0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бургаска среща
« Отговор #400 -: Януари 28, 2011, 23:16:28 pm »
Ха, кога сте изписали толкоз много за срещата, че и сте я отложили вече, гледам!
Хубаво е да се предпазим в това грипно време, наистина.
А Злати като си прибере щерката по живо, по здраво, ще се научат с таткото да се гледат за някой друг час, че мама да събира въздух и сили...
Айде, нека дойде по- хубаво време за събиране.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #401 -: Януари 29, 2011, 09:41:20 am »
Ммддддааааам, студеничко е за срещички,май!!А и трябва да се пазите,настоящи и бъдещи мами!! Това може да се отложи!! А и виждате какво "готино отпадане" се получи на Златето!!! :lol: Ама Злате,какво е това "отпадам"???? 8O Ти сега започваш да се включваш ,бе!! Само че със съвети за гледане! Вие с Барбарона ще раздавате съвети на нашите срещи,щото сте най-"пресните",пък нали и другите ви следваме!! А за срещите,споко- капаните са си там цяло лято!! Айде, лек път на тебе и да пуснеш снимки от "изписването" с малката и Тошко!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #402 -: Януари 31, 2011, 09:28:04 am »
Хихиих, Рачо, отпадам само временно:lol: Таткото засега се справя много добре. Снощи спахме на смени :lol:, че ни е страх да оставим малката без надор :lol: Така ще е докаато свикнем.
Благодаря ви за пожеланията! Да ви се връща! Чакаме ви скоро в отбора на мамите и татковците!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #403 -: Март 10, 2011, 15:37:01 pm »
Ехоооооооо!
Идват слънчеви мартенски дни! Хайде да се видим някъде навън евентуално!
Предлагайте ден, час, място......
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #404 -: Март 10, 2011, 15:43:16 pm »
Мммм, чудна идея! Хайде, че ми се свари душицата вече вкъщи :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #405 -: Март 10, 2011, 15:47:52 pm »
Супер, давайте идеи, само да не е събота и неделя, че съм на пловдивска среща :)
« Отговор #406 -: Март 14, 2011, 13:07:44 pm »
Вече и аз съм в Бургас, така че съм на линия, когато кажете  :eat: :balk_103:
« Отговор #407 -: Март 14, 2011, 14:19:08 pm »
Ми да се присъединя и аз към групата.При мен малко е трудно с тези смени на работа и чести пътувания до Пловдив,но ако мога с удоволствие ще се включа.

*
« Отговор #408 -: Март 14, 2011, 14:22:58 pm »
Хайде тогава да се обединим около дата и час - през седмицата или през уикенда, кръчмата мисля е ясна както обикновено ;)
*
« Отговор #409 -: Март 14, 2011, 16:41:01 pm »
Само че, този път на терасат!! На въздух! :lol: Ще има ли мами с колички???? :wink:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #410 -: Март 14, 2011, 19:15:24 pm »
Ами ще има :lol: Затова ако може да е през деня, в ранния следобед. Аз съм свободна след сряда.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #411 -: Март 14, 2011, 19:47:25 pm »
ЕЕЕЕЕЕ, най-после раздвижване тук  :wink:
Ще има и колички  :lol:, защото ние вече си предаваме магарийки, та не мога да го оставя нашичкия на никой  :wink:

Сега гледам прогнозата - в сряда го дават още слънчево, а от четвъртък - леки превалявания! Та - ако искате - може още в сряда  :wink: Примерно към 15ч - така ще могат после да дойдат и работещите, та да заместят втора смяна  :lol: Че след 18ч вече става доста хладно!

А иначе в събота и неделя го дават захлаждане, което хич не ми се нрави, ама.... март месец е все пак  :wink:
*
« Отговор #412 -: Март 15, 2011, 15:51:06 pm »
Мацки,както го решите вие-така да е!! Ако се появя ще съм сам пак,защото вече пети ден ни тресе грип,38-38.5 температура! Избутахме я зимата и точно си викам "айде отървахме се" то пък събори Вили! Сега идвам от ренген,не че имаше съмнения,ама за всеки случай! Нищо и няма,чиста е! Но за среща ще съм само аз! А и не трябва да се рискува с бебешоците!!!! :lol:
« Отговор #413 -: Март 15, 2011, 20:29:03 pm »
Хайдеееееее, има ли мераклии за утре?
Да знам аз дали да си организирам хоцкане с колата  :wink: или да си търся компания за М.Рудник?
*
« Отговор #414 -: Март 15, 2011, 21:23:32 pm »
Аз най-вероятно изобщо няма да мога да дойда, въпреки, че надничам тук за дата и час.  :wink: Мястото е ясно, разбира се!  :lol: През седмицата съм от 7 до 16 часа на работа, а тази седмица е и до събота включително.  :( За утре със сигурност не мога, защото съм на театър.  :lol: Използвайте хубавото време, че нещо дъжовно го дават от утре нататък.  :( Цунки на малките бебчовци!

« Отговор #415 -: Март 15, 2011, 21:57:10 pm »
Аз съм свободна за утре, ама май няма много желаещи.Ще надничам да видя какво сте решили.

« Отговор #416 -: Март 15, 2011, 22:29:50 pm »
ОООООООо, то желаещите бургазлиииииии  :?
Все си отлагаме срещите, че няма кандидати нещо  :wink: А пък хич не сме малко, амааааа.....

Светлееее, ще те изхващам тебе през ваканцията  :lol:

Чакаме още някой да се включи за утре!
*
« Отговор #417 -: Март 15, 2011, 22:38:00 pm »
Светлееее, ще те изхващам тебе през ваканцията  :lol:
Илиянче, с най-голямо удовоствие!  :lol: Що не дойдете да ни видите зоопарка някой слънчев ден? Имаме нова бяла лама и патици-мандарини... и хубаво кафе... и хубав парк... само за разходка за малки бебенца :wink: :lol:

« Отговор #418 -: Март 15, 2011, 23:23:03 pm »
Хахаха, и до там ще опрем  :lol:
Нека да се постопли още малко, та да оголим кълки дебели  :wink:
« Отговор #419 -: Март 16, 2011, 11:19:13 am »
Май, май пак няма желаещи за среща!

Ами ние ще си я направим в М.Рудник пак  :wink: