0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: "Дързост и красота"-тема с продължение...
« Отговор #20 -: Март 11, 2009, 14:29:36 pm »
julia_m, страхотно си го разказала  :lol: Предлагам всеки ден да разказваш така, щото иначе тооооолкова бързо се развива действието, че ме хващат нервите от техните чуденки. Иначе много се ядосах на тая Срефани дето все си вре дъртия нос дето не и е работа. И Тейлър - не ги обичам аз такива дето се правят на светици. Пък Рич май ще и направи услуга, ако остави Брук - такъв нерешителен мъж не и трябва. Като умре някоя от жените му, Брук го утешава, а после той я изхвърля като ненужен парцал.

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #21 -: Март 11, 2009, 15:17:23 pm »
Нали, аз съм малко на страната на Брукито, защото наистина е така, лагодарение на дъртата баба Яга-Стефани, живота й е някаква каша нон-стоп, пък и какво да направи влюбчива натура, не че я оправдавам. Аз ако бях анн ейно място до сега да съм теглила една май... на Рич, ама то старата любов... Нямаше да се изненадам, ако възкресят и Каралайната... :) и да трябва да се триуми Рич хи хи хи
*
« Отговор #22 -: Март 11, 2009, 15:47:05 pm »
julia_m, аз днес гледах серията, но пак ми беше интересно как си я разказала.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #23 -: Март 11, 2009, 17:12:08 pm »
Да вземем да го наемем това момиче за разказвач он  лайн :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #24 -: Март 11, 2009, 17:14:00 pm »
благодаря за разказа - чудесен е. а да видим още колко дена и колко души ще са пред дилеми.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

julia_m

• 665
« Отговор #25 -: Март 12, 2009, 11:02:07 am »
Ерик се срещна с Джаки и й каза да не се бърка, докато тя се опитва да го убеди, че в момента в който Брук остане на свобода Ник щял да зареже Бриджит.
Тейлър извади томахавката и стана от светица на кучка, каза на Брук че трябва да напусне къщата, защото била лош пример за децата й.
Стефани продължава да рови в сърцето на Ник и да рови ли рови, май сега ще го запознава с Тейлър, защото я привика в имението и тя припка като кутренце. М да запозна ги. И сега: Моля те Ник помогни на Тейлър да си върне Рич.
Много ми е интересно като Стефани е правила и тя мърсотиики едно време защо ли се прави и тя на светица, все пак цял живот лъжеше Рич, че е Форестър, пък той нали е Мароне. :( Абе баба кучка си е и това е.
Пак реклами :(
Тая жена няма спирка - трябвало сега Ник да убеди Брук да се махне. Стефани продължава да нлива, а Тейлър седи отстрани с нацупена устица и гледа многозначително, но според мен още от пръв поглед си падна по Ник, аха да почне да флиртува, ама нали е светица...
Стефани ги остави да си говорят насаме-Ник и Тейлър.Ник каза на Тейлър, че не само Брук трябва да вземе решение, а и самата тя. И сега и тя освен да почне да се двоуми :) Ха ха ха Ник й каза да си вземе децата и да си върви :) Как добре я обработи :) кефя се. Каза й че не е права да иска да отнеме Рич от Хоуп и Арджей. Крайно време беше някой да я постави малко на място. Странно, защо Ник така се разчуства за Хоуп, данеби да има нещо от преди, за което не съм разбрала. Така мило помоли Тейлър да остави семейството на мира, оооо.
И сега в офиса на Спектра:
Торн разговаря със Сали и нещо не е много доволен от идеята Томас да започне при тях. Томас разговаря с Торн, дали е съгласен или не. Сега Торн има угризения, дали е добре и какво ще каже семейството. "Добре дошъл на борда" каза Торн :)
Тая Спектра стана втора Форестър :) :) :)
А Томас вече почти подписа договора със Спектра. И пак с това моме, с което ще са заедно в един колеж, ааа това май е дъщерята на умрялата икономка, дето Стефани катастрофира с нея, ама аз онези серии не съм ги гледала и не съм сигурна.

И това беше за 2208 епизод :)
Приятно четене момичета.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #26 -: Март 12, 2009, 12:31:12 pm »
Мерси, Джулиа :) Мен ми е толкова туткаво действието в този филм, че за пореден път заспах на първите минути  :lol: Ама явно пак само са бърборили и не съм изпуснала. Да видим утре ще го дават ли и ще има ли някакво развитие.

*

• 1376
« Отговор #27 -: Март 12, 2009, 17:30:32 pm »
Ерик се срещна с Джаки и й каза да не се бърка, докато тя се опитва да го убеди, че в момента в който Брук остане на свобода Ник щял да зареже Бриджит.
Тейлър извади томахавката и стана от светица на кучка, каза на Брук че трябва да напусне къщата, защото била лош пример за децата й.
Стефани продължава да рови в сърцето на Ник и да рови ли рови, май сега ще го запознава с Тейлър, защото я привика в имението и тя припка като кутренце. М да запозна ги. И сега: Моля те Ник помогни на Тейлър да си върне Рич.
Много ми е интересно като Стефани е правила и тя мърсотиики едно време защо ли се прави и тя на светица, все пак цял живот лъжеше Рич, че е Форестър, пък той нали е Мароне. :( Абе баба кучка си е и това е.
Пак реклами :(
Тая жена няма спирка - трябвало сега Ник да убеди Брук да се махне. Стефани продължава да нлива, а Тейлър седи отстрани с нацупена устица и гледа многозначително, но според мен още от пръв поглед си падна по Ник, аха да почне да флиртува, ама нали е светица...
Стефани ги остави да си говорят насаме-Ник и Тейлър.Ник каза на Тейлър, че не само Брук трябва да вземе решение, а и самата тя. И сега и тя освен да почне да се двоуми :) Ха ха ха Ник й каза да си вземе децата и да си върви :) Как добре я обработи :) кефя се. Каза й че не е права да иска да отнеме Рич от Хоуп и Арджей. Крайно време беше някой да я постави малко на място. Странно, защо Ник така се разчуства за Хоуп, данеби да има нещо от преди, за което не съм разбрала. Така мило помоли Тейлър да остави семейството на мира, оооо.
И сега в офиса на Спектра:
Торн разговаря със Сали и нещо не е много доволен от идеята Томас да започне при тях. Томас разговаря с Торн, дали е съгласен или не. Сега Торн има угризения, дали е добре и какво ще каже семейството. "Добре дошъл на борда" каза Торн :)
Тая Спектра стана втора Форестър :) :) :)
А Томас вече почти подписа договора със Спектра. И пак с това моме, с което ще са заедно в един колеж, ааа това май е дъщерята на умрялата икономка, дето Стефани катастрофира с нея, ама аз онези серии не съм ги гледала и не съм сигурна.

И това беше за 2208 епизод :)
Приятно четене момичета.

Е какво да си губя времето 45 мин. ,като от теб за 5 мин. разбирам всичко.
Благодаря ти много.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #28 -: Март 13, 2009, 07:17:03 am »
Джули,чакам да разказваш и днес,че съм на работа,пък дано тая серия вече да има някакво развитие.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

julia_m

• 665
« Отговор #29 -: Март 13, 2009, 11:00:11 am »
Не почти нищо ново :(
Стефани започна да убеждава Бриджит, че Ник още е влюбен в Брук, Тейлър й го каза. Кучки бе, не мирясват :( Бриджит изгони Стефани, защото й наговори куп глупости.
Томас се раздели с Кейтлин, която пък се разсърди на онова момиче, което както разбрах се казва Габи :) :)
Сега Ник разговаря с Брук и я убеждава колко специлана била, колко силна и как не трябва да се предава. Опааа, почти Брук да целуне Ник :) Незнаела какво ще прави без него, а пък той  й каза, че винаги щял да е до нея и нямало да й се наложи да разбира.
Масимо пък подари на Бриджит и Ник сватбено пътешествие, бил уредил да се оженят на яхтата. Той пък дава зор да се женят, че колкото повече отлагат по-зле :)
Абе всеки с проблемите си :)
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #30 -: Март 13, 2009, 12:37:02 pm »
Пак цяла серия дрън-дрън и накрая нищо  :P

*

Марина75

• 3039
« Отговор #31 -: Март 13, 2009, 13:28:45 pm »
Значи не съм испуснала нищо.Джули,мерси за разказа.В понеделник пак ще чакам новини,какво да се прави пак сутринта съм на работа.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

julia_m

• 665
« Отговор #32 -: Март 17, 2009, 12:42:41 pm »
Айде пка, вчера цял ден не успях да вляза в сайта, затова и не писах, ама нищо не се случи - пак само ала бала ница...
Днес чакам да видя Рич разговаря с Брук и Тейлър, трябвало да остане насаме с Тейлър, за да си поговорели и да си припомнят всичко. Имал нужда да поживее с Тейлър, но пък имал нужда и от Брук, егати дришльото, толкова ли неможе да вземе решение накрая - глупак. Трябвало да прекара по малко време с всяка от двете. Да отидели в къщата на плажа първо с Тейлър, после с Брук. Той го обърна на харем вече.Брук се съгласи, а Тейлър ще я убие с поглед :) ха ха Започна да се държи като кучка (вече не е светица) искала си живота и хич не мисли какво ще последва.
Сега говори насаме с Брук, която сега  излиза тя като светица :), показва му разбиране и вяра в него. и пак ала бала. И в тая серия няма да се разбере кого избира. СЕга поне десет серии ще се моткат с къщата на плажа :( уффф много са туткави.

Ерик кастри крилцата на Стефани да не се бъркала и така нататък. Тя обаче по гръб не пада, макар че Ерик й каза, че неможел да я обича такава. Стефани заяви че войната между нея и брук няма никога да има край, а Ерик я попита какво ще стане с тях в такъв случай :) Ох, как хубаво й го каза на Стефани - че вече като я погледне вижда само една скандалджийка, която само се меси. Тя пък пак се опитва да обвини за всичко Брук. Айдеее май ще се разбутат нещо.

Томас определено се сваля с Габи, заведе я на плажа, охооо приготвил някакво легълце, следва сигурно цуни гуни :) хи хи хи , м да точно така.
*

julia_m

• 665
« Отговор #33 -: Март 17, 2009, 13:01:30 pm »
Във Форестър свикали пресконференция да обявят връщането на Тейлър. Стефани естесвено пак се намеси, знаел Рич какво трябва да направи. Всички гледат със зяпнали уста. Появи се и бащата на Тейлъ, с кого тя уж се опитвала да се свърже.
Дадоха изявление пред преста, но не казаха нищо, семо дето Ерик подкрепя Бруки я прегърна, а Стефани видя и направо подпали тротинетките :) Тейлър каза на баща си че сега Рич е с Брук, ама скоро щял да остане с нея и децата им. Ох как се надявам да им свие крилцата Рич и да си остане с Брукито.
Я нова звезда на хоризонта. Не изглежда зле. Опааа, явно Тейлър познава новата звезда, защото се загледа сериозно в него.
А Габи получи писмо от университета в който кандидатства, в което пише, че била незаконно пребиваваща в Америка. Извикаха адвокат да видят какво става, но явно нещата са такива. Сега няма да се изненадам, ако с Томас решат да се оженят, за д апридобие гражданство това дете :)
*

Марина75

• 3039
« Отговор #34 -: Март 17, 2009, 14:17:21 pm »
Оф днес и аз го гледах,сега пък сигурно по 2-3 серии ще стои с всяка в къщата на плажа,докато реши.Аз нали съм си за Тейлър искам вече по-скоро да разкара пачаврата Брук.Ми не ми е тръпка тая и през цялото време като гледам я нареждам и си говоря сама в къщи.Ами тая новата звезда кой ли е ?

« Отговор #35 -: Март 17, 2009, 14:22:20 pm »
Ама и Рич как си го нагласи, с всяка в къщата на плажа... Ще ги менка  :lol: :lol: :lol:
Кой беше оня убавец на пресконференцията?
*

• 1376
« Отговор #36 -: Март 17, 2009, 14:35:12 pm »
Мен Рич взе да ме дразни повече от двете заедно.
Квот ги целува и омайва....... :balk_149: полудя и той.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #37 -: Март 17, 2009, 14:41:53 pm »
И аз много харесвах Тейлър,не можех да й се нагледам,но сега ме стряска всеки път като я погледна 8O,съсвесем се е мумифицирала,язък за жената :(
Що се отнася до развръзката,каквато и да е,няма да е окончателна :wink:,как се запълват толкова серийки :)
П.П.Рич не прави и минута пауза м/у двете,те направо тримката да си се целуват
*

Марина75

• 3039
« Отговор #38 -: Март 17, 2009, 15:03:07 pm »
Мен Рич взе да ме дразни повече от двете заедно.
Квот ги целува и омайва....... :balk_149: полудя и той.
И мен много вече ме вбесява тоя,ега ти лекето,ми той мъж ли е или лукова глава ,голямо мислене му удари.
Цитат
П.П.Рич не прави и минута пауза м/у двете,те направо тримката да си се целуват
:lol:абсолютно вярно,пък и ще им е по-лесно,дето ще търчи от едната на другата,то с един куршум 2 заека.

*

Марина75

• 3039
« Отговор #39 -: Март 18, 2009, 13:07:13 pm »
Гледахте ли днешната серия?Май Брукито отпада вече,дали й се обажда да отмени срещата им в къщата на плажа?Най-сетне някакво развитие.Ами тоя малкия Томас,друг луд пък той,ще се жени пък сега.....