0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Бургаска среща
« Отговор #100 -: Април 22, 2009, 02:37:30 am »
Аз съм за среща възможно най-скоро...например събота :lol:Ама дайте повече да се съберем този път де, не сме толкова малко бургазлийки.Ако трябва ще го направим по-следващата седмица или когато кажете, но идеята е да дойдат повече момичета!

П.П.Дони, не е Рьомер, а Ронер!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
« Отговор #101 -: Април 22, 2009, 19:34:18 pm »
Ами за да съм честна още девойката от Ронера не съм я чула какъв е резултата от процедурата обаче мисля че на нас няма да ни се получи щото в неделя приключва групата ни с психолозите и цял ден ще липсваме по къщите си.
*
« Отговор #102 -: Април 22, 2009, 20:16:25 pm »
Аз следя  :wink:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #103 -: Април 23, 2009, 00:23:23 am »
Ами за да съм честна още девойката от Ронера не съм я чула какъв е резултата от процедурата обаче мисля че на нас няма да ни се получи щото в неделя приключва групата ни с психолозите и цял ден ще липсваме по къщите си.
Ми да го оставим за другата събота тогава, или ако сте навити през седмицата след работа - да идем в Космос да тестваме менюто за ДРЗ :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #104 -: Април 23, 2009, 00:38:26 am »
Ми да го оставим за другата събота тогава, или ако сте навити през седмицата след работа - да идем в Космос да тестваме менюто за ДРЗ :)
Ей т`ва вече е идея!Ще съчетаем полезното с приятното!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #105 -: Април 23, 2009, 11:17:23 am »
Ей т`ва вече е идея!Ще съчетаем полезното с приятното!

:balk_50: Аз съгласеН! :lol:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #106 -: Април 29, 2009, 23:34:51 pm »
Ехооо, какво става бе мацки?Никаква активност пак :DНе искате ли да правим среща?Не ми се вярва :)
Имам предложение да я направим на 01.05.Хем е почивен ден, хем е празник.Часа мисля да е пак около 15:00.Мастото предлагам да е различно този път, че вече два пъти се опитаха да ни изгонят по никое време от тоя Булевард.
Очаквам включвания от повече момичета, ако не - ще си бъдем обичайните заподозрени предполагам :lol:
Хайде, не се ослушвайте, включете се!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #107 -: Април 30, 2009, 00:56:16 am »
Мен ме няма по празниците! И ще съм на линия чак след 11-12 май! :) Ако се съберете, пийнете едно сокче за мое здраве! :P
*
« Отговор #108 -: Юли 18, 2009, 13:44:41 pm »
Здравейте,мили момичета от Бургас!
Приятно ми е да се запознаем.Казвам се Павлина.
Ако някой има желание да се запознаем и да пием по кафе нека ми пише!
Весело лято на всички! :P
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #109 -: Юли 18, 2009, 19:10:35 pm »
Здравей, Павлина! Добре дошла :D И на мен мие приятно :D
То вече е крайно време за поредната среща, ама се съмнявам, че ще се съберем, защото е отпускарски сезон :lol:
« Последна редакция: Юли 20, 2009, 14:16:28 pm от cygnus »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #110 -: Август 24, 2009, 23:49:05 pm »
Здравейте, ако има среща бройте ме и мен 8)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #111 -: Август 24, 2009, 23:53:45 pm »
Като гледам активността в темата, среща скоро няма да има :lol: Може би трябва да изчакаме още малко да свършат отпуските и тогава да организираме срещичка :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #112 -: Октомври 02, 2009, 09:12:35 am »
Здравейте,мацки!Записвам се тук да следя темата и да се запознаем в най-скоро време.Разбирам,че в момента главният организатор трябва да си почива и да мъти ембриончетата(пожелавам ти успешен финал с двойно положителен резултат),затова надявам се в най-скоро време да се съберем,докато е хубаво времето.На мен не ми е проблем да прескоча до Бургас по всяко време(не работя),само да не съм вече в процедура,която очаквам да започна в края на октомври.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #113 -: Октомври 08, 2009, 01:08:12 am »
Такааа, види се колко сме сериозни.... :lol: Срамота, момичета, срамота!
Дайте да направим една среща, че да се отсрамим пред съфорумките от другите градове! Предлагам да е този или следващия уикенд. Очаквам включване с предложения за мястото /БЕЗ БУЛЕВАРД :lol:/. Нека всеки си каже кога му е удобно!
Този път очаквам по-голяма активност! Последната среща беше април 8O
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #114 -: Октомври 08, 2009, 09:58:49 am »
Аз този уикенд съм в София,за да следим Ову-то,предполагам,че до другия петък ще е минала биопсията,и за следващия уикенд съм на линия.За всеки случай в понеделник ще ми е ясна ситуацията.Пак ще се включа.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #115 -: Октомври 08, 2009, 22:31:14 pm »
Ако е следващия уикенд може и ние с Алекс да се присъединим. Стига да е в удобно за нашия режим време. :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #116 -: Октомври 08, 2009, 22:48:12 pm »
Значи ще е другият уикенд. Галка, смятаме да е през деня, за да имаме повече време да се набърборим :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #117 -: Октомври 12, 2009, 09:01:21 am »
Е,започваме ли да се уговаряме вече,че току виж дошла съботата и сме я изпуснали?Аз съм на линия за уикенда,където кажете,там ще дойда.Да ви е лека седмицата и пълна с положителни емоции,и да не обръщате внимание на задаващото се валежно време :wink:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #118 -: Октомври 12, 2009, 15:42:53 pm »
Ами така като гледам, за пореден път ще сме обичайните заподозрени :lol: 3-4 човека...срамота, нали уж много бяхме бургазлийки :D
Както и да е. Чакам предложения за място. Трябва ни някое тихо и уютно местенце, където да си квакаме на воля, без да ни притесняват :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #119 -: Октомври 12, 2009, 15:48:05 pm »
Ами така като гледам, за пореден път ще сме обичайните заподозрени :lol: 3-4 човека...срамота, нали уж много бяхме бургазлийки :D
Хи-хи, имам дежа ву   :wink: