0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: "Дързост и красота"-тема с продължение...
« Отговор #120 -: Април 09, 2009, 19:42:24 pm »
Аз съм гледам само повторенията отскоро,но да вметна,че Брук накара Рич да избира,а той беше един такъв нерешителен и си търсеше оправдания че му е бил много напрегнат деня и т.н.На Брук най-после й светна що за човек има пред себе си и му "би дузпата" като му каза,че ще устрои живота на децата и себе си с "някой мъж който я заслужава,а не с него" и напусна.
  Глория(която все още не знае какво е направила Стефани) беше при Стефани и си говориха малко след което я отпрати да си върви.Усеща се,че се чувства самотна и изоставена,но ще се стегне(може Сали да й помогне,не знам).
Бриджит подслони младият доктор,той горкият си мечтае за нещо повече с нея,ама няма смелост да действа засега....
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #121 -: Април 09, 2009, 20:24:57 pm »
Ох като чета чета-аз доста съм изпуснала тази седмица, но другата ще погледам! Ама тая Брук ми идва да отида там и да я удуша к.... с к..... мръсна! От началото на този сериал още с мизериите които направи на Каралайн не мога да я гледам, ми тя с кого не спа от Форестър-няма такъв, вече и от Мароне не остана почти......
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #122 -: Април 10, 2009, 10:18:12 am »
Ще чакам днес пак някой да разказва.Моля.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #123 -: Април 10, 2009, 12:53:31 pm »
Хоуп е в болницата, в кома е.
Ще й правят енцефалограма.
Беше в басейна, ръкавелите й се откачиха,
косата й се оплете в сифона
и не можа да изплува.
Ник я извади.
Брук упреква Ник, че не е внимавал.

Ерик каза на Стефани, че смята да предложи брак на Брук.
Все още бил влюбен в нея. 8O
« Последна редакция: Април 10, 2009, 13:29:18 pm от eganeva »
*

eganeva

• 4584
« Отговор #124 -: Април 10, 2009, 12:57:03 pm »

Глория(която все още не знае какво е направила Стефани) беше при Стефани и си говориха малко след което я отпрати да си върви.

Да не е Габриела?
*

Марина75

• 3039
« Отговор #125 -: Април 15, 2009, 09:11:15 am »
Моля,поразкажете туй онуй,вчера и днес не мога да гледам.Сигурно не съм истървала много ама все пак ,може пък да има някакво развитие.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
« Отговор #126 -: Април 15, 2009, 12:25:31 pm »
Ами в общи линии нищо особено не се случва-най-интересното е че Бриджит вижда в болницата Брук и Ник, които все са заедно, държат си ръцете и уж всичко е заради Хоуп, уж се радват, че е излязла от кома...... и сега се скатава от тях. Оказа се, че Ник не е виновен за случката в басейна и Брук му прости. Бриджит си призна пред Стефани, че се съмнява, че има нещо между Ник и майка й и все пак не иска да повярва, че тя може да направи това за пореден път /к...вата му с к....ва/. Сега ще гледам и ще напиша после какво става в тази серия!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #127 -: Април 15, 2009, 12:39:37 pm »
...
Бриджит си призна пред Стефани, че се съмнява, че има нещо между Ник и майка й и все пак не иска да повярва, че тя може да направи това за пореден път /к...вата му с к....ва/. Сега ще гледам и ще напиша после какво става в тази серия!
:lol: :lol: :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

eganeva

• 4584
« Отговор #128 -: Април 15, 2009, 12:54:31 pm »
/к...вата му с к....ва/.

Ааааааа, защо я обиждаш така бе? :lol:

А помните ли, че Тейлър също имаше чувства към Ерик?
Само се целуваха де, не е родила дете от него. :wink:

А помните ли, че Тейлър прави секс с Джеймс Уоруик?
Имаше земетресение и той й каза, че не иска да умре девствен.
А имаше връзка с Рич по това време.
Защо тя да е нещо повече от Брук?

От днешната серия:
Бриджит е бременна.
*

anizi

• 1806
« Отговор #129 -: Април 15, 2009, 13:19:39 pm »
Ами Брук:
Рич и Каралайн-тя там
Рич и Тейлър-тя там
Ерик и Стефани-тя там
Торн и Мейси-тя там
Бриджит и Дикън-тя там
Ник и Бриджит-тя там
то станаха ли мъже във филма, които не съм споменала......... със 100 деца и тя самата не знае кое от кого е до генетичните тестове-хайде нема нужда.... каква да я нарека ......  :sorry: за израза ама си мисля че за нея не е обидно, ааа може би женско кученце??? :balk_71: :bellydance:
« Последна редакция: Април 15, 2009, 13:22:05 pm от anizi »
*

eganeva

• 4584
« Отговор #130 -: Април 15, 2009, 13:27:57 pm »
Ооооо да, много точки за Брук. :D
Определено води.
Е, ще видим Тейлър какви ще ги свърши в бъдеще.
Може да се изравнят, кой знае. :wink:
*

anizi

• 1806
« Отговор #131 -: Април 15, 2009, 13:43:44 pm »
Абе и аз чух такива работи, ама да видим..... няма да издаваме тайни сега от сериала за да е интересно  osi_9
Ама днес наистина пълна скука-само дето ми се струва, че Бриджит ще види майка си и Ник в по-такава.... ситуация, ама ще видим утре! Горката и както е бременна.....
*

Марина75

• 3039
« Отговор #132 -: Април 15, 2009, 19:23:17 pm »
Цитат
то станаха ли мъже във филма, които не съм споменала.........
А има ,с Масимо още не е спала и Хектор,аз за други май не се сещам.Пък на децата горе долу май ги помни кое от кого е.
Цитат
помните ли, че Тейлър също имаше чувства към Ерик?
Само се целуваха де, не е родила дете от него.

А помните ли, че Тейлър прави секс с Джеймс Уоруик?
Това не съм го гледала,даже не знаех че има такива истории.Сигурно по него време не съм следила сериала.
Ама пак Брукито води,тя Тейлър май няма да може да я настигне.Абе Брук си е семейната им пачавра според мен.Ама има и друго,тя миличката е емоционална,лесно ранима,слаба и все някой я наранява,пък единственно може да се утеши със секс,пък кой ще е мъжът не е важно,оооооф горкичката.
« Последна редакция: Април 15, 2009, 19:27:15 pm от Марина75 »

*

anizi

• 1806
« Отговор #133 -: Април 15, 2009, 22:27:35 pm »
Правило Маринка-горкичката добре, че е секса, че иначе да се е гръмнала до сега! За съжеление утре няма да мога да гледам, така, че не забравяйте да напишете какво става!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #134 -: Април 16, 2009, 16:55:37 pm »
Брук, osi_7 osi_7 osi_7
Ужасна жена ,ей.Не се наче....
Бриджит и тя милата какъв късмет искара . :balk_132:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #135 -: Април 16, 2009, 18:34:15 pm »
Ами като разговаряха майката на Ник(все й забравям името) с Ерик:
"Брук е жена,която не може да се забрави лесно ,нали така Ерик?"
"Да трудно може да й се устои,но да се надяваме,че поне синът ти не е влюбен все още в нея.Защото ако това се повтори,не съм сигурен,че Бриджит ще може да преживее още едно подобно разочарование..."
  Щом като старият коцкар е осъзнал това какво да говорим тогава?То не ,че и той е цвете за мирисане-както препира толкова много за Брук и я направи изпълнителен директор на фирмата с надеждата,че ще прекарват повече време заедно и тя ще му даде положителен отговор на предложението му за женитба,така после ще скочи в леглото на сестра й и ще имат продължителна връзка...
*

eganeva

• 4584
« Отговор #136 -: Април 16, 2009, 18:50:18 pm »
така после ще скочи в леглото на сестра й и ще имат продължителна връзка...

Дона, нали?
*

anizi

• 1806
« Отговор #137 -: Април 16, 2009, 19:12:13 pm »
Мацки, какво стана днес, че не успях да гледам, приятелката ми каза, че Бриджит ги видяла ония двамата..... ама то можело пък тя да не е бременна от Ник, ами от италианеца.... има ли такова нещо? Друго нещо интересно случи ли се? Хайде ако някой е гледал да разкаже по-интересното ако е имало такова Моля!
« Отговор #138 -: Април 16, 2009, 19:38:11 pm »
Хайде ако някой е гледал да разкаже по-интересното ако е имало такова Моля!
Ако никой не разкаже какво се е случило днес,аз ще гледам сутринта рано и ще дам повече информация
*

Марина75

• 3039
« Отговор #139 -: Април 16, 2009, 22:25:53 pm »
Аз много не мога да разказвам,но накратко Бриджит си отиде в къщи да каже на Ник,че е бременна и завари отвротителната си майка по бельо да вечеря с Ник и то на свещи.Съответно малката полудя и каза първо на майка си да се облече,че й се повдига от нея.Брук даде тъпото обяснение,че е слязла долу да си вземе книга,пък Ник чакал Бриджит там за романтична вечеря .Бриджит каза на майка си ,че я е разочаровала,че Стефани е била права за нея ,че обича само себе си и ей такива истини,но не мога да предам разговора.Опитаха се да се защитят и казаха,че са говорили за Бриджит и,че са изяснявали чувствата си и дрън дрън,но Бриджит каза на Ник че това е края и на Брук че не иска да има нищо общо с нея,хвърли огърлицата на Ник и му каза че ще се отърве от всичко което той й е дал и замина.Дойде Стефани и разбра какво е станало и каза че Бриджит е бременна и тогава Ник се сети за думите й че ще се отърве от всичко дадено й от него и се светнаха че иска да махне бебето.През това време Бриджит отиде при Данте,разказа му какво е станало и каза че ще направи аборт и така свърши.Това е отгоре отгоре,всъщност разговора между Ник,Бриджит и Брук направи серията интересна,но аз не мога да разказвам,заслужава си да се гледа де.То и без това отдавна нищо не е ставало.