Ерик се срещна с Джаки и й каза да не се бърка, докато тя се опитва да го убеди, че в момента в който Брук остане на свобода Ник щял да зареже Бриджит.
Тейлър извади томахавката и стана от светица на кучка, каза на Брук че трябва да напусне къщата, защото била лош пример за децата й.
Стефани продължава да рови в сърцето на Ник и да рови ли рови, май сега ще го запознава с Тейлър, защото я привика в имението и тя припка като кутренце. М да запозна ги. И сега: Моля те Ник помогни на Тейлър да си върне Рич.
Много ми е интересно като Стефани е правила и тя мърсотиики едно време защо ли се прави и тя на светица, все пак цял живот лъжеше Рич, че е Форестър, пък той нали е Мароне.
Абе баба кучка си е и това е.
Пак реклами
Тая жена няма спирка - трябвало сега Ник да убеди Брук да се махне. Стефани продължава да нлива, а Тейлър седи отстрани с нацупена устица и гледа многозначително, но според мен още от пръв поглед си падна по Ник, аха да почне да флиртува, ама нали е светица...
Стефани ги остави да си говорят насаме-Ник и Тейлър.Ник каза на Тейлър, че не само Брук трябва да вземе решение, а и самата тя. И сега и тя освен да почне да се двоуми
Ха ха ха Ник й каза да си вземе децата и да си върви
Как добре я обработи
кефя се. Каза й че не е права да иска да отнеме Рич от Хоуп и Арджей. Крайно време беше някой да я постави малко на място. Странно, защо Ник така се разчуства за Хоуп, данеби да има нещо от преди, за което не съм разбрала. Така мило помоли Тейлър да остави семейството на мира, оооо.
И сега в офиса на Спектра:
Торн разговаря със Сали и нещо не е много доволен от идеята Томас да започне при тях. Томас разговаря с Торн, дали е съгласен или не. Сега Торн има угризения, дали е добре и какво ще каже семейството. "Добре дошъл на борда" каза Торн
Тая Спектра стана втора Форестър
А Томас вече почти подписа договора със Спектра. И пак с това моме, с което ще са заедно в един колеж, ааа това май е дъщерята на умрялата икономка, дето Стефани катастрофира с нея, ама аз онези серии не съм ги гледала и не съм сигурна.
И това беше за 2208 епизод
Приятно четене момичета.