0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: "Дързост и красота"-тема с продължение...
« Отговор #60 -: Март 21, 2009, 01:16:12 am »
не съм психолог и не разбирам много от такива взаимоотношения,но да имаш дете от мъжъ на дъщеря си някак си не е оправдано,че й липсвал баща й.бях забравила,че живя и със свекъра,който пък бил първата любов на майка й  :lol:
изгубих ти мисълта :lol: :lol: :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #61 -: Март 21, 2009, 11:42:26 am »
 :jump12:  хахах евро,как няма да я изгубиш с такъв сценарий.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #62 -: Март 23, 2009, 17:53:32 pm »
Момичета днес не успях да гледам, ако някой от вас е гледал да сподели, макар ако се съди по действието от предишните дни и днес нищо сигурно не се е случило :)

Поздрави
Утре може и да лгедам и токгава ще разказвам :)

P.S.
http://www.pampers.bg/profile/16708
едно гласче за наща сладурана :)
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #63 -: Март 23, 2009, 21:44:38 pm »
Джули,аз го гледах ама не мога да разказвам.На две на три,Стефани я закараха в болница,не знам дали се преструва ,на мен ми се струва,че не.Но както и да е не е получила инфаркт ами нещо със сърцето е проблема.Рич се обади на Тейлър да отиде в болницата,Брук взе слушалката и също искаше да отиде,но Рич й каза да не ходи,че това се е случило понеже спора им е бил за нея.Тя съответно беше много разочарована и увеси нос.Преди това пък тоя дето беше на пресконференцията,забравих му името,говори с Тейлър и й даде някакъв плик,точно кано тя влезе в къщата с плика Брук я попита кой е бил този и взе от ръката й плика,като реши че е за нея и е нещо от офиса,отвори го и каза че тия папки вече ги е прегледала и остави плика,тъй и не се разбра какво има в него,но определено е нещо за Тейлър.
Масимо пък се оказа,че се познава с тоя същия младеж.Срещна го в едно заведение и оня тамън рисуваше Тейлър/художник бил/и Масимо видя портрета и го попита защо я рисува ,пък той смотолеви,че била запомнящо се лице ,което било по свечки вестници и списания в последните дни,а малко преди това Масимо го пита не е ли чел пресата тия дни,че само за синът му пишело,а той му каза че не му е оставало време за преса.Ей тъй малко се пообърка.Масимо го покани вечерта у тях и иска да го запознае със синовете си и преди да си тръгно поиска портрета на Тейлър и оня му го даде.Масимо съответно се усъмни и дръпна една ехидна усмивка на излизане.
А в болницата в това време Стефани ги омайва с тих глас ,дойде и болничния поп да се помоли за нея и ето ти развръзка Рич го помоли да остане и с Тейлър да си подновят брачните клетви още в болницата,и всъщност така свърши.
Не го разказах кой знае колко добре,но надявам се разбра що годе за какво става въпрос.Утре ще чакаме развръзката да видим змията Брук как ще опули гадните си очи.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #64 -: Март 24, 2009, 12:37:48 pm »
Според мен не е честно да постъпват така с Брук. Тази Стефани е ужасна манипулаторка! Ей сега като се оженят и Стефито ще скокне от леглото........
Е, ожениха се. Немога да повярвам...........
*
« Отговор #65 -: Март 24, 2009, 12:57:05 pm »
Рич и Тейлър ли се ожениха  :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #66 -: Март 24, 2009, 13:00:32 pm »
Рич и Тейлър ли се ожениха  :lol:
Да, за мое съжаление :wink:. Брук отиде в болницата да ги търси, защото Ерик й се обади. Обаче закъсня и само Стефито беше там. Скараха се и Брук й дръпна маркуча, за да докаже че симулира. Утре ще видим какво ще стане.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #67 -: Март 24, 2009, 13:04:03 pm »
Аз пък много се радвам,че Рич е пак с Тейлър.Обаче Стефито май не симулира тоя път,ей на в отчаянието и злобата си,гадницата Брук й изключи маркуча и тя действително не може да диша.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

julia_m

• 665
« Отговор #68 -: Март 24, 2009, 14:41:36 pm »
Не че нещо, ама дано да умре, злата вещица е много гадна. Никой не заслужава такова отношение, дори и Брук. Все пак тя е в това положение благодарение точно на Стефани. Ама и Рич е един женчо, как му омекват мартинките за секунди. И Стефани ги манипулира както си иска.
А иначе пича се казва Данте и определено имам чуството че Тейлър е помърсувала с него докато не е била при Рич и уж е била при шейха. Абе не е чак такава светица тя, ама от мен да мине.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #69 -: Март 24, 2009, 21:26:14 pm »
Защо Стефани да е виновна за положението на Брук,тя сама си стана семейната им пачавра,никой не я е правил такава.
А за тоя Данте и аз имам съмнение,че е имало нещо джиджи биджи с Тейлър.И тоя загадъчен плик,тъй и не се разбра  какво има в него,но може би и неговото време ще дойде,на плика де.Пък може просто да й е помогнал да избяга от шейха и да е влюбен в нея без тя да има нещо общо.
Джули,утре няма да мога да гледам,нали ще кажеш горе долу какво ще стане.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #70 -: Март 24, 2009, 21:38:28 pm »
Хванах и аз няколко серии рано сутрин:)Като немога да спя:)
Стефани ме дразни много...ама много.Това същество се меси на всеки и за всичко. Радвам се, че Брук не и се дава.Каквато и да е, живота си е неин,грешките са си нейни, мъжа си е неин и щом той и е простил баба Стефка, няма какво да се бърка. И тя не е светица както се вижда ама все другите оправя.
А Рич...ако имах такъв мъж...аз щях да бягам първа от него ама като на филм...все той избира:)
А пък и за Тейлър да кажа:):):):)Преди ми харесваше много...ама много. Сега ми е неприятно да гледам рибешката и уста в шрофил:) и изкуственото и лице:)
Ето, оправих ги всички:)
Искам да разобличат тейлър, стефани и всички други несъгрешили уж. То банално вече все Брук да е дявола:)След година пак ще се включа:):):)
Инъче, благодаря за преразказите, тях ги чета понякога:)
*

Марина75

• 3039
« Отговор #71 -: Март 24, 2009, 21:41:57 pm »
Лиско,това че го гледаш по малко на година е добре,че аз гледам почти всяка серия и така се вживявам,че нервите си потроших вече с тях. :lol:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #72 -: Март 24, 2009, 21:43:57 pm »
Лиско,това че го гледаш по малко на година е добре,че аз гледам почти всяка серия и така се вживявам,че нервите си потроших вече с тях. :lol:

Верно ли???:):):):):)
Моля ти се, ще ти трябват:)
*

Марина75

• 3039
« Отговор #73 -: Март 24, 2009, 22:17:13 pm »
Без майтап,такава съм шматка.

*

Марина75

• 3039
« Отговор #74 -: Март 25, 2009, 13:22:23 pm »
Ехо,разкажете,моля какво стана днес в серията.

*
« Отговор #75 -: Март 25, 2009, 13:28:49 pm »
Ами в общи линии,докато Тейлър и Рич се преоткриваха и страстно се любеха,Гадната злобарка Брук ревеше като магаре....Стефито си е жива и здрава и нищо и няма ...
Много се кефя,че тая гадина Брук най-после си намери майстора :DТова е Маринче в общи линии,като се има предвид че го гледах на "порции" :D
*

Марина75

• 3039
« Отговор #76 -: Март 25, 2009, 15:56:57 pm »
Мерси,надявам се и утре да не пропуснете да ми поразкажете.Ами пак съм на работа сутринта,пък то сега баш има що годе някакво развитие.

*
« Отговор #77 -: Март 25, 2009, 22:12:45 pm »
Много ми е мъчно за Брук :(. Аз пък си я харесвам. И всичко лошо, което е направила, е станало не с лоша мисъл, а по лошо стечение на обстоятелствата.

Допадна ми обяснението на Perdeto. Супер си го обяснила :balk_47:!!!

Аз днес изтървах серията, но инъче съм от шматките :crazy: - редовно си ги гледам. Даже предпочитам да си ги записвам и да си правя маратон в събота. Започвам сутринта с кафенцето на дивана и така, докато ми омръзне или по-скоро докато свършат записаните серии :balk_71: /обикновено до следобед :wink:/.
« Последна редакция: Март 25, 2009, 22:38:57 pm от cream »
*

julia_m

• 665
« Отговор #78 -: Март 26, 2009, 13:01:26 pm »
Рич сега се сети да съжалява, естествено.Сигурно поне стотина серии ще е в депресия че Арджей и Хоуп вече не са при тях. Ерик пак се скара със Стефани, че злорадствала за сметка на Брук.Джаки пък започна да навива Ник, да подкрепял Бруки да не бърза със сватбата.
А Ник от своя страна отиде при Стефани и й намекна че и той я подозира в симулация, нещо, което май ще излезе вярно.
Общо взето нищо не се случи днес, само ала бала пак.
И на мен ми е мъчно за Брук, пък и все си мисля - Тейлър като е такава светица, защо така се набута, направо се натресе без оглед на нищо и благодарение на нея две малки дечица останаха без баща :( Все пак нейните деца са големи вече и повече разбират какво става. Пък и те са израсли вече без майка, би трябвало да разберат какво ще се случи на Арджей и Хоуп. Ама карай де важното е драма да има, иначе откъде ще се нацвъкат още толкова епизоди :)
*

Марина75

• 3039
« Отговор #79 -: Март 26, 2009, 13:15:05 pm »
Защо пък Тейлър да се съобрази,ами че Брук натресе детето от зет си на Рич.Децата на Тейлър също заслужават да си имат и майка и баща.Брук като си ляга с всеки срещнат,че и деца ражда на всеки,мисли ли?Пък и Рич мисли ли мисли,решението си е негово и едва ли ще спре да се грижи за синът си.
Джули,а казваш че съжалявал ,за какво по-точно.И Брук изнесе ли се най-сетне от там?