някое времес намерението да види децата си ,но Джаки я видя пита какво са си говорили,че Ник е напуснал толкова разстроен.Тя й каза,че дори не е знаела,че е бил тук ,ама бързо й светна какво може да е видял.Джаки й даде палтото си и тя хукна с колата си към яхатата му.
9.Доменик отиде да се напие в кръчмата и налетя на Тейлър.Тя започна да му досажда,че двамата страдали от постъпките на една и съща жена.И той след няколко текили започна да проклина влюбването си в брук.После той успя да се прибере до яхтата и тъкмо успя да си захвърли ризата и пристигна Тейлър клатушкайки се.Нацелуваха се ,после тя уж му се извини,че не можела да се прибере у дома-нямала кола,ключовете за в къщи и пари да се прибере.Брук пристигна и ги завари-Ник по панталони,а Тейлър се излегнала с дрехите до него на спалнята.Луд скандал и обяснения,че тя само успокоявала Ридж след смъртта на сестра му.
10.На другият ден разправии м/у Брук и Тейлър за видяното снощи и тя каза,че ще запази тайната,за да не разочарова дъщеря си.А Бриджит започна даз се привързва към Данте.
11.Стефани отиде при един отец и той й каза да не се безпокои за Фелиша,че тя е добре и поне сега не чувствува болка.После продължи нататък и се озова в клиниката.Нов герой-д-р Рамирес специализирал в Европа.Фелиша с един куп машинки покрай нея.Стефани седна до нея и й говори ,че като били в линейката ,докторите усетили много слаб пулс.После със силата на парите са я поставили в състояние на предизвикана кома.И оттам нататък ще започват лечението иевентуално ще търсят донор на черен дроб ,за да й удължат живота.
12.Бриджит говори с майка си и й каза,че развода им ще бъде официално обявен след 6 месеца и помоли майка си,ако искат да правят нещо с Ник да го правят скришно,защото не желае нови скандали.По-късно Ник отиде при Брук и се понацелуваха пак и той се засили да продължи,ама Брук го спря като му изтъкна гореспоменатата причина.
13.Ерик навиваше Стефани да направят опело на дъщеря му и тя все се дърпаше,но той пое нещата в свои ръце,казвайки,че така"не я пускат да си отиде".Стефани се замисли за това и тогава се обади доктора.каза й,че са направили първият курс химиотерапия и състоянието й се влошило и че нямат голяма надежда.Тя го накара да гледа диска с нея и снимките й ,да разбере каква борбена натура е била тя и да продължават да се борят за живота й.Разбирайки ,че шансовете на дъщеря й са много малки тя отиде на опелото на другата вечер.Всички говореха и спомняха за нея с обич,и когато дойде нейният ред тя каза,че няма да позволи дъщеря им да ги напусне.Ерик се опита да я успокои ,но тя напусна и се качи в стаята си.В следващият момент GSM-а й извъня.Беше доктора и я викаше в клиниката.Очаквайки най-лошото доктора й каза,че състоянието й започнало да се подобрява и тя видя как ритъмът на сърцето й се увеличава -от 37 стигна до 60.Беше щастлива и продължаваше да й говори,че тя трябва да премине през болката,за да може да има повече време със сина си и със семейството си.
14.Брук се върна у дома и видя Ридж с багажа си.Той я бил обичал и затова се пренесъл при нея.Тя му каза,че също го обича,но иска поне веднъж той да уважи ИЗБОРА Й.По време на опелото дадоха Тейлър беше с хектор,а Ник щастливо разговаряше с брукИ рич гледаше наоколо като препикано мушкато.
15.Ник отиде при Бриджит да й каже,че е подписал документите за развод и я видя,че тя гледа сватбената им снимка където двамата са щастливо прегърнати.....