От петък 24 април(днес гледах повторението,а видях,че не е описан епизода затова се включвам)
.
Томас и Габриела решиха да се любят.Томас беше сътворил невероятна обстановка със свещи,падащ балдахин на спалнята,нежна музика,но се сети,че е забравил нещо и излезе да го вземе.В това време пристигна Тейлър и виждайки всичко това направи скандал на Габи,че ене е спазила обещанието си ,брака й с Томас да бъде само фиктивен.Покараха се известно време:"Вие и двамата ще отидете в колеж и ще се срещате с други хора.Този брак няма бъдеще"-"Но аз не искам да се срещам с други.Аз обичам Томас"-"Събирай си багажа и още утре ще напуснеш къщата.Ти нямаш място в това семейство.Не удържа на думата си и затова не си достойна да останеш тук."-"Не съм достойна или не съм достатъчно богата?Или не можете да допуснете сина ви да обича дъщерята на една прислужница?"-В това време Томас пристигна ,но виждайки майка си и Габи,реши да остане скрит зад завесите,за да чуе каквото може.-"Като си помисля колко жертви направих заради теб,защитих те и се скарах със съпруг ами заради това,излъгах федерален агент ,имах ти доверие,а ти дори не искаш да спазиш обещанието което ми даде.Утре ще се обадя на леля ти и отиваш да живееш при нея."
-Никъде няма да ходи.Ако изгониш нея и аз напускам заедно с нея-заяви Томас.
-Е добре,но ще спите отделно в своите си стаи...
По-късно Габи си беше в нейната стая,по нощница,Том дойде и романтичната нощ започна.В това време Тейлър разговаряше с мъжа си ,признавайки си,че"бракът между двамата тинейджъри е бил наистина лоша идея".
Джаки обработваше сина си,да бъде откровен и да си признае за чувствата които изпитва към Брук-"Ако наистина я обичаш(става въпрос за Бриджит,ти не трябва да я лъжеш и да пропиляваш ндеждите й.Кажи й истината сега,за да не я нараниш по-късно,когато това излезе наяве."
Брук говори с ерик по телефона и му сподели,че е готова да забрави за Ник,за да бъде дъщеря й щастлива.В това време Бриджит пристигна и Ерик започна да говори с нея-защо е излъгала за аборта и т.н.
Ник отиде при Брук и започна пламенните си откровения спрямо нея.Тя уж се опъваше"Не ,не бива,не мога да направя това,не мога да допусна същата грешка отново.Ти трябва да й дадеш щастието и сигурността ,което тя заслужава" и разни подобни приказки,ама накрая се свлякоха на стълбите целувайки се ,тя прошепна "О,господи помогни ми" и продължението с изненадите в СЛЕДВАЩИЯТ ЕПИЗОД....