hope-love понеже съм голяма чистница не мога да понасям вехтории. Нищо не пазя вехто. Днес пак обърках нещата изнесох доматите "на слънце" обаче май ги измръзих пишман градинарка съм аз ама какво да се прави проба грешка и така. Обаче ме топли мисълта, че на пролет ще излезнат бабите с разсада и което уморя ще си го взема готово
и една добра новина сях си тиквичките аз в един саксийки дето преди време бях сяла китайска роза обаче от тази дето става като дърво и се гледа в градината. Обаче нещо много ме мързеше да се грижа за тези семки и естествено нищо не порасна, но сега едната тиквичка я уморих и гледам в саксията пораснали три стръкчета много здрави такива не като на тревите. Вглеждам се аз отгоре нали знаете как остават семките на кълновете и си познах семките на розата така, че много съм доволна сега
само да видим докато се стопли дали няма да уморя всичко. И другата добра новина е че Физалиса ми вече покълна /аз го сях наново явно почвата в другата саксия беше заразена нещо и нищо не изникна/ Е все пак съм доволна. Другото нещо което много ми хареса, че си купих тор за луковични растения и наторих моите леле те полудяха за два дни много пораснаха
И сега чета Фън Шуи в градината. А и забравих да кажа, че си купих и жълта малина да си я сея в сектора на богатството
Рапорт даден хиихиххи. Ако ви писна от моите размисли и страсти някой да ми се скара де.