ООО задръстения Рич най-после се усети, че е бил манипулиран. Пак се скара уж със Стефани и се закани да оправи нещата.
Оказа се че Данте познава Бриджит и й призна, че е помогнал на Тейлър да избяга.
Ник пък каза на Тейлър че познава Данте, а той нали им беше казал че не я познава. Абе знаех си че тука има някаква тъмна тайна, защото Тейлър не иска да говори за станалото при шейха.
Ник й напълни главата с бръмбари, че Стефани е симулирала и сега звъни на Стефани в болницата. Тейлър сега се прави на ударена и супер наивна - честно казано овче поведение.
А Рич вика сега пред вратата на Рич: "Послушах майка си , а не трябваше. Направих грешка, ужасна грешка !"
И той с овче поведение.
Аз ако съм на мястото на Брук да съм го отсвирила отдавна и да му тегля една майна, ама тя нали уж го обича и неможе без него и сега сигурно пак ще му прости. Не съм виждала толкова измислено поведение, в тоя сериал никой незнае какво иска
То затова се точи с години, а и сценаристите май не знаят какво искат
А да и Томас и Габи попаднаха под съмненията на емиграционните, защото се оженили толкова набързо и дали не е заради зелената карта. Няма как да опазят тайната си това със сигурност ще се раздими. То такова шило в торба не седи
Е това е момичета за тая седмица
Пожелавам един слънчев и изключително приятен уикенд на всички!!!