0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Бургаска среща
« Отговор #120 -: Октомври 12, 2009, 15:49:19 pm »
Ами така като гледам, за пореден път ще сме обичайните заподозрени :lol: 3-4 човека...срамота, нали уж много бяхме бургазлийки :D
Хи-хи, имам дежа ву   :wink:
Няма ли да ми напомниш първия ни сблъсък, а? Знам че те сърбят пръстите, айде давай :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #121 -: Октомври 12, 2009, 15:52:25 pm »
Ти си умно момиче, виж как се сети сама  :D

Да не е съвсем спам - правете уговорки  без мен, а аз, ако имам възможност ще се присъединя в последния момент.
« Отговор #122 -: Октомври 12, 2009, 16:21:52 pm »
Аз не съм на ясно с тихите кътчета на Бургас,нали съм айтозлийка,така че щафетата не е у мен,но затова пък съм съгласна с вас за всичко.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #123 -: Октомври 12, 2009, 16:55:51 pm »
Мацки, този път и да искам не мога да дойда! От 22-ри до 25-ти ни предстои романтично приключение с моя съпруг по случай годишнината ни! Желая ви приятна среща!

*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #124 -: Октомври 12, 2009, 18:44:05 pm »
  Такааа,отдавна не съм се разписвала тук.Минах по пътя,по който вървите вие сега момичета и ще ми е много драго да се запознаем.Надявам се да нямате против.Очаквам дата,час и място на срещата  :D
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #125 -: Октомври 12, 2009, 23:27:56 pm »
Душе, тя срещата се очертава за 17-18-ти, бе! Тогава не можеш ли? За този уикенд става въпрос.
Момичета, аз предлагам неделя - 18.10.09., 14:00 часа. Мястото оставям на вас. То май в Бургас няма спокойно заведение :? Или аз не мога да се сетя.....

Kareliya, разбира се, че нямаме против да дойдеш, даже обратното - аз лично ще се радвам!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
« Отговор #126 -: Октомври 13, 2009, 08:06:53 am »
И аз съм тук да не ме пропуснете,рядко съм пред компа ,но ще звънна ако трябва да разбера къде сте. :D :bighug:
*
« Отговор #127 -: Октомври 13, 2009, 08:54:06 am »
И аз съм тук да не ме пропуснете,рядко съм пред компа ,но ще звънна ако трябва да разбера къде сте. :D :bighug:
Как без теб бе,  слънце :)  :bighug:
« Отговор #128 -: Октомври 13, 2009, 08:56:37 am »
Аз си мисля,че в неделя в това захлаждащо се дъждовно време няма да е отрупано по заведенията.Какво ще кажете за пицария,да позакъснеем малко с обяда?
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #129 -: Октомври 13, 2009, 09:00:43 am »
Ако срещата се замисля за този уикенд, ще дойда.
За заведение, щом не е Булеварда, може да е пицария Маската или Ред Фокса.
Може и да е някое кръчме от рода на Духът на Тигъра.

Претенции нямам никакви.
Каквото  се реши и където се реши.
Ще следя темата за точен час, ако ли не ще се чуем с  Галка и тя ще ме  уведоми
Мира
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #130 -: Октомври 13, 2009, 13:24:37 pm »
Мирка, къде беше това Духът на Тигъра? Лелееее, все едно не съм от Бургас :oops:
Мен ме устройва пицария по принцип. Важното е да не е някоя гюрултия, че да можем да се чуваме, не да се надвикваме с музиката....
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #131 -: Октомври 13, 2009, 14:46:00 pm »
Мацки, и аз нямам претенции за заведението, но гледайте да е удобно и за нас с Алекс, че вече много шета.  :D
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 15:17:15 pm от *Галка* »
*
« Отговор #132 -: Октомври 13, 2009, 15:11:22 pm »
Да не си помислите, че не ви следя, се записвам  :D  8) официално. :lol:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #133 -: Октомври 13, 2009, 17:29:35 pm »
Привет, бургазлийки!
Пак само познати физиономийки, ама карай!
Аз се помещавам повече на село на вилата. Но имам и ходене към Бургас. Проблема е, че там нямам нет и няма как да разбера как, кога, къде.
Моля, като се уговорите, дръннете едно телефонче /някои го имат/. Ако ли не- към края на седмицата се надявам пак да се докопам до нет. Надявам се да мога да дойда!
*
« Отговор #134 -: Октомври 13, 2009, 18:08:51 pm »
Душе, тя срещата се очертава за 17-18-ти, бе! Тогава не можеш ли? За този уикенд става въпрос.
Момичета, аз предлагам неделя - 18.10.09., 14:00 часа. Мястото оставям на вас. То май в Бургас няма спокойно заведение :? Или аз не мога да се сетя.....
Злати, явно не съм разбрала добре за кога иде реч!  :( По принцип всяка неделя сме на село, предполагам, че и тази няма да пропуснем, особено след като другата седмица сме заети.
  Такааа,отдавна не съм се разписвала тук.Минах по пътя,по който вървите вие сега момичета и ще ми е много драго да се запознаем.Надявам се да нямате против.Очаквам дата,час и място на срещата  :D
О, ти се появи бе, мила!  :lol: Тъкмо 2 години не сме те виждали, или поне аз!  :wink:
Привет, бургазлийки!
Пак само познати физиономийки, ама карай!
Аз се помещавам повече на село на вилата. Но имам и ходене към Бургас. Проблема е, че там нямам нет и няма как да разбера как, кога, къде.
Моля, като се уговорите, дръннете едно телефонче /някои го имат/. Ако ли не- към края на седмицата се надявам пак да се докопам до нет. Надявам се да мога да дойда!
Миличка, този път няма да се видим, но следващия - ще ти дрънна, обещавам!  :wink: :hug2:

« Отговор #135 -: Октомври 14, 2009, 19:25:05 pm »
Ехооооооооооо,ще правим ли среща в неделя?Дайте да се преброим, че ей сега ще дойде петък и ще затихнем...И някой да каже мястото,доколкото разбрах Пицария коя беше там?Айде, да действаме вече!                                                                                               П.П.Остава за 14 часа в неделя,нали?Само кажете мястото
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 19:28:45 pm от mari-al »

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #136 -: Октомври 14, 2009, 23:57:11 pm »
Такаааа, тъй като няма други предложения, срещата остава за неделя - 18.10.2009, 14:00 часа. Предлагам мястото да е "Духът на тигъра" или пицария "Джърси"/до новия Свободен университет/. Галка, ако се сещаш за някое заведение, което е по-подходящо и за дечица, кажи, мила, защото на мен в момента не ми идва на ум :oops:
До тук сме 9 човека:
sixsens
cygnus
mari-al
*Галка*
kareliya
slantze37
mira-iv
perdeto
barbaron0708
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #137 -: Октомври 15, 2009, 11:40:06 am »
   Ок,там съм.Пицария Джърси-18.10. в 14 часа  :D
« Отговор #138 -: Октомври 15, 2009, 11:45:40 am »
е,явно и тази среща ще пропусна.Дневна смяна съм,а имах такова желание да дойда.
« Отговор #139 -: Октомври 15, 2009, 14:07:10 pm »
:P Добър ден!
Да взема и аз ли да дойда.... :lol: :lol: :lol:! Ако не пътувам за София, ще съм в пицарията - не че я знам къде е, ама ще я намеря!  :lol: