Тейлър държи сметка на Брук с кой кога и колко пъти е спала, защото Стефани инапълни силиконовата главица с бръмбари и изпорти всички мъже с които е спала, че Хоуп е дете на Дикън, и че незнаела до последно дали Арджей е на Рич. Рич се застъпва за Брук и се опитва да я защити от нападките на Стефани и Тейлър, но още не е решил с коя от двете ще остане.
Томас пък залита по некакво моме, ама не му знам името изпуснала съм го в някой от епизодите.
В Спектра разбраха, че Тейлър се връща и в същото време май се опитват да зарибят и Томас да стане техен дизайнер, защото Ерик го отхвърли, като твърде млад и понеже момента не бил подходящ.
Олиии а Тейлър с тоя силикон ми мяза на деятелка от околовръстното
.
Айдеее Брук и Рич казаха на Тейлър за машинациите на Стефани, която искаше Брук да остави децата си на Рич и Тейлър и да се махне от живота им.
Рич изгони мацките и остана да говори със Стефани, а Брук и Тейлър сега ще говорят за случилото се.
Тейлър вярвала в Рич, и че ще вземе правилното решение.
Хайде сега скандал между Рич и Стефани, малии как й вика... Тая Стефани няма спирка, никога не съм я харесвала
Според Стефани решението на Рич е толкова просто, че дори не трябвало да го обмисля и трябвало да избере Тейлър, Рич се ядоса и напусна стаята, като я заплаши, че ще съжалява, ако продължи да се бърка ... и .... реклами, уф и тука реклами, ами добре, че са кратки
Я смениха тоалетите
Брук предлага на Тейлър да започне работа, а Тейлър пак рови в лай...та, каква жена щяла да спи с брата на мъжа си веднага щом уж починал. Айде сега психоанализа на Брук, още малко ще я изкара нимфоманка, каквато май всъщност си е.
Ерик сега има угризения, че отказа на Томас да стане дизайнер във Форестър, и се оплаква на Бриджит.
Стефани привика Ник, май иска да го използва и него за собствените си интереси, а той не иска да се бърка. Винаги е искал Брук да е щастлива. Иии Стефани пусна отровата на Ник, Джаки мислела че било по-добре Брук да е свободна и той се замисли.
Сали се среща с Томас и сега ще го зарибява да става техен дизайнер. И така като гледам той май ще се самопредложи и ще стане дизайнер за Спектра. Форстър ще подпалят тротинетките като разберат хи хи хи
Бриджит и Ник явно не са се оженили и сега стягат сватба...пак. А Бриджит кара Ерик да се опита да убеди Стефани да не се бърка в живота на Рич.