0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
Re: "Дързост и красота"-тема с продължение...
« Отговор #40 -: Март 18, 2009, 13:29:50 pm »
Тъкмо сега Томас като обяви, че ще се жени и ще отклони вниманието на Стефани от Рич и Брук и Тейлър, макар че Брук май наистина отпада.
Много се изкефих как Ерик се изрепчи на Стефани. Егати кукувицата, има нужда някой да я поставя на място от време на време. Само дето не се учи от грешките си.
айде да видим какво ще се случи по-нататък :)
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #41 -: Март 18, 2009, 20:56:32 pm »
julia_m ,ще чакам утре разказ,че пак съм първа смяна и няма да мога да го гледам,пък много ме гложди какво ще стане и до повторението ще умра от любопитство.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

julia_m

• 665
« Отговор #42 -: Март 19, 2009, 12:39:33 pm »
Ха ха изненада на Източния фронт :D Логан отиде в къщата на плажа, след като Тейлър си тръгна и с настъпването на нощта се натресе на Рич. Той пък не иска да прави секс с нея, само и отказва ли отказва :)
Много ми е интерсно какво ще направи Стефани, ама като гледам и това няма да е в тая серия.
Стефани обаче подозираше и отиде в къщата им, за да я потърси.
Колкото до Рич той и се обадил за да я предупреди да внимава с шофирането защото иамло буря. Абе пак ала бала, и в тая серия няма да се разбере.
Ерик се скара със Стефани, каза й че неможе така да живее.
Ник и Бриджит избягали и сега са пияни :) , явно в някаква винарна и добре са дегустирали :) О, и продължават да пият :) ха ха ха  Ник й предлага да отидат във Вегас и да се оженят и ще изненадат всички като съобщят новината.
« Последна редакция: Март 19, 2009, 12:48:41 pm от julia_m »
*

julia_m

• 665
« Отговор #43 -: Март 19, 2009, 12:56:59 pm »
Иии развръзка в послените минути:
Готиния пич от пресконференцията се казва Данте, обади се на Тейлър, явно той й е помогнал да избяга, и като че ли между тях е имало нещо, но тя го отсвири.
Стефани е в къщата и сега здрав скандал. хаха Брук хубаво подскача по нервите й.
Ник и Бриджит вече са във Вегас и ще се оженят уж.
Е това беше за 2213епизод.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #44 -: Март 19, 2009, 13:33:45 pm »
Благодаря за разказа,Джули ,утре пак ще те помоля да разказваш.
Ама ние с теб сме май най-големите фенки на филма  :lol:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #45 -: Март 19, 2009, 19:25:59 pm »
Ама забелязахте ли, че Тейлър освен нови устни, има и нови цици?  :lol: Като беше по бански във вчерашния епизод я гледах.  :wink:

Ама много ме нерви тая Стефани, само обикаля по къщите и казва кой какво трябва да прави. Хич не й пука колко й крещят, че я гонят....Много нагла.  :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #46 -: Март 19, 2009, 19:34:14 pm »
Ама забелязахте ли, че Тейлър освен нови устни, има и нови цици?

Даааа, които бяха ужасни.
*

julia_m

• 665
« Отговор #47 -: Март 19, 2009, 20:03:01 pm »
Тейлър като цяло е придобила лелински вид с големи и увиснали цици и нданормено тегло в областа на кръста и бедрата, на фона на Брук, която има доста стегнат вид, Тейлър прилича точно на някаква лелка.
А колкото до Стефани - незнам дали има по-кофти персонаж, не се спря тая жена като напаст божия е.
*

eganeva

• 4584
« Отговор #48 -: Март 19, 2009, 20:10:17 pm »
А Рич за неговите 55-56 годинки изглежда перфектно.
*

julia_m

• 665
« Отговор #49 -: Март 20, 2009, 13:10:26 pm »
Момичета и днес не се разбра какво решава Рич, макар че Стефани прибегна до крайна мярка, или симулира инфаркт, или наистина получи. Ако е първото много зле за нея, ако е второто - то е божие наказание за дето се бърка в живота им. КАза, че не иска да присъства, ако Рич избере Брук и това май ще е последното нещо, заради което Рич ще избере Тейлър. В същото време този Данте, се появи в къщата на Тейлър, която се стресна като го видя и как няма, сигурна съм, че не е чак такава светица, Бог знае какви ги е въртяла с него, ама като няма кой да я изклюкари. Жалко за Брук.
Томас и Габи се ожениха във Вегас и Ник ги видя. Той (Ник) от своя страна се размина с женитбата с Бриджит, нещо се отказаха.
Е това за днес, тая седмица не се разбра, да видим следващата дали ще се види с коя ще остане Рич.
Приятен уикенд дами.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #50 -: Март 20, 2009, 13:15:56 pm »
Момичета и днес не се разбра какво решава Рич, макар че Стефани прибегна до крайна мярка, или симулира инфаркт, или наистина получи. Ако е първото много зле за нея, ако е второто - то е божие наказание за дето се бърка в живота им. КАза, че не иска да присъства, ако Рич избере Брук и това май ще е последното нещо, заради което Рич ще избере Тейлър. В същото време този Данте, се появи в къщата на Тейлър, която се стресна като го видя и как няма, сигурна съм, че не е чак такава светица, Бог знае какви ги е въртяла с него, ама като няма кой да я изклюкари. Жалко за Брук.
Томас и Габи се ожениха във Вегас и Ник ги видя. Той (Ник) от своя страна се размина с женитбата с Бриджит, нещо се отказаха.
Е това за днес, тая седмица не се разбра, да видим следващата дали ще се види с коя ще остане Рич.
Приятен уикенд дами.
Благодарим ти за поредния епизод.
Приятни почивни дни и на теб :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

eganeva

• 4584
« Отговор #51 -: Март 20, 2009, 13:29:54 pm »
А Рич за неговите 55-56 годинки изглежда перфектно.

Малка грешка.
Сериите са от 2005 г., значи Рич тогава е бил на 53 г.

А днес Стефани много ме подразни.
Все си вре носа където не й е работа.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #52 -: Март 20, 2009, 14:52:28 pm »
Май съм единствената, която се кефи на Стефани в момента..  :oops: :lol:
Незнам...не е права да се меси....обаче пък тая Брук не мога да я дишам....наистина е уличница....то не беше Рич, баща му...мания за Форестър...
И постъпи много подло в случая като се натресе вечерта на Рич, за да го съблазнява.
И Стефани беше наистина права, че това показва колко е отчаяна.
Стискам палци Стефани да я постави на мястото й. :lol:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #53 -: Март 20, 2009, 15:11:33 pm »
Добре де, а защо не погледнете нещата от друг ъгъл - Брук обичаше Рич от много отдавна, обаче Стефани не я искаше за снаха и направи всичко възможно да прецака нещата. Ако вие сте на мястото на онази Брук, в началото - не бихте ли се борили за мъжа, който обичате /то пък един мъж, ама нейсе/??? И в крайна сметка това, което е Брук сега, е продукт на Стефани и нейната война срещу нея.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

julia_m

• 665
« Отговор #54 -: Март 20, 2009, 15:22:14 pm »
И в крайна сметка това, което е Брук сега, е продукт на Стефани и нейната война срещу нея.
Абсолютно и аз съм на това мнение. Освен това си мисля че каквото и да става Стефани най-малко трябва да се бърка, от личния си живот знам че е изключително вредно и досадно някой непрекъснато да ти обяснява как е правилно да постъпиш.
А се поставете на мястото на останалите герои, оставете това че Брук развратница и т.н. че е такава до някаква степен не отричам,ама Рич не е малък мо же да го прецени, а Стефани се изживява като господ и само върти наляво надясно и раздава заповеди. Егати вещицата проклета
Сигурна съм че това което й стана в днешната серия е наказание за дето се вре и където трябва и където не.
Айде със здраве момичета :)
*
« Отговор #55 -: Март 20, 2009, 17:07:52 pm »
хубаво де,Брук я оправдавате заради Стефани. А за Дикън или Ник кой й е виновен пак ли тя??
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #56 -: Март 20, 2009, 17:18:57 pm »
Има такива влюбчиви хора бе, като Брук.
Цял живот преследва една химера на име Рич, тамън да я докопа и нещо се случва и тя изчезва или й я отнемат.
По лабилните хора като Брук, изпадат в депресия или дупка, тогава някой, като обърне нормално внимание, след толкова горчилка и неувереност, личността започва да се обърква и често бърка приянтните емоции с чувства като любов/влюбване.
Проблемите на Брук са от детството й, тоест липсата на баща.
« Последна редакция: Март 20, 2009, 17:25:52 pm от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #57 -: Март 20, 2009, 17:49:05 pm »
не съм психолог и не разбирам много от такива взаимоотношения,но да имаш дете от мъжъ на дъщеря си някак си не е оправдано,че й липсвал баща й.бях забравила,че живя и със свекъра,който пък бил първата любов на майка й  :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #58 -: Март 20, 2009, 17:52:23 pm »
Хи,хи да не изпадаме в подробности  :wink: :D

Нали трябва сериала да върви, колкото е по развратна Брук, толкова по заплетено и интересно съответно.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

Марина75

• 3039
« Отговор #59 -: Март 20, 2009, 19:15:56 pm »
Наскомими,и аз се кефя на Стефани,когато казва голата истина за тази мръсна развратница Брук,ама тая я мразя от дъното на душата си.Ниа72 е права нима Стефани я натика в ръцете на Дикън,това да имаш дете от зет си.....ама да влюбчива е женицата.
Хи,хи да не изпадаме в подробности  :wink: :D

Нали трябва сериала да върви, колкото е по развратна Брук, толкова по заплетено и интересно съответно.
Ама така си е.
Ами тя има много странен начин да се утешава,като се разстрои нещо и хоп си ляга с когото й е под ръка.
« Последна редакция: Март 20, 2009, 19:20:29 pm от Марина75 »