0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Бургаска среща
« Отговор #360 -: Декември 21, 2010, 23:12:18 pm »
Айде, идеално, неделя 14:00 часа. Аз съм на линия.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #361 -: Декември 22, 2010, 09:05:45 am »
Ох, момичета, много съм се затъжила за всички ви и много ми се иска да дойда. За сега плановете ни за Коледа са свързани с колене на прасе с компания в нашето село на 25-ти и 26-ти и аз съм домакинята. Така, че да се върнем до 14-15 часа е почти изключено. Но, още нищо не е сигурно. Така, че ако нещата с прасето се отложат за следващата седмица и аз ще съм на линия този път.
Хем най-после да си взема медальона! :wink:
Хем да видя една бъдеща мама! :wink:
Хем да благодаря на една двойна мама! :wink:
А най-вече да видя една скорошна мъжка майка! :wink:
Ще се радвам да се видим и да се запознаем с нови лица!
Ще помоля барбарончето да ми обясни някъде къде е пицарията и къде се спира, за да не спамя повече тук.  :oops:
Ще следя темата, ако има промени.
Весела и щастлива Коледа!

*
« Отговор #362 -: Декември 22, 2010, 09:31:53 am »
За неделя и аз съм под въпрос, защото ние Коледа я празнуваме 2-3 дни, но има време ще видим как ще се стекат обстоятелствата.
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 09:48:06 am от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #363 -: Декември 22, 2010, 22:09:32 pm »
Душе, ако случайно не успееш да дойдеш, ще дам медальона ти на mari-al. Предполагам, че с нея по-лесно може да се видите. Само да ми напомни, че много забравям последно време :oops: :lol:
Наде, ако не дойдеш, има ли някакъв начин да дадеш прословутите ми хавлии на Донка? Не че е спешно де, ама наистина ще стане една година, докато се намотаме :lol:

Между другото, ако искате, да изместим часа за по-късничко? Примерно 17:00 часа. Така заетите през деня ще имат по-голям шанс да дойдат. Както кажете де!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #364 -: Декември 22, 2010, 22:10:48 pm »
Е те нали знаеш, че нашите срещи са по 5-6 часа. Ела в чата че няма скайп.
« Отговор #365 -: Декември 22, 2010, 22:28:28 pm »
ЕЕЕЕ, хайде, ако е по-късно да е от 16ч, че от 17 вероятно няма да мога да се класирам!
Но зависи - ако има повече желаещи за 17ч - няма проблем!
*
« Отговор #366 -: Декември 22, 2010, 22:30:08 pm »
Ами ако искате компромис - начало в 15:00 - а всеки идва когато му е удобно. Ама поне двама да има да дойдат в началото да не виси човек сам.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #367 -: Декември 22, 2010, 23:32:44 pm »
Мда, 15:00 е идеално. Аз ще съм там със сигурност. Ние и без това седим по 5-6 часа, с Донка ще посрещнем и изпратим всички :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #368 -: Декември 23, 2010, 10:07:44 am »
В неделя в 15ч, но къде?
То и ние празнуваме 3 дни Коледа, но часа ме устройва, поне 2 часа мога да се измъкна от шетането :)
« Отговор #369 -: Декември 23, 2010, 10:34:11 am »
неделя 15.00. часа пицария "Джърси", Аничка- до Свободния
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #370 -: Декември 23, 2010, 11:10:46 am »
идеално :) На 5 мин ми е, там съм в неделя :)
*
« Отговор #371 -: Декември 23, 2010, 11:28:47 am »
Ще гледам да намина, че пак сме болни за празниците  :(
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #372 -: Декември 23, 2010, 14:34:40 pm »
Алеее- Хоп!!! Айде,"цопнах" и аз в темичката! Ще ме извинявате,момичета,но нещо въобще не мога още да се ориентирам из сайта! добре ,че вили ми каза за предаването вчера,че било в темата "на халба кафе и чаша бира",че ви открих! Такааа, значи за наделя последно! Никъде няма да ходим,така че както кажете вие! Поне един ще присъства от нашата фамилия! А и ще ви трябват малко мъже,ако не за друго,то за цвят!! Нали сме красавци,деняма да ви излагаме ,я!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #373 -: Декември 23, 2010, 15:23:07 pm »
Такааааааа - ОК!
Неделя - 15ч, но моя милост ще дойде след като си нахрани Златото в 16ч, т.е. към 16,30 някъде! Гледайте да сте изчезнали дотогава  :lol:  :lol:  :lol:
Рачоооооооо, и двамата ви искаме - никакви такива "поне един", щотоооооооооо  :wink:
*
« Отговор #374 -: Декември 23, 2010, 16:42:07 pm »
Алеее- Хоп!!! Айде,"цопнах" и аз в темичката! Ще ме извинявате,момичета,но нещо въобще не мога още да се ориентирам из сайта! добре ,че вили ми каза за предаването вчера,че било в темата "на халба кафе и чаша бира",че ви открих! Такааа, значи за наделя последно! Никъде няма да ходим,така че както кажете вие! Поне един ще присъства от нашата фамилия! А и ще ви трябват малко мъже,ако не за друго,то за цвят!! Нали сме красавци,деняма да ви излагаме ,я!!! :lol:
Рачо, тоя път няма да се измъкнеш, мани мани, вчера разбрах даже, че сме комшии на 5-6 мин разстояние сме. Елате с Вили най-после да се запознаем де :)
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 16:44:11 pm от cygnus »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #375 -: Декември 23, 2010, 17:04:00 pm »
Ааааа, Рачо, от вашата фамилия по един не приемаме:))) Само в комплект :lol: Много се радвам, че ще се видим най-после!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #376 -: Декември 23, 2010, 21:08:42 pm »
15 часа е добър час за начален, защото 17 вече е тъмничко. :wink:
Злати, не се притеснявай за медальона. Може да го дадеш на младата майка, че иначе няма да мога да отида да я видя!  :wink:
Наде, да оздравявате бързичко! Много е гадно да си болен, а още повече дечицата и то най-вече по празниците.  :(
Момичета и момче, надявам се да сме в пълен състав!
Весела  и щастлива Коледа на всички!

*
« Отговор #377 -: Декември 24, 2010, 08:12:27 am »
Ще резервираме ли маса? За колко човека?
« Отговор #378 -: Декември 24, 2010, 09:47:21 am »
едно сепаре предполагам ще ни е достатъчно, може да му добавим и столове, ако се съберем повечко, което се надявам да стане.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #379 -: Декември 24, 2010, 11:06:43 am »
Няма да е зле да резервираме, че все пак са празници!
Хайде, някой, който е наблизо, моля! То аз някога имах телефон, ама...... къде е ?!?!?!
Така като преброих, се очертаваме 8 човека!