0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Здравейте, дами! С радост ви съобщавам, че от днес започна прозвъняването на всички, които са кандидатствали в кампанията на Роза импекс "За още едно българче" и отговарят на критериите. Предполагам, че всички кандидати знаят, че има 2 условия - финансирам опит за сметка на пациента поне един и двойката да няма деца. Ако тези условия са изпълнени, скоро някой ще ви се обади по телефона.
Ако има някаква техническа неизправност в е-мейла, ще се прати отговор на подателя, да пусне нова форма.
Моля ви да копирате съобщението ми и в другите теми, които касаят тази кампания!
Желая късмет на всички и дано има повече бебета!
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*
На мен ми се обади една много мила дама тази вечер!
Желая успех на всички участници в томболата!
И хиляди благодарности на дарителите от "Роза импекс"!

На мен пък днес ми пратиха имейл, че молбата ми е попълнена на кирилица и не се чете, затова да я пратя наново на латиница. Преди малко го направих. Благодарности на Роза Импекс, и успех на всички!

Благодаря на Роза Импекс и на жената, която тази сутрин ми се обади! Не съм предполагала, че един приятен женски глас може да стопли така сърцето ми!
Благодаря ти, Вера, и дано скоро гушнеш своята чакана рожба!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

Eti76

• 158
Благодаря ви за милите думи и от името на дарителите! Желая успех на всички и мнооого бебета:):):)
Вера
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
моля всички попълнили формуляр за кампанията на роза импекс да си прегледат пощите. останаха 5 регистрации които не се четат.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
На мен пък днес ми пратиха имейл, че молбата ми е попълнена на кирилица и не се чете, затова да я пратя наново на латиница. Преди малко го направих. Благодарности на Роза Импекс, и успех на всички!
Аз доколкото си спомням също попълних тогава на кирилица,проверих си пощата и нямам мейл да изпратя наново.

*

лили

• 2151
няма нужда от истерия. почти всички регистрации попълнени на кирилица са получени и се четат. изключение правеха под 10 регистрации от всички подадени. предполагам проблема е технически (примерно стар или несъвместим със сайта на роза импекс офис), а не кирилицата.
т.е. който не е получил мейл няма от какво да се тревожи. дори за тези които са получили няма драма - просто трябва да си изпратят регистрацията отново. 
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Eti76

• 158
Здравейте и от мен!
Не се тревожете, ще се чуем с всички, които отговарят на критериите.
Засега са прозвъняни около 50 човека. Отнема време, затова не се безпокойте!
Но наистина е добре да се проверят пощите, които са посочени в заявлението, дали няма обратен мейл. Става въпрос за много малко писма, дори са под 10, но все пак нека и тези хора не си губят шанса. Дори и да нямате у вас компютър, помолете някой близък, да отвори пощата за всеки случай.
Пожелавам успех на всички и до скоро чуване:)
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Здравейте момичета!Днес ми се обади жена с приятен глас от фондацията"За още едно българче".Много се зарадвах,но при мен нещата се получиха от първия път/ин-витро/,за което сме безкрайно щастливи с бъдещия татко.Предоставих възможността да бъде ощастливено друго семейство,което да бъде подпомогнато.Пожелавам на всички в тази борба да стигнат до мечтания финал.Успех и най-вече късмет. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Здравейте момичета, на мен също се обадиха днес ,но аз съм одобрена от фонда и педоставих възможност на двойките който се нуждаят от тези средства.Пожелавам късмет на всички и много благодарности на хората който допринасят нашите мечти да се сбъднат :bighug: :bighug: :bighug:
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
Верче, благодаря ти лично и аз !!! :bighug:
Толкова ме зарадва, представа си нямаш  :lol: :lol: :lol: :bighug: :bighug:

*

Eti76

• 158
Привет на всички!
Днес най-сетне вече списъка с участниците в томболата е готов. Сега би трябвало от "Роза импекс" да ви пращат мейли, коя от вас кой номер е. Относно обаждането след спечелване, това си остава - така ще ви оведомим. Но за да е още по-ясно и коректно всичко, на пощите си ще получите инфо кой е вашия пореден номер в списъка.
Надявам се да се видим в неделя на "наш" терен в Пловдив:) Ще ви чакам, за да се радваме заедно на спечелилите!!!
И накрая, да питам, дали някой ще идва от София? Ради няма с кой да пътува, а не иска да кара сама... Ако има с кого, ще пътува сутринта рано...
Ще очаквам отговор скоро!
 :bighug:
Аз съм мн разочарована от всички тези компаний и фондове,на единия искат да имаш 4 инсета за да кандидатстваш,сега тука искат да си си платил преди това поне едно инвитро,а тези който нямат и за едно какво да правиме,мн ми е чудно.Успех на всички ви  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
iskra.p.dimitrova Искре, миличка, не се отчайвай само!!!Всички знаем, че трябва да разчитаме само и единствено на себе си!!!Ако птичето някой ден кацне на нашето рамо и имаме късмет да хванем подадена ръка е добре дошло!!!
Продължавай да се бориш и да мечтаеш - в никакъв случай не се отчайвай!!!
Аз също не разчитам на никой освен на самите нас, но си пускам ей така понякога, защото човек за да спечели трябва да играе!!! :wink:
 :bighug: :goodluck: :bighug: :bighug:

iskra.p.dimitrova Искре, миличка, не се отчайвай само!!!Всички знаем, че трябва да разчитаме само и единствено на себе си!!!Ако птичето някой ден кацне на нашето рамо и имаме късмет да хванем подадена ръка е добре дошло!!!
Продължавай да се бориш и да мечтаеш - в никакъв случай не се отчайвай!!!
Аз също не разчитам на никой освен на самите нас, но си пускам ей така понякога, защото човек за да спечели трябва да играе!!! :wink:
 :bighug: :goodluck: :bighug: :bighug:
Не съм се отказала,разбира се че ще се боря ,ама аз никъде немога да кандидатствам,непокривам изискванията им и ми стана гадно,но горе главата и напред,търся варянти и дано ги намеря  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

лили

• 2151
Аз съм мн разочарована от всички тези компаний и фондове,на единия искат да имаш 4 инсета за да кандидатстваш,сега тука искат да си си платил преди това поне едно инвитро,а тези който нямат и за едно какво да правиме,мн ми е чудно.Успех на всички ви  :D

който плаща, той поръчва музиката. сигурна съм че дори месечната си заплата получаваш защото покриваш определени изисквания, а не просто защото имаш нужда от нея 8).
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!

който плаща, той поръчва музиката. сигурна съм че дори месечната си заплата получаваш защото покриваш определени изисквания, а не просто защото имаш нужда от нея 8).
А аз съм сигорна че не си от моята страна на бариерата и за такива като теб има една поговорка - сития на гладния вяра няма.
*

лили

• 2151
коя е твоята страна на бариерата и защо си сигурна, че аз не съм там
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Мацки, вижте този линк:

http://www.za1bg.com/

Аз вече попълних.
имам един въпрос!как може да се участва в тази кампания,тъй като ние с моя приятек имаме желание за дете,нямаме големи финансови възможности,но въпреки всичко работим по въпроса