0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 Предполагам, че графата социален статус присъства във формата, с оглед на това, че фирмата желае да спонсорира семейства с ниски доходи. Т.е. такива, които не биха могли да финансират процедурата със собствени средства и нямат възможност да теглят кредит.

П.П. Жени, радвам се за решението ти, дано успееш да се класираш!
« Последна редакция: Март 04, 2009, 17:55:38 pm от Елфи »
Re: Кандидатствайте в благотворителната ка
« Отговор #21 -: Март 04, 2009, 17:52:29 pm »
Момичета прочетохте ли условията за кандидатстване трябва да има поне по 1 опит преди да кандидатстваме аз отпадам :( :x  :(
http://www.za1bg.com/index.php?cat=123&l
« Последна редакция: Март 04, 2009, 17:54:22 pm от marykol »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Но има други начини на финансиране, включително и Фонда за асистирана репродукция. Може би пък там отговаряш на условията. А тук ще се даде възможност на момичета които няма да се класират във Фонда.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....

Аз много не се надявам.
Ако кажат: "Тези щом са имали пари за 5 опита, ще имат и за 6-ти."
Попълних, пък каквото стане.

:bighug: :hug2:

Аз много не се надявам.

Аз пък много се надявам за теб :balk_104:
*
Предполагам, че графата социален статус присъства във формата, с оглед на това, че фирмата желае да спонсорира семейства с ниски доходи. Т.е. такива, които не биха могли да финансират процедурата със собствени средства и нямат възможност да теглят кредит.
Може и така да е, но никъде н-р не прочетох да се пита за това какво и дали работи половинката?!

*
Попълних и аз.Не ми става ясно за доходите, само мойте ли да попълня или на двамата.То вече свърши де, аз го пратих, ама все пак дали не трябва да пусна нов, че и стози социален статус, май нищо не направих.
п.п.Вие получихте ли потвърдителен е-мейл, защото аз не съм получила нищо.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....

п.п.Вие получихте ли потвърдителен е-мейл, защото аз не съм получила нищо.

Не съм.
*
Добре де, кажете какви доходи да попълня, след като и двамата имаме кредити, заради процедурите.Тези суми, които се водят , че взимаме, или тези, които ни остават след удръжките по кредита.Аз да ви кажа се обърках какво да пиша. :ask:
И аз не получих потвърдителен имейл. За доходи посочих общата сума, която чисто получаваме. Не съм изваждала кредитите/тях си ги внасяме "на ръка"/ - то ако ги махна нищо няма да остане :oops:
*
eganeva, пожелавам ти успех от сърце, мила,  :crossfingers:! Радвам се, че си решила да продължиш борбата :bighug:

Аз много не се надявам.

:balk_47: :balk_602: Написах 5 опита,няма да лъжа, да си мислят каквото искат :D
<a
*

:balk_47: :balk_602: Написах 5 опита,няма да лъжа, да си мислят каквото искат :D
Роси, силно ти стискам палци , нали знаеш!!!;-))) Заслужаваш да спечелиш!
Душе, а какво стана с твоята процедура, която спечели, мила? Нещо май съм пропуснала :oops:
*
Здравейте, някой има ли вече потвърдителен имейл?
Аза снощи изпратих формата, но още нямам получен имейл.
Re: Кандидатствайте в благотворителната ка
« Отговор #34 -: Март 05, 2009, 12:12:59 pm »
Момичета прочетохте ли условията за кандидатстване трябва да има поне по 1 опит преди да кандидатстваме аз отпадам :( :x  :(
И аз отпадам :( , искаше ми се да съм имала възможността да финансирам поне 1 опит, но за съжаление не е така. Какво да се прави, аз много се зарадвах , попълних формата, но после се зачетох и видях условията. успех на всички, които отговарят на тях

Душе, а какво стана с твоята процедура, която спечели, мила? Нещо май съм пропуснала :oops:

:bighug: :bighug: :bighug:
<a
А какво писахте на последния въпрос-от каква друга помощ имате нужда......?
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
Сори за спама, ама ще отговоря - нищо, мила, поне за сега се отложи!  :(

*
И аз отпадам :( , искаше ми се да съм имала възможността да финансирам поне 1 опит, но за съжаление не е така. Какво да се прави, аз много се зарадвах , попълних формата, но после се зачетох и видях условията. успех на всички, които отговарят на тях
Съжалявам, че отпадаш от тази класация, но вероятно ще те одобрят по тази за фонда - а пък там ще имаш право на повече - три опита по 5000 лв. Успех!

Аз попълних вчера формуляра ,но още не съм полуяила отговор.