0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
 :D
Сега, доколкото си спомням Тейлър трябваше да умре и изчезне от сериала защото е била бременна .Това го пишеше в жълтурковците,но не е 100% истина.
Ако някой има друга теория да сподели :wink:
« Последна редакция: Март 05, 2009, 17:17:33 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
Re: "Дързост и красота"-тема с продължение...
« Отговор #1 -: Март 05, 2009, 17:38:15 pm »
Ааааа, записвам се и аз в тази тема, че да я следя. Сериалчето си го гледам сутрин, като се приготвям за работа.  :lol:
*
« Отговор #2 -: Март 05, 2009, 17:48:22 pm »
така де, нека да възкръсне Тейлър, че Брук да се омъжи за зет си  :lol:
иначе за продължението незнам нищо.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #3 -: Март 05, 2009, 20:55:14 pm »
Вали, не съм сигурна дали е била бременна, дали не беше болна нещо :?
туберколоза ми се върти нещо....

Брук за кой да се омъжи като Рич ще се върне при Тейлър,
ми няма такива за които да не е била :lol:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #4 -: Март 05, 2009, 21:25:33 pm »
Аз доколкото помня, четох някъде, че напусна за да
гледа болното си дете.

Вале, благодаря, че ме замести!
*
« Отговор #5 -: Март 09, 2009, 13:56:37 pm »
Момичета, нещо интересно стана ли днес, че не гледах?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #6 -: Март 09, 2009, 14:16:28 pm »
Момичета, нещо интересно стана ли днес, че не гледах?
Изпревари ме,Кремче,и аз щях да питам.
Моля да ни задоволите любопитството,не че утре няма да стана да го гледам но.......

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #7 -: Март 10, 2009, 10:11:11 am »
Ей,никой нищо не каза.
Аз пак пропуснах 4-5 серии.
Да видим дали днес ще наваксам пропуснатото.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #8 -: Март 10, 2009, 10:20:17 am »
Ааааа, аз гледах на ранина в 5.45 повторението. Луда, кво да ви разправям.  :lol:

Та, общо взето, картинката е същата - Рич все още е в размисъл дълбок какво да направи, при коя жена да остане и т.н. Тейлър каза, че иска да си е с мъжа, иска си семейството и туй то. Близначките изведнъж решиха, че не искат Брук да си тръгва от къщата, искали заедно с Тейлър двете да живеят, защото Брук ги била отгледала, била им помогнала и не искали да си тръгва. Ама искали да са и с истинската си майка. После и Томас дойде до това решение изведнъж. Както искаше Брук да се изнесе, така в тази серия реши, че може и да остане.

Баба ви Стефани, обаче, най-много ме накефи. Отиде при Брук и й каза, че тя е длъжна да напусне къщата и да остави Тейлър и Рич за се радват един на друг. И също, да им остави дъщеря си и сина си на тях, те да ги отгледат, защото щели да й пречат да се среща с многобройните мъже от тук нататък, вече като свободна жена.  :lol: Брук й тегли една, каза й, че е вещица и я изгони. Ей това се случи. Утре пак в ранни зори съм на линия да го гледам. :P
*
« Отговор #9 -: Март 10, 2009, 10:41:38 am »
да разбирам че Рич е още пред дилема,така ли.горкия 3 хиляди серии все е пред дилеми.последно реши ли с коя ще бъде?
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #10 -: Март 10, 2009, 11:08:00 am »
Не е решил още :D

Стефани каза на Тейлър, че Брук има дете от Дикън, и че е спала с Ник
докато са мислели Рич за мъртъв.
Тейлър осъзна, че не това е най-добрия пример за децата и.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #11 -: Март 10, 2009, 11:35:23 am »
Не е решил още :D

Стефани каза на Тейлър, че Брук има дете от Дикън, и че е спала с Ник
докато са мислели Рич за мъртъв.
Тейлър осъзна, че не това е най-добрия пример за децата и.

Това в днешната серия ли става?Ми тоя до кога ще мисли?Айде утре сутрин ако мога и аз ще съм в отбора на гледащите повторението.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #12 -: Март 10, 2009, 12:10:10 pm »
Това в днешната серия ли става?

Да, в днешната.
« Отговор #13 -: Март 10, 2009, 12:22:13 pm »
Стефани как й рече на Брук,направо ужас- развратница била,минала всички мъже и даже този на дъщеря й.Стефани досега се правеше на приятелка на Брук,сега Тъйлърката като възскръсна- тя е светицата пред Брук.Обаче никой нищо неказва -какво е правила Тейлър при шейха - как им е танцувала и се кълчила там. Само тя си знае.Защо не се е върнала при децата още тогава?
Да ви кажа че Рич ще избере Тейлър - неможе да й се насити на новите устни  :lol: а Брук ще се върне при Ник.А много напред в серийте някой ден ще видите как Тейлър спи с гаджето на дъшеря си Фийби (едната от близначките) и син на Брук - Рик Фористър.  8O

Оф ,много объркан сериал - започва хем да ме дразни,хем ме избива на смях. :D
Аз съм за Брук. :wink:

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #14 -: Март 10, 2009, 12:54:15 pm »
Ууу много силикон! :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Марина75

• 3039
« Отговор #15 -: Март 10, 2009, 18:49:25 pm »
Моля разкажете малко по-вече от днешната серия,че утре съм от рано на работа и няма да мога да гледам повторението.Моля.

*

Марина75

• 3039
« Отговор #16 -: Март 11, 2009, 09:53:47 am »
Моля разкажете малко по-вече от днешната серия,че утре съм от рано на работа и няма да мога да гледам повторението.Моля.
Моля ви на две на три разкажете,смилете се над мен,и днес не мога да гледам.

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #17 -: Март 11, 2009, 10:54:11 am »
Тейлър държи сметка на Брук с кой кога и колко пъти е спала, защото Стефани инапълни силиконовата главица с бръмбари и изпорти всички мъже с които е спала, че Хоуп е дете на Дикън, и че незнаела до последно дали Арджей е на Рич. Рич се застъпва за Брук и се опитва да я защити от нападките на Стефани и Тейлър, но още не е решил с коя от двете ще остане.
Томас пък залита по некакво моме, ама не му знам името изпуснала съм го в някой от епизодите.
В Спектра разбраха, че Тейлър се връща и в същото време май се опитват да зарибят и Томас да стане техен дизайнер, защото Ерик го отхвърли, като твърде млад и понеже момента не бил подходящ.
Олиии а Тейлър с тоя силикон ми мяза на деятелка от околовръстното :( .
Айдеее Брук и Рич казаха на Тейлър за машинациите на Стефани, която искаше Брук да остави децата си на Рич и Тейлър и да се махне от живота им. :) Рич изгони мацките и остана да говори със Стефани, а Брук и Тейлър сега ще говорят за случилото се.
Тейлър вярвала в Рич, и че ще вземе правилното решение.
Хайде сега скандал между Рич и Стефани, малии как й вика... Тая Стефани няма спирка, никога не съм я харесвала :(
Според Стефани решението на Рич е толкова просто, че дори не трябвало да го обмисля и трябвало да избере Тейлър, Рич се ядоса и напусна стаята, като я заплаши, че ще съжалява, ако продължи да се бърка ... и .... реклами, уф и тука реклами, ами добре, че са кратки :)
Я смениха тоалетите  :D
Брук предлага на Тейлър да започне работа, а Тейлър пак рови в лай...та, каква жена щяла да спи с брата на мъжа си веднага щом уж починал. Айде сега психоанализа на Брук, още малко ще я изкара нимфоманка, каквато май всъщност си е.

Ерик сега има угризения, че отказа на Томас да стане дизайнер във Форестър, и се оплаква на Бриджит.

Стефани привика Ник, май иска да го използва и него за собствените си интереси, а той не иска да се бърка. Винаги е искал Брук да е щастлива. Иии Стефани пусна отровата на Ник, Джаки мислела че било по-добре Брук да е свободна и той се замисли.

Сали се среща с Томас и сега ще го зарибява да става техен дизайнер. И така като гледам той май ще се самопредложи и ще стане дизайнер за Спектра. Форстър ще подпалят тротинетките като разберат хи хи хи  :D
Бриджит и Ник явно не са се оженили и сега стягат сватба...пак. А Бриджит кара Ерик да се опита да убеди Стефани да не се бърка в живота на Рич.

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #18 -: Март 11, 2009, 11:02:24 am »
Брук много хубаво й каза на Тейлър, че е много лесно да се появи и да рови в миналото им и да се прави на светица. Лудост било това че спала с Дикън и наранила Бриджит, ама Бриджит се появи и я постави малко на местенце. Бриджит вярвала на Ни, а Тейлър и тя патка продължава ли продължава да рови. Егати хората, май си нямат други проблеми.

Стефани продължава и тя да рънчи Ник, и се опитва да го сватоса с Брук. А той упорито отстоява любовта си към Бриджит.
и ала бала ница :) само преливат от пусто в празно.
Айде сега и Ник трябвало да избира между Брук и Бриджит...
егати мисленето удариха тия хора, сценаристите нямат спирка
Това беше за днешния епизод.

*

Марина75

• 3039
« Отговор #19 -: Март 11, 2009, 11:04:48 am »
Ееееееееее,мерси много,julia_m ,за подробния разказ.Супер си,спести ми утре ставането рано ще си поспя ,то май няма кой знае какво развитие пак.Аз чакам тоя лигльо Рич най-сетне да каже на Брук да си ходи,много ми е интересно как ще го направи.А Тейлър определено беше по-хубава без силикона,ама аз пак съм на нейна страна,нищо че мяза на Мара отворочкото в джуките.Инъче къде къде беше по-красива със старата уста,там където Рич си спомняше,като й е предложил брак е много готина.
« Последна редакция: Март 11, 2009, 11:18:23 am от Марина75 »