0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Бургаска среща
« Отговор #60 -: Март 19, 2009, 18:17:49 pm »
Мда, бях забравила, но току що ми звъннаха от Св.София, да потвърдя часа за гастроентерелога от Варна, който е за неделя от 15 ч., съжалявам няма да мога да присъствам. Жената идва веднъж месечно, така че немога да го сменя за друг или друг ден. Просто ми изкочи от главата, защото записването става седмици напред.
Като свърши прегледа ще дойдеш, бе мила!  :wink: :lol: Щом лекарката идва често, значи часовете и са по график и няма да се забавиш много. Ще те чакаме! Хайде, надявам се най-после да се запознаем!  :lol: И аз ще закъснея, но все пак се надявам да присъствам!  :wink: :lol:

« Отговор #61 -: Март 19, 2009, 18:26:40 pm »
Аз няма да мога да дойда, ако е тази седмица! :? За следващата се надявам да съм на линия - живот и здраве!
« Отговор #62 -: Март 19, 2009, 20:05:49 pm »
Аз няма да мога да дойда, ако е тази седмица! :? За следващата се надявам да съм на линия - живот и здраве!

Защо бе, Слънце - кой ще ни стопли тогава  :lol:

Душе, ще те чакаме да се видим  :P

*
« Отговор #63 -: Март 19, 2009, 20:45:55 pm »
Слън, де ши ходиш пак, бе?  :lol: Пак ли при мама? А ние докат се върнеш да умираме от студ, тъй ли?  :( :wink: :lol:
Барбарончета, ще ме чакате ми, де ще идете!  :lol: :wink: :lol: Цунки на тримата!

*

CatWoman.

• **
  • 63
  • Защото вярвам в Чудеса!!!
« Отговор #64 -: Март 19, 2009, 21:16:14 pm »
значи мен не ме чакайте за 22. приятно изкарване и ще гледам снимки после  :wink:
*
« Отговор #65 -: Март 19, 2009, 21:27:03 pm »
Ами тогава да го оставим за последващата седмица (4 или 5 април). Щото и за следващата (28 - 29) има хора дето няма да могат да дойдат. Другия вариант е - в неделя среща, а последващата седмица пак. Да не се забравим :)
« Последна редакция: Март 19, 2009, 21:30:01 pm от cygnus »
*
« Отговор #66 -: Март 19, 2009, 21:43:26 pm »
Аре, стига сте умували. Тази неделя среща, след седмица две пак, кво толкова.
Ще дойда ако успея да се справя с глезльото след прегледа.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #67 -: Март 19, 2009, 21:57:01 pm »
ОК, значи в неделя на 22-ри от 15 ч.
А следващата на 4 или 5-ти, но е добре да се уточним от по-рано :)
« Отговор #68 -: Март 19, 2009, 22:36:31 pm »
Здравейте момичета!Може ли да се включа и аз?Къде се намира това заведение "Булевард",защото не съм точно от Бургас,но ако ми кажете адрес ще мога да го намеря.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #69 -: Март 20, 2009, 01:02:16 am »
Момичета, резервацията е за 15:00 часа, 22.03. на името на Златина Тодорова.Чакам с нетърпение да се запознаем!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #70 -: Март 20, 2009, 11:16:51 am »
Здравейте момичета!Може ли да се включа и аз?Къде се намира това заведение "Булевард",защото не съм точно от Бургас,но ако ми кажете адрес ще мога да го намеря.

Адреса е ул.Богориди № 60 или заведението е до "Златна Котва" и до входа но Морската градина.

П.П. Летен вариянт
« Последна редакция: Март 20, 2009, 11:25:07 am от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #71 -: Март 20, 2009, 11:31:55 am »
Аре, стига сте умували. Тази неделя среща, след седмица две пак, кво толкова.
Ще дойда ако успея да се справя с глезльото след прегледа.
Така е, винаги ще има и можещи да дойдат и не можещи.  :( Аз пък на 4-ти не мога, защото на 1-ви, ако не ни мине котка път, заминаваме на санаториум. В неделя ще дойда около 16 часа сигурно. Да ме чакате, ей!  :wink: :lol:

« Отговор #72 -: Март 21, 2009, 19:52:05 pm »
Мацки, аз вероятно няма да мога да дойда  :( Очертава се семейно събиране на село по обяд. Не знам - ако има желание после половинката да ме докара по някое време, ама не обещавам! Та ако не се видим ви пожелавам приятно изкарване  :P И все пак ще помрънкам да ме докарат поне за час  :lol: но няма да е в 15ч със сигурност!
*
« Отговор #73 -: Март 21, 2009, 20:14:43 pm »
Мацки, аз вероятно няма да мога да дойда  :( Очертава се семейно събиране на село по обяд. Не знам - ако има желание после половинката да ме докара по някое време, ама не обещавам! Та ако не се видим ви пожелавам приятно изкарване  :P И все пак ще помрънкам да ме докарат поне за час  :lol: но няма да е в 15ч със сигурност!
Ще те убия и ще ви излежа после и тримата! Аз идвам най-вече заради тебе! 

« Отговор #74 -: Март 21, 2009, 20:50:57 pm »
Ще направя всичко възможно  :oops: Само не ме биййййййййй :lol:
*
« Отговор #75 -: Март 22, 2009, 01:08:29 am »
Ще направя всичко възможно  :oops: Само не ме биййййййййй :lol:
Ай няма!  :wink: :lol: В това състояние!  :hug2:

*

CatWoman.

• **
  • 63
Re: Бургаска среща - 22.03 - 15ч.- "Булевард"
« Отговор #76 -: Март 23, 2009, 20:35:47 pm »
Айде бе бургазлийкииииииииииии, разказвайте!!! Как мина срещата, снимки, тва онва, айде давайте се. Как само се покрихте всички аааааааа  :lol:
*
« Отговор #77 -: Март 23, 2009, 20:41:56 pm »
Какви снимки, кой да се сети да снима, не ни стигна времето да се набърборим :) Хем бяхме само 6 :)
Между другото набираме предложения за дата за следващата среща началото на април. Да има време да се организираме. Според мен няма смисъл да пускаме нова тема, а да си следим тази , а?
*

CatWoman.

• **
  • 63
« Отговор #78 -: Март 23, 2009, 21:05:32 pm »
дам, тази тема е ок, обаче как така няма снимки бе девойки  :D не ви ли е срам ц ц ц. И аз се каня да се запознаем поне по снимките еееееее. Ами за другата среща само да не е 11, 12 април и може би уикенда преди това.... значи остава след 12ти  това за мен. Вие мислете, а аз "ще следя темата"  :lol:
*
« Отговор #79 -: Март 24, 2009, 20:22:01 pm »
Айде бе бургазлийкииииииииииии, разказвайте!!! Как мина срещата, снимки, тва онва, айде давайте се. Как само се покрихте всички аааааааа  :lol:
Няма пък!  :lol: Който е искал е дошъл!  :wink: :lol: