0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: "Дързост и красота"-тема с продължение...
« Отговор #260 -: Юни 17, 2009, 17:41:14 pm »
iliyanas  :youwoman: невероятна си! Много благодаря, че ни държиш в течение наистина е било нтересно днес! Разчитам и утре на разказче и предварително брагодаря!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #261 -: Юни 18, 2009, 12:58:36 pm »
Ей, тез се сетиха да покажат Алекзандра.
« Отговор #262 -: Юни 18, 2009, 20:34:17 pm »
Ох, пак на линия бяха сантименталните сценаристи.Кога ще се включат динамичните и скандалните,че нещо взе да става много меланхолично.
Тейлър беше при Фелиша и й обясняваше,че е възможно Бриджит да откаже да стане"майка"на детето й.Тя въздишаше тежко и каза,че не иска да усложнява живота й,но иска най-доброто за сина си и да израсне с баща си.По-късно Бриджит се появи и й каза,че е променила решението си ,след като е видяла колко щастливи са били двамата мъже с името Доменик,докато той го е разхождал и го е хранил и му е го говорил.Подаде бебето на Фелиша,с предупреждението,че сигурно е много изтощен,защото е майка му е липсвала и не е спал предната нощ.Баща му го е разхождал из къщата,а тя е лжежала през цялото време и мислела.Каза й,че ще го отгледа като свое дете,но трябва да знае,че ще му каже коя е истинската му майка.Но иска да ............
 Налага ми се да изляза спешно.Към 20,30-21 часа ще имате продължението.
*

anizi

• 1806
« Отговор #263 -: Юни 18, 2009, 20:36:06 pm »
Благодаря ти миличка, че въпреки ангажиментите се сещаш да разказваш малко по малко, защото малко останахме гледащите сериала..... :?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #264 -: Юни 18, 2009, 20:39:56 pm »
Да си призная аз вече само от разказите ви следя сериала,в къщи съм си но нещо ми писна от протакане и глупости,за това не го гледам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #265 -: Юни 19, 2009, 00:12:50 am »
Бриджит иска да опознае по-добре полусестра си ,тази смела жена която отказва дории  химиотерапията,за да може да е в по-добро състояние докато е със сина си и да прекара остатъка от живота си до него.Не иска тя да е просто"жената от снимката на пианото",а иска да я одухотвори и да може да разказва повече за нея на малкия Доменик.И пак ред сълзи и сополи и повтаряне на всичко това.
 В това време Брук отиде при Ник и започнаха да говорят.Тя беше щастлива,че той има син,но го помоли да не притиска дъщеря й да го приеме като свое дете,защото "всеки има своя праг на чувствителност,а този бил твърде висок за Бриджит."Той се защити казвайки,че въпреки всичко се надява ,тя да заобича сина му ,макар това да стане с течение на времето.И че когато се разбрало ,че Ар Джей няма да е от него е искал да умре и мислел ,че никога повече няма да бъде щастлив.Че въпреки,че не са се оженили с Брук ,той все още обича дъщеря й Хоуп и има специално отношение към нея.В това време пристигна Бриджит и му каза за решението си да стане майка на сина му.Той не вярваше и я погледна учудено ,но след като се осъзна последва водопад от прегръдки и целувки и признанието,че "той е толкова добър към Хоуп и Ар Джей,макар да не са НЕГОВИ деца,към новият си син и е със сигурност ще е такъв и към бъдещата им дъщеря,защото той е роден да бъде БАЩА".
Стефани счупи едната от играчките и се отказа да украсява елхата.пристигна Ерик и той се зае с това.Тя му каза,че не бива да празнуват,знаейки какво ще се случи скоро след празника,а той ,че дължат това на дъщеря си и трябва да го направят за да има един красив последен спомен.Стефани-ти както винаги си романтик и мечтател,а той :Да ,а ти беше реалиста и слава богу,че ме оставяше насаме с мечтите ми ,за да сътворявам моделите на "Форестър Креашънс."
Неочаквано дойде и Фелиша с Доменик ,дядото го взе и много му се радва,като накара дъщеря си да пие от неговия "отватителен специално приготвен яйчен коктейл".Тя отпи от него и каза,че е толкова гаден,че ще пропъди рака от нея ,без помоща на химиотерапията".
Това беше за днес.
утре пак за повторението. :D
« Отговор #266 -: Юни 22, 2009, 09:12:03 am »
Колкото и да ме е срам да си призная-така си е-проспах повторението на епизода от четвъртък.От друго място разбрах,че бил поканен свещеник и той направил кръщенето на малкия Доменик,а като кръстниците били избрани Ерик и Джаки-"по един от всяка страна".Ридж все още бил в Париж и затова Стефани поканила Хектор да остане да прави компания на Тейлър.
 Сега петъчният епизод.Стефани отиде да носи закуската на дъщеря си и я свари да се мъчи да събира чаршафите на леглото,защото "всичко било в кръв и опропастила дори матрака и не искала майка й да чисти нейните мръсотии".Стефани я потупа по бузката и й напомни,че точно тя й е сменяла памперсите и й е миела дупето и няма нищо против и сега да й помага.
   Хектор пак си представяше Тейлър,докато я чакаше да се появи.Упрекна държанието на Ридж,че все още го няма,а е почти нова година.Тя му каза,че го очаква,защото той ще получи една много хубава целувка.Но Хектор продължи с атаките си и стигнаха до споразумението ,ако съпругът го няма,той да я получио вместо него.Тейлър се оправдава с това ,че се опитва да спаси брака си,а той й каза,че "ако усилията са само от нейна страна,а Ридж остава равнодушен към това,той няма да чака повече и ще започне със сериозните си атаки спрямо нея".
Тейлър беше при Брук и след един куп предисловия и разпитвания ,най-после разбра ,че тя не е имала секс с Ник,защото "й е било невероятно приятно и спокойно",дори и без да са имали физическа близост.
Джаки отиде при Масимо и започнаха едни излияния,че не трябвало да забравят и Бриджит и внучката която очакват,да им купели много подаръци и да им покажели колко много ги обичали и са желани.Масимо й призна,че е наистина умна жена,но не иска да бъде повече женен за нея.
А пък Бриджит гледаше някакви рекламни брошури,получени по пощата и имаше и една за мореплаването.Изчака Доменик да отиде в другата стая и взе един по-тежък стол да го замъкне да смени корабчето ,което беше на по-висок рафт.Видя,че се клати стола и въпреки това се качи на него(тъпа и упорита патка,ей).Успя да грабне сувенирчето и в следващият момент крака на стола се счупи и тя падна на земята.Ник дойде веднага чувайки шума.Тя плачеше ,имаше болки и кървеше.Заведоха я в болницата и установиха,че шийката на матката й се е отворила.Докторката й обясни,че има травма,затова има изтичане на кръв и околоплодни води и тъй като има голям риск от инфекции и аборт ,трябва да предприемат спешна лекарска намеса.Направиха й спешно операция за скъсяването й,като Ник през цялото време беше до нея.Когато се събуди от упойката и докторката дойде да я види,реши да провери състоянието на ембриона на УЗИ-то.И 0 УЖАСССС.....Липсваше сърдечен ритъм..... 8O
  Не знам,дали може да е от упойката или бебето наистина е пострадало(което никак не ми се иска),но очаквам днешното продължение от вас...
*

anizi

• 1806
« Отговор #267 -: Юни 22, 2009, 11:51:25 am »
iliyanas мила много ти благодаря за разказите през седмицата, естествено, че ще разказваме тази седмица, аз съм втора смяна, така, че ще поддържам огъня в темичката по нашия сериал!
Ама тая Бриджит наистина си е тъпа и упорита, дано заради нйната глупост не е пострадало наистина бебчето.....
п.с. Започвам с разказа:
Няма пулс на бебето на Бриджит все още и всички са в очакване.....сълзи.....обаче сърчицето се разтупка. Влетя Брук и се радват, че бебето е добре въпреки спазмите, въпреки загубените околоплодни води. Доки каза, че ще я изпишат сутринта, но че риска не е отминал въпреки зашитата шийка. Ник обеща на Брук да се грижи за Бриджит и бебето /за да не се притеснява тя...прегръдки/, но бързичко се пуснаха. Влезе Стефани и я пита дали изтрива вината от лицето си /тя бършеше сълзи/. Обвини я, че се прегръща с Ник, а дъщеря й е зле. Скараха се естествено. Понеже на Бриджит и забранили секс, Стефани каза, че Брук искала точно в това да помогне на Бриджит. Тя обяснява, че се били утешавали, но Стефани и напомни, че ако нещо стане с бебето брака на Бриджит ще пропадне и че Брук чака точно това! Брук й каза, че е луда.
Хектор търси Тейлър и попадна на Дарла и тя забеляза, че се е изтупал добре и каза, че ще пази тайната му. Но той отрича естествено. Дарла не харесва Ридж и каза, че е самовлюбен, жесток и безчувствен и че Тейлър заслужава повече и Хектор се съгласи. Двамата говорят, че Хектор можел да я направи щастлива щом съпруга и не може, но Хектор май се притесни и каза, че имал работа и излезе.
Тейлър е със Стефани и коментират, че Ридж е пропуснал коледа, че не знае за Фелиша....Тейлър искала незабравима коледа, но....той си стои в Париж. Тя започва да се отчайва за брака си, че са в труден период откакто се е върнал. Чувстнва се самотна. Стефани иска да му се обади, но Тейлър не дава.
Хектор отиде при Тейлър тя го видя край басейна-гол и мокър /по бански де/. Хвана я за ръце и каза, че иска да я спаси от разочарованията, които Ридж и причинява и кога ще каже Стига. Тя каза, но на него, че не може. Той обаче е настоятелен бла бла бла не спирал да я желае, вдигна я на ръце, искал я пак усмихната, задоволена отвсякъде  :lol: но зависело това само от нея...Тя не отричала,че има нещо между тях, но не можела, защото е омъжена-това го чухме ама карай. Хектор каза, че е нова година утре и ако Ридж не се появи, той ще е там за ново начало.
На другия ден:
Брук донесе отчета от Ерик на Стефани, сега пък се скараха-Ридж не се бил върнал и Тейлър трябвало да вини себе си за това /според Брук/. Стефани каза , че и двамата с Ридж прекаляват. Карат се за колекцията пак, за Тейлър, че била психиатър и не разбирала.....Стефани каза, че спират да продават бельо, хората купували бельо /Брук/ това било смешно от жена, която не носела такова /Стефани/. Винаги щяла да е в живота на Ридж, включително и довечера на нова година щяла да заведе Ар Джей за малко..../оле мале защо си мисля, че ще свари нещо друго-не Ридж/. Стефани и забрани да ходи /ама нали познаваме Брук....лошо лошо май ще стане/. Нямало да напусне защото някой трябвало да спре Стефани. Пак темата за Тейлър-тя била прекрасна, искинска, искрена /Стефани/, пример за всички с безукорна почтиност /малееее имам лошо предчувствие/.....
Тейлър гласи вечерята, Дарла дойде да носи документи и видя колко романтично и красиво се е подготвила Тейлър. Дарла й напомни за пропуснатата коледа от Ридж и се оплака, че Ридж я е нарекъл тъпачка и че с Тейлър не се отнасял по-различно. Торн не би постъпил така със съпругата си, дано Ридж да разбирал какъв щастливец е щом тя му прощава така лесно всичко и го защитава. Тя е облечена вече чака Рид...звъни се....очаква Ридж, но.....Хектор, който иска да говорят, носи цветя, пожелава й успех защото я иска щастлива дори с Ридж. Иска да си тръгне, но телефона звъни, обажда се Ридж, който познайте....няма да дойде....щели да празнуват като се върнел-сега имал работа, бързал....обичал я и й затвори....Тя е разочарована естествено....Хекстор настоява, че е приключила с оправданията му, ако е искал е можело да си дойде, че тя не е първия му приоритет, че на нея й е нужен мъж като него.
Абе малко съм подробна, за което ще извинявате, но искам да успея да пресъздам всичко, което става-все едно че гледате. :oops: Дано да се справям!!!
« Последна редакция: Юни 22, 2009, 13:07:54 pm от anizi »
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #268 -: Юни 22, 2009, 15:19:14 pm »
Anizi, много добре си се справяш даже :) за което сме ти благодарни :)
Все така да разказваш, че като неможем да гледаме поне да не пропускаме по много. Иначе Бриджит пуйка, Брук втора пуйка, а Тейлър си е шаврантия и тя, ама за сега не си е показала рогата. Всички по Брук плюят, ама нищо й и на Тейлър :)
*

anizi

• 1806
« Отговор #269 -: Юни 23, 2009, 13:03:45 pm »
Хектор продължава да умолява Тейлър, да я убеждава, че ако Ридж е искал е щял да се появи за нова година както тя се е върнала от смъртта за него. Съпруга й трябвало да и дава кураж и сила, а не да я спира. Тя го моли да си върви.
Стефани стои сама влезе Брук и я пита дали няма за какво да празнува, но баба ви Стефани каза че има за какво да празнува-Тейлър се е върнала при Ридж и Брук била сама и че брака на Тейлър и Ридж не можел да бъде съборен от никого /предчувствието ми продължава да работи/. Стефани била зла жена, че искала внука й да живее без баща...влезе Ерик и ги накара да престанат. Каза, че заради мира трябва да спре /Стефани/. Ерик каза, че Ридж няма да си дойде и баба ви хитрата лисица, каза, че за Тейлър не е късно, че има около нея много съблазни.....
Торн и Дарла празнуват сами романтично нова година. Дойде и Сали, но си легна за да не им пречи. Торн се вълнува дали Ридж взема решения без него. Дарла разбра, че Ридж няма да се прибира и взе че каза на Торн, че Хектор харесва Тейлър и че тя /Дарла/ го харесвала повече от Ридж и че го била подгикнала също към Тейлър. Торн каза, че брат му може да е кретен, но обичал Тейлър. Надявал се това да не стигне до брат му и Дарла започна да съжелява, че е подтикнала Хектор. Каза, че това че не мисли брака на Ридж за свещен, не значи, че не приема техния за такъв....притесни се да не би Торн да си помисли нещо такова.
Брук се намъкна в къщата на Тейлър и Ридж с детето -Арджей./абе как влизат тези хора в къщите на другите....../Тръгна да обикаля къщата да търси Ридж  8O. Тейлър си мислеше че Хектор си е тръгнал, но той продължава да стои и да я убеждава. Двамата-Тейлър и Хектор си говорят в спалнята и се прегръщат, чуха обаче Брук, която вика из къщата. Брук започна да защитава Ридж, че така трябвало заради компанията, но Тейлър я изгони. Тя щеше да си ходи, но намери значката на Хектор и разбра защо искала Тейлър да е сама. Двамата си мислят, че се е разминало на косъм, Тейлър продължава да го гони, той да не иска да си ходи.....целуна я и през това време влезе Брук и ги видя  8O. Тейлър и каза, че е е това което изглежда и хукна да я гони. Започна да й обяснява какво е станало, ама тя не спира да повтаря в спалнята, в спалнята, криел се бил във спалнята. Хектор обаче не искал да крие какво става защото нямало смисъл.... 8O. Хектор каза, че Ридж все го няма, Брук я напада, че била полугола с мъж който я обожавал, а Ридж толкова много бил направил за брака им....не можела да повярва , че го причинява на Ридж....и изчезна. Тейлър се облича и се ядосва на себе си че е допуснала това, каза на Хектор че е страхотен но тя е женена и пак се опита да го изгони....ама той си стои /егати човека/. Тейлър отиде у Брук и каза че е говорела истината. Но Брук я нарече лъжец. Тейлър пита дали се е обадила в Париж, тя не е обаче каза на Тейлър, че там е сутрлин и ако иска може сама да се обади. Вдигна слушалката, но Тейлър затвори. Брук каза че Тейлър щяла да излъже. Брук нападна, че това бил нейния брак в който Тейлър се е намесила. Тейлър я помоли да стои далеч и мислите си да ги запази за себе си.....
Ник е с Хоуп играят карти, Бриджит спи, влезе Джаки и носи закуска и тя се включи в играта, дой де да вземе малкака детегледачката /такава си мисля, че е тази...май съм я пропуснала по трасето/. Останаха майка и син да си говорят, как детето го обожавало, ама той я бил предал защото като кажеш на дете, че го обичаш и не си край него детето приеча, че си го предал. Джаки го успокоява, че ще имат дете с Бриджит, а и малкия на Фелиша, но и щял сигурно да е щастлив и с Брук. Призна си че още мисли за това, но това  било неговото семейство-Бриджит, но изпадна в спомени за Брук и Хоуп.
*

anizi

• 1806
« Отговор #270 -: Юни 24, 2009, 13:04:25 pm »
Ами продължавам да ви разказвам какво се случи днес:
Дарла отиде при Хектор за да му обяснява, че уважавала брака и е казала неща за които малко съжелява. Той й каза, че е бил при Тейлър и че Брук ги е видяла, и че му се иска Брук да каже на Ридж за да можела Тейлър да се освободи за живот с него.
Брук и Тейлър се карат-Брук твърди, че имат връзка, Тейлър отрича.....Брук твърди, че Тейлър го била насърчавала, нямало да остави двамата да се забавляват заради Ридж, нсямало да прави услуга на жени /включва и Стефани/ които се били отнесли така с нея. Злорадства че на нея и викала Стефани "курвата от долината", а тя безупречната имала връзка. Според Брук брака на Тейлър и Ридж се разпадал не заради друго, а заради това, че Тейлър е влюбена в друг. Тейлър отрича /оле тая Брук ще повърна от нея-злобна и отмъстителна както винаги...../ На Тейлър най-накрая и дойде на ума, че Брук прави всичко за отмъщение и , че тогава Стефхани е права за нея. /малко пропуснах заради телефона / ама Тейлър я умоляваше разплакана да не се меси в брака й.
Данте отиде при Фелиша с подарък алкохол /май шампанско/ за нова година. Тя си налива от сутринта, защото така или иначе умирала и адно чошко "нямало да я погътне". Говорят, че се е променила заради сина си, но заради "проклетия рак" ще го остави в ръцете на друг.
Тейлър говори със Стефани, каза за Хектор и и каза и, че Брук я е видяла. Тейлър мисли да каже на Ридж за да не достави удоволствието на Брук. Цяла нощ мислила и разбрала че трябва да са много честни един с друг. Каза, че има още едно провинение, Стефани каза, че знае за Джеймс и и забрани да каже.
/ох наистина поизпуснах/
Брук пък говори с Ник и той мисли, че не трябва да казва на Ридж. Откозоло се била от чувствата си към Ник, но сина и имал баща. Попита я дали иска да се върне при Ридж.....
Торн прави интервю за мястото на Сали, но не могат да намерят подходящ кандидат, затова Торн убеждава Сали да остане, да поеме работата, зщото няма по-добра от нея.
Малко по-кратичко, защото не го изгледах съвсем целия, но в общи линии се постарах основното да ви разкажа, така че ще ме извините.... :oops:
« Последна редакция: Юни 24, 2009, 13:19:06 pm от anizi »
« Отговор #271 -: Юни 24, 2009, 21:59:04 pm »
Ей тая Брук,не мога да я понасям.Ега ти идиотката където е.Нали уж беше преодоляла Ридж?Какво се меси където не й е работата тогава?И е злобил от класа.Не знам как ще продължи всичко ,но никак не ми харесва.Ама и Стефани си я бива де,тя най-добре с справя с нея засега и в едната от предните серии й беше казала,че тя "изпълнява заповеди само в леглото,облечена като френска камериерка".
 А аз съвсем се забърках вече и имам нужда от малко подсещане-кой беше Рич(чие дете е) и Томас(също чие дете е)?-и кой двамата беше женен за Габриела?И защо Рич започва да мрази толкова много Ридж?
« Отговор #272 -: Юни 25, 2009, 00:59:54 am »
Ей тая Брук,не мога да я понасям.Ега ти идиотката където е.Нали уж беше преодоляла Ридж?Какво се меси където не й е работата тогава?И е злобил от класа.Не знам как ще продължи всичко ,но никак не ми харесва.Ама и Стефани си я бива де,тя най-добре с справя с нея засега и в едната от предните серии й беше казала,че тя "изпълнява заповеди само в леглото,облечена като френска камериерка".
 А аз съвсем се забърках вече и имам нужда от малко подсещане-кой беше Рич(чие дете е) и Томас(също чие дете е)?-и кой двамата беше женен за Габриела?И защо Рич започва да мрази толкова много Ридж?

Предполагам, че питаш за Рик... :D Та, Рик е син на Брук и Ерик, а Томас и син на Ридж и Тейлър. За Габриела беше женен Томас. Пък за омразата между Рик и Ридж и аз не можах да се сетя защо е...Ама те всички са навързани, как да ги разбереш. Една жена ражда деца от половината народ там, после се омесват....По-зле от латно сапунка стана, ама пак ми е интересно до къде ще стигнат сценаристите.  :D
*

anizi

• 1806
« Отговор #273 -: Юни 25, 2009, 10:21:57 am »
iliyanas, Танитка точно ти е казала кой кой е ама да си призная и аз не помня защо Рик мрази Ридж и мрази ли го изобщо.....защо мислиш, че го мрази? Не мога да се сетя просто- наистина карали са се ама в момента....не знам, не знам може и да се бъркам....
п.с.Мацки, изненадаха ме гости от друг град, които ще трябва да разхождам, затова днес няма да мога да гледам, така, че хайде ако някой има възможност да разказва днес какво се случва!!! Благодаря ви предварително!!!
« Последна редакция: Юни 25, 2009, 11:48:09 am от anizi »
*

anizi

• 1806
« Отговор #274 -: Юни 26, 2009, 13:09:41 pm »
Стефани убеждава Тейлър да не казва нищо за Джеймс защото това ще разруши брака им-тя явно е скрила писмото, което Тейлър е посала на Ридж за да му разкаже за Джеймс. Тейлър обаче е убедена, че Ридж ще и прости ще му разкаже както за Хектор, така и за Джеймс. Той си дойде и каза, че повече няма да бъде в командировки повече по празниците, изпрати Стефани да си ходи, но тя звънна да продължава да умолява Тейлър да не казва, защото Брук "чака на вратата". Тейлър каза на Ридж, че трябва да поговорят, той си мисли, че тя му се сърди и се заизвинява, правиха любов, Ридж е донесъл подарък на жена си-украшение с много диаманти-по един за всяка година в която са били заедно, по един за децата....романтика.... :?В Париж бил разбрал, че физическата красота /покрай манекенките/ вече не го вдъхновявала, но красотата, която излъчва Тейлър над физическото и нейните добродетели-това било, което го вдъхновявало. Тя пак се опитва да му каже нещо. Каза, че била много разстроена защото това била първата й Коледа откакто се е прибрала и й било трудно. Каза, че Хектор е бил там,когато се обадил че няма да си идва, останал, видял я разстроена че е на второ място сама, искала да се почувства ценена...Ридж пита дали се е възползвал, тя каза че го е помолила да си ходи, той е отишъл в спалнята, Ридж се надява Тейлър да го е изритала, тя каза за целувката.....той пита дали са спали, тя отрече, обеща да не се повтаря, било грешка, съжелявала.... Ридж пита защо, каза че сутринта ще се оправяли и не искал да си разваля вечерта....но тя каза, че ще продължи да разказва за да знаел всичко..../луда жена  8O/...Започна да разказва първо като се застрахова, че искала да е честна и не можела да крие, защото искала да е жената за която той я мислел /спомни си думите на Стефани/, бира най-голямата грешка в живота й.....започна да разказва...каза му и той  8O.....
Брук и Ник говорят дали ще каже, дали Стефани ще я защитава, че двамата с Ридж едва ли не ще имат семейство. Стефани след като беше при Тейлър отиде при Брук за да се мъчи да накара Брук да си мълчи и да не се меси. Брук каза, че Стефани трябвало да спре да се меси, пак ли щяла да се прави на болна, щяла да каже на Ридж. Стефани каза, че след като е загубила Ник сега ще нападне Ридж. Стефани каза, че сега Тейлър разказва, Брук злорадства....този гадинаааа....брака щял да се разпадне от самосебе си.
*

anizi

• 1806
« Отговор #275 -: Юни 30, 2009, 17:53:48 pm »
Ей мацки забравихте ме вече! Не разказвате какво става, никой ли не гледа?
« Отговор #276 -: Юни 30, 2009, 22:06:07 pm »
Вчера,не можах да гледам,защото нямахме излъчване на програмата.Но доколкото разбрах,цялата серия била протакане,че "Тейлър ,не била светицата за която се представяла" и Ридж,бил сърдит,че "Брук била обявена за курва,а безгрешната му жена била качена на пиедестал".Сутринта,ще ви разказвам днешната серия.Чао ви засега :)
« Отговор #277 -: Юли 01, 2009, 11:09:25 am »
И днес пак същата работа.Ридж спал в офиса,Брук го откри там ,той взе да й се оплаква,как било разрушено доверието м/у него и жена му.Простил й бил за прегрешенията,но не можел да й прости лицемерието,че толкова години била с него и не му казала за това.В това време Тейлър се оплакваше на Стефани,че Ридж е напуснал през ноща и се опасява,че той повече няма да се върне при нея.Каза й да се оправи ,облече да изглежда добре,а тя ще се погрижи за сина си.Отивайки към офиса му,видя ,че вратата е отворена и подслуша остатъка от разговора му с брук.Тя му каза,че не го критикува и напълно добре разбира разочарованието му от "невярната съпруга",а той че е уморен всички ,дори и най-обичаните хора да го критикуват и от всичките скандали покрай него.Тогава тя му каза,че знае "един човек ,който го обича ,няма да го критикува и винаги ще го приема с отворени обятия.И този човек е синът им Ар Джей.Отиди при него,той те обича и много му липсваш,а аз след като се приключа с работата,ще се прибера веднага при вас двамата."(голяма лисица и още по-голяма мръсница е Брук).Стефани с еотдръпна навреме и Брук не я засече на излизане.После тя изчака малко и отиде при сина си.Той започна,пак със същите приказки и че е разочарован от майка си(за кой ли път вече),защото тя му каза з аписмото и че тя го е скрила,"защото виждала колко силна е любовта им ,а едно такова прегрешение можело да има страшни последици".Той,обаче веднага започна със сравненията Брук,че с нея се били обичали и никога нямали тайни помежду си.Стефани го контрира с въпроса"А в колко скандала вкара семейството ти?"И той главоча пак Брук,та Брук,че й каза на майка си,да не споменава повече името й.В това време ЗМИЯТА Брук се вмъкна в офиса на Тейлър и пак разтакаване:Ти свтицата,какво се случи с тебе?Ореола ти падна от главата...Спомняш ли си когато те попитах дали си била с Джеймс Хадуйк(не съм сигурна дали такава му беше фамилията,но става въпрос за девственият психиатър ,от който всички са се учили,дори и Тейлър),но ти отрече,а се оказа,че не е така.Ти светицата ,компаса на семейството се оказа,че ти е грешна посоката.Ти винаги беше против мен,а можеше да ми бъдеш поне приятелка-защото вярвай ми аз наистина имам нужда от такава в това семейство.(дали пък не си е работа да се сприятелиш със съперницата си на мъжа си??? 8O).тейлър й каза,че има много работа,но всъщност беше мног разочарована,затова че Ридж е казал всичко на Брук.Обаче гаднярката Брук няма спиране-"И а зимах много работа докато те нямаше.но всяка вечер бях с децата ти и не спирах да им казвам,каква прекрасна майка са имали и да се грижа за тях,като за свои деца.Ние бяхме семейство и ти с епояви и разруши живота ни,остави синът ми Ар Джей без бащата който той обожава."
  При мароне беше някаква невзрачна жена,на която дори и името й не казаха,за да ги агитира д анаправят нещо за опазване на околната среда.Доменик се съгласи и нави баща си.
фелиша отиде със сина си при Доменик и жена му и беше мног щастлива като видя ,че са приготвили стая за малкия.Доменик изкара една камера със статив и я накара д акаже нещо ,за да може един ден малкия да види майка си ,майка си макар и само на запис.Тя каза,че иска д аму каже мног неща,но не знае откъде да започне-Доменик й помогна и я накара да си представя ,че сина  им ена 8,14,18 години и да му говори според възрастта му.
  И бяхме дотук...Утре ще има още от мен.Чао ви момичета и успешен ден.
*

кремонела

« Отговор #278 -: Юли 01, 2009, 12:45:09 pm »
Моля помогнете да вляза в час.Не ми е ясно кой е бащата на Хоуп.За Ар Джей вече разбрах.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #279 -: Юли 01, 2009, 12:48:07 pm »
Моля помогнете да вляза в час.Не ми е ясно кой е бащата на Хоуп.За Ар Джей вече разбрах.
Дикън,бившия мъж на Бриджит,дъщерята на Брук.Брукито нали си ляга де що види мъж,не пропусна и дет си,че и дете му роди.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"