Голяма мелодрама беше този епизод.Фелиша.каза,че няма да "предаде сина си без борба" и сведе глава.Ник и Бриджит веднага разбраха,че тя говори за рака,който се е завърнал.Каза им,че е освободила детегледачката си,преди да разбере,че доктора ще я повика в болницатаи ги помоли да вземат Ник за тази нощ.Каза,че му е приготвила всичко-памперси,мляко и т.н.,но иска Бриджит да дойде с нея в болницата,защото тя не се чувства на себе си и не знае какво да пита доктора.Отидоха там и доктора й каза,че има метстази които са обхванали дроба(сигурно за черният става въпрос,защото е по-близко до стомаха)и по обвивката на стомаха.Единственното й спасение е да опита с лъчетерапия.Тя попита колко живот й остава без лечение-отговора беше 2-3 месеца.Докторая запита дали иска да видят сърцето й,дали не езасегнато и то,но тя го помоли да ги остави за минутка насаме.Бриджит започна да я убеждава,да се подложи на лечение,но тя беше категорична-"Може да живея още 2-3 месеца ,но да ги изживея като човек.Не искам изкуственно да удължавам живота си и да се чувствам пренебрегната и изоставена ,виеща от болка и воняща.Това беше моята сделка-моят живот за живота на ДОменик.Не може да имам 2 щастия заедно наведнъж.Но съм щастлива-поне успях да създам сина си и д аму се порадвам,за разлика от други мои колеги по съдба.Само се моля,те да не разберат,че отказвам да се боря с рака.Влезе Ник с Доменик и го подаде на жена си и отиде при Фелиша,която не бе успяла да изтрие сълзите си.гушна я и се оита да я успокои,ама Бриджит веднага-мисля,че е време малкия да си ляга.Фелиша каза,че малкия харесва Бриджит,ама тя такава опулена не знаеше как да отговори.Каза й ,че иска да даде всичко ,което може на сина си,но явно природата се е погрижила това да не може да стане,затова ще се надява във всяко семейство където отиде хората да го обичат и да бъдат добри с него.
Както и да е взеха детето и бриджит големи проблеми взе да прави-тя не можела така.Бебчето за което двамата с Ник дори и не знаели се оказало негов син и той щял да поеме отговорност за него,а какво щяло да стане с тяхното дете?То настрана ли щяло да остане-ала-бала(е тая вече не мога да я понасям,язък,че е дъщеря на Брук,която се справя със всякакви ситуации и си гледа децата.Ами ако си обича мъжа,ще обича и детето му-не виждам какъв е проблема???)После,той Доменик отиде до колата да вземе чантАта с бебешките принадлежности и Бриджит говори на малкия-нищо,че си толкова хубав и невинен,трябва да знаеш,че аз ще имам дете и то ще бъде мое,само мое!!!!После решиха,че трябва го слагат да спи и тя погледна към украсената в розово бебешка кошарка и каза:Не!Не мога да го направя!!!-Ник й каза,че ще й трябва време да свикне и дотам свърши с тях.
Стефани и Ерик пак развиваха темата за безотговорният баща,тя му каза,че дъщеря му не е лезбийка,а има син,който е от Доменик.Оня се опули и веднага:"Горката Бриджит,как ли ще се почувствува като разбере"-"Не забравяй,че Фелиша ти е също дъщеря"-скастри го Стефани.-"Ох искам и 2те да са щастливи,но не знам как ще го постигнем това."После отидоха в болницаТаи говориха с дъщеря си.каза им,че рака има метастази и утре ще се прибере у дома,защото няма смисъл от лечение.Стефани запозната с всичко веднага й прведложи лъчетерапия,но фелиша й обясни,че щяла да действа ако я била направила преди 6-8 месеца,а тогава е била бременна и е предпочела да запази живота на сина си ,вместо да спаси своя личен.Тя им каза,че има 2 желания-да има последна красива коледа с голяма елха и цялото семейство.И сина й да го отгледат Ник и Бриджит.Войнственната Стефани каза добре,но не се съгласи с това,че дъщеря й ще се предаде ,без да опита лечние и отиде да говори с лекаряза евентуални някакво ново лечение.
Фелиша:"Не можа да контролира живота ми,сега иска да поеме смъртта ми в свои ръце".-"тя си е такава,иска всичко да е в ръцете й"-отвърна Ерик и я погледна мило.
Завърна се Стефани,обяви доктора за неразбиращ мошеник и каза,че ще потърси мнението на друг(страшна е баба Стефани.Направо шапка й свалям-невероятна борбена натура е и винаги успява да постигне това което иска-с изключение на Брук).
Тейлър отиде при Брук и я покани да празнуват коледа у дома й,защото дъщерите й не искали да имат първа Коледа без Брук ,а така щяло да бъде по-добре и за малките Ар Джей и Хоуп.между другото там щели да бъдат семействата на Форестър(това ще е интересен епизод),а самата тя не знаела вече как да гледа на Брук,която твърдяла че е преодоляла Ридж,но толкова време била съперница на Тейлър,че тя още не можела да с еотърси от тази мисъл.
Е това е от мен.Лек ден ви желая момичета