0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: "Дързост и красота"-тема с продължение...
« Отговор #180 -: Май 09, 2009, 03:51:47 am »
А с жената на Хектор какво става?Малеййй пропуснала съм май май половината си живот-не съм гледала почти два месеца
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #181 -: Май 09, 2009, 20:54:01 pm »
А с жената на Хектор какво става?

Изчезна.
Както Рик, Дикън и Амбър.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #182 -: Май 11, 2009, 15:50:49 pm »
Фенките на сериала,хайде разкажете,моля.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #183 -: Май 11, 2009, 19:41:23 pm »
Мацки, никой ли не е гледал днес? Аз утре ще разказвам защото съм втора смяна, но днес моляяя няякой да каже 2 думи какво стана или по интересно имаше ли???
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #184 -: Май 12, 2009, 00:23:36 am »
Нищо ново пак :(
Стефани въртя от къща в къща да дразни пак всички и да обяснява как Ник обичал Брук и такива разни. Изгониха я от Форестър-всички мъже от фамилията са на страната на Брук естествено, а Ник пак замаза очите на Бриджит. Та в общи линии това :)
УТре може да се случи нещо по-съществено :) ха ха
*

anizi

• 1806
« Отговор #185 -: Май 12, 2009, 13:04:47 pm »
Ерик каза на Стефани, че Брук и Ник са искали да живеят заедно, че били един за друг, че единствената любов на Брук бил Ник не Ридж, но са се жертвали заради Бриджит. Стефани иска да каже на Бриджит истината въпреки, че обеща на Ерик да не казва нищо! Тя му каза, че няма да позволи Бриджит да има живот като нейния-"да спи до мъж, който мечтае за лиглото на друга". Ерик каза, че Брук е по-добра майка от Стефани, защото за разлика от Стефани видяла какво искат децата й. Стефани твърди, че брака е доверие, а не лъжа като тази. Обвини го, че още обича Брук и като тя е зарязала Ник ще падне в неговите ръчички.......Ерик я обвини, че Бриджит е само средство към целта и да унищожи Брук и ако каже ще я мрази до края на живота й..... osi_11.
Брук непрекъснато мисли за тази нощ и затова че го обича.  Брук и Ник се притесняват Стефани да не разбере и си мислят, че няма кой да й каже какво е станало през съответната нощ. Ник казва , че е ОБВЪРЗАН с Бриджит, но не споменава изобщо думата ЛЮБОВ. Джаки знае какво се е случило, както и Мароне. Брук и Ник я предупреждават да не казва на Стефани какво става....ама закъсняха-Ерик издаде работата. Двете се видяха Джаки носеше албум от сватбата, а Стефани го накъса и твърди, че Бриджит ще се премести при нея заедно с бебето. Джаки каза, че те били нейни...скараха се хубавичко!
Имам чувството, че Данте се опитва да намекне на Бриджит за какво става дума, но..... Той рисува портрет на Бриджит за подарък на Ник. Брук я видя там и глупачето й каза да не казва на Ник, а тя "ами то аз кога ще го видя". Бриджит каза, че Брук обича Ник, но я оправдава, защото Ник бил страхотен и всеки можел да се влюби в него, както й че и има доверие че тя ще стои настрана. Тя каза, че най-важното за нея е дъщеря й е щастлива и че обича ник само защото той прави Бриджит щастлива.......
Май станах много обстоятелствена, ама това беше серията....т.е.май скука ама дано тези дни да стане вече нещо!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #186 -: Май 13, 2009, 08:35:08 am »
:D
Само да вмъкна един цитат на Стефани към Ерик, който ми хареса...(ами аз нали съм си фенка на Стефито :wink:)
"Значи искаш дъщеря ти да живее в брак без любов, за да пъхнеш отново похотливите си ръце в пазвата на оная к.а Брук! Мръсен, дърт пръч!!" :D :D :D
Страхотен бг превод  :lol: :lol: :lol:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Марина75

• 3039
« Отговор #187 -: Май 13, 2009, 11:09:49 am »
:D
Само да вмъкна един цитат на Стефани към Ерик, който ми хареса...(ами аз нали съм си фенка на Стефито :wink:)
"Значи искаш дъщеря ти да живее в брак без любов, за да пъхнеш отново похотливите си ръце в пазвата на оная к.а Брук! Мръсен, дърт пръч!!" :D :D :D
Страхотен бг превод  :lol: :lol: :lol:

На това и аз много се изкефих.Супер му го рекна.Ама и той пък е една плюнка,дето никъде я няма,пак заради к.....а Брук,ще рискува щастието на дъщеря си,то ясно че тя дълго няма да бъде с Ник,ясно че отвратителната й майка дълго няма да си стои на д-то.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
« Отговор #188 -: Май 13, 2009, 13:07:29 pm »
Нищо ново в цялата серия-караници и притеснения около това, че Стефани иска да каже на Бриджит. В края на серията Стефани все пак успя да каже само, че майка й я е предала отново и това е случката в цялата серия! Скука, скука, скука......
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #189 -: Май 14, 2009, 08:34:48 am »
хе хе
наистина скука, но явно са решили да компенсират отново със "забавните" си моменти. :lol:
Ник към Стефани : "Присмял се хърбел на щърбел!"  :lol: :lol: :lol: (не спирам да се забавлявам на бг превода)
Ерик подписва документите за развода... с Джаки се целуват, той й говори колко прекрасна жена е и вика : "Имам нещо за теб в джоба си"  :D оказа се пръстен в крайна сметка, но
Тя бърка и вика - "Това ли?", а той се усмихва под мустак : "Не"..
Ще ме пукнат тези... :lol: :lol: :lol:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Марина75

• 3039
« Отговор #190 -: Май 14, 2009, 11:17:41 am »
Ама то това с пръстена нали си го представяше Джаки,не се случи в действителност.
Хайде да ви помоля ,че днес съм на работа да разкажете какво става.

« Отговор #191 -: Май 14, 2009, 23:01:51 pm »
Ама то това с пръстена нали си го представяше Джаки,не се случи в действителност.
Хайде да ви помоля ,че днес съм на работа да разкажете какво става.
  Представяше си го да.Нали после той влезе в стаята и тя се сепна,когато той я видя с документа му за развод.А ако днес никой не се включи,ще имате подробно обяснението от мен рано сутринта.
« Отговор #192 -: Май 15, 2009, 08:55:06 am »
Хектор си мечтаеше как отношенията му с Тейлър се задълбочават и я чакаше в дома й.Тя влезе и с изненада установи,че той е там.Каза му,че се опитва да 'закърпи брака си и да бъде щастлива'.Бяха твърде близко един до друг когато влезе Рич и погледна съмнително към Хектор.Отидоха на брачна консултация заедно и там той заяви,че 'не вижда нищо нередно да обича 2те си съпруги и децата си от тях.'почнаха да нищят Брук и там той се изцепи че "половината мъже на земята я желаят и ако той не я желае би  ябвало да се подложи на шокова терапия 8O"
Стефани разказа всичко на Бриджит.Брук дойде и се почна пак голямата "престрелка"-"Кажи й поне веднъж истината в жалкия си мизерен живот Брук!>не я лъжи,тя не заслужава това!"Брук каза,че двамата с Ник се чувствували виновни за аборта й и че Брук се почувствувала отхвърлена от дъщеря си,чрез тази нейна постъпка.Че Ник бил отчаян и страдал неимоверно ,затова тя му казала,че го обича.Като казваше това тя колебливо гледаша ту Стефани ту дъщеря си.Бриджит,която я смятах за наивна си отвори очите и я пита дали са се целували с мъжа й.След като получи положителен отговор,каза на майка си,че има нещо невероятно "извратено и подло в характера й".Брук пак взе да се обяснява,че я обичала,ама малката й каза"Как ме обичаш?Като отнемаш всеки мъж от живота ми ,който има значение за мен?"Бриджит се завърна на лодката при Ник и когато го запита за случилото се оная нощ и той й каза"че аборта й е отключил емоциите в него."Занчи пак аз съм виновна,така ли?И майка ми ме обвини за същото.А всеки път когато правиш любов с мен,си представяш,че си с брук така ли?"
и той наплашен (няма да казвам другата дума,че е ужасна :oops:)седи и мълчи и така свърши серията.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #193 -: Май 15, 2009, 10:44:32 am »
Е, аз хванах само края,то взело да става интересно.Нали днес ще разкажете пак серията,моля.

*
« Отговор #194 -: Май 15, 2009, 11:03:02 am »
Ама Бриджит е загубила бебето, така ли?
Хайде и аз ще чакам разказите ви, моля, че съм на работа.

*

eganeva

• 4584
« Отговор #195 -: Май 15, 2009, 11:45:25 am »
Ама Бриджит е загубила бебето, така ли?

Не е. Излъга ги, че е направила аборт.
*

eganeva

• 4584
« Отговор #196 -: Май 15, 2009, 14:34:21 pm »
Голям майтап! :D

Рич към Тейлър: Не искам да припарваш до Хектор!
Не може да имаш чувства към друг мъж!
Тейлър: А ти можеш?(става дума за Брук)
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #197 -: Май 15, 2009, 17:18:05 pm »
Аз не го гледах много стриктно днес, но да кажа поне това което видях :)
Бриджит пак дъра бъра с Ник, после отиде при Брук и там дъра бъра, нищо конкретно, каза й ако иска да се ожени за Ник само малко да почака и тя ще го освободи :)
Рич и Тейлър и те при психиатъра се разправяха пак за Брук.
Стефани пак снове насам натам и се бърка естествено на всички и докато с Джаки се дрънкаха коя ще се добере до Ерик, защото Джаки намери една квитанция за два пръстена, се оказа, че всъщност предишната вечер Ерик се е оженил отново за... Брук :) ха ха Искали да осигурят на Бриджит хубавия живот и детството което й били отнели-както се казва тепърва баба за дърва :) ха ха та това в днешния епизод :)
« Отговор #198 -: Май 15, 2009, 18:44:48 pm »
Брех тя Брук брака за нищо го няма-горката тя не може да живее без мъж до себе си в трудни моменти.Абе каквито и да ги разправя ,както казваше баба ми'бивша к...а няма'.И какво сега?КОЙ ще е следващата й жерва?Ми то не остана мъж от семейството на мъжа й с който да не е била...Трябва да въведат някоя нова звезда на хоризонта за нея,че става безинтересно вече със позастарелите мъжкари покрай нея.Трябва малко свежа плът за тази 'неуморна мъжемелачка'.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #199 -: Май 16, 2009, 18:42:27 pm »
Брех тя Брук брака за нищо го няма-горката тя не може да живее без мъж до себе си в трудни моменти.Абе каквито и да ги разправя ,както казваше баба ми'бивша к...а няма'.И какво сега?КОЙ ще е следващата й жерва?Ми то не остана мъж от семейството на мъжа й с който да не е била...Трябва да въведат някоя нова звезда на хоризонта за нея,че става безинтересно вече със позастарелите мъжкари покрай нея.Трябва малко свежа плът за тази 'неуморна мъжемелачка'.
Тейлър май по нейните стъпки е тръгнала.

Д-р Стаменов,обичаме ви!