0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Бургаска среща
« Отговор #320 -: Август 11, 2010, 09:12:07 am »
Злати и банда айде на Хепито, че поне е на сянка и уж полъхва или може на другото Хепи на х-л България, там също е проветриво. Казвайте дата и час, че и аз да правя организация.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #321 -: Август 11, 2010, 14:01:14 pm »
Ами хайде де :lol: То като гледам, пак ще сме обичайните заподозрени :lol: Между другото, в мен има непотърсени медальони. Който не си е получил своя, да ми пише на лични да се разберем, че направо вече ми е неудобно :oops:
Наде, да ми носиш хавлиите :lol: Аз викам събота да се организираме. Че неделя е Богородица и моя мъж има рожден ден. Нямам претенции за час, а Хепи ме устройва за място. хайде мързеланкиии, включвайте се...не се крийте.
« Последна редакция: Август 11, 2010, 14:12:33 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #322 -: Август 11, 2010, 14:19:26 pm »
Приветче!
Аз този път наготово ще ви следя и като дойде деня, часа - ако ми е кеф и имам транспорт - идвам  :lol:
Само нека да е по-похладното, да не е по обед баш, че.......
Иначе за събота - съгласен  :wink:
*
« Отговор #323 -: Август 11, 2010, 16:55:22 pm »
Аз викам към 18 ч. да е този път, че по обедно време аз не излизам, особено ако не е пътя за морето. :wink: 8) :lol:

Ще следя, че и при мен нещо много отбой има за Тони последно време, да видим как ще го съчетая този път.

« Отговор #324 -: Август 11, 2010, 17:01:06 pm »
Ало, бургазлийки, да вземете да пиете една бирюха за мен, какво ще кажете  :lol: Пък и ако е на брега на морето.... оххх...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #325 -: Август 11, 2010, 23:09:25 pm »
ООООООоо, Рали проблем никакъв!
А може ли горещ шоколад с цаца  :wink:  :lol:  :lol:  :lol: Ама ще го наречем за теб  :lol:
*
« Отговор #326 -: Август 12, 2010, 09:46:02 am »
Ех, момичета и този път няма са мога да дойда и да се запознаем! В петък, на 13-ти ми е трансфера и пак ще изпусна срещата. Ама следващият път задължително ще дойда  :lol: :lol: :lol: Да пиете по една биричка и заради мен - и да си изкарате страхотно osi_5
« Отговор #327 -: Август 12, 2010, 13:38:45 pm »
stoeka71, става, но при едно условие - другия път да сте поне двама, а може и трима  :wink:  :lol:
Успешен трансфер в петък!
« Отговор #328 -: Август 12, 2010, 16:38:36 pm »
Аз в събота ще ходя на концерта, организиран от "Искам бебе", а той е от 19.30. часа- много малко време ще имам за срещата така.
Неделята пък е Богородица...
Но ако решите за събота, ще дойда по- рано в Бургас да се видим и побъбрим, и да напипам коремчета за кадем за наесен.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #329 -: Август 12, 2010, 16:41:15 pm »
Ами да го оставим тогава за другата седмица. Тя целта е да се съберем повечко хора :D
Стоека, успешен трансфер! Следващият път - поне двама :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #330 -: Август 12, 2010, 16:45:08 pm »
Уф, че съм патка, забравих за концерта верно. Извенете ме ама нали съм във вечна отпуска, не знам каква дата и какъв ден е вече. :wink: :lol:

Ще отложим тогава айде, за другата. Ще следя.

« Отговор #331 -: Август 31, 2010, 20:19:24 pm »
Момичета, ще има ли скоро бургаска среща? :ask: Ще се радвам да се запозная с вас! :beach1:
« Отговор #332 -: Октомври 06, 2010, 10:43:02 am »
Ехоооооооооооо, хайде на среща!
Аз се скатавах до сега, ама сега ще имам малко свободно време и така ми е домъчняло, че..........  :lol:
Хайде, предлагайте ден, час, място!
Аз засега не мога в петък - 08,10, В другите дни мисля, че ще се впиша!
« Отговор #333 -: Октомври 06, 2010, 11:03:28 am »
Аз може би днес ще разбера дали в неделя съм 2-ра смяна на работа, но в събота слетобед съм свободна.
« Отговор #334 -: Октомври 06, 2010, 11:57:27 am »
на линия съм след петък- от софийска скачам на бургаска среща
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #335 -: Октомври 06, 2010, 14:37:05 pm »
Аз ще хвърлям по едно око тук :)))
Ако срещата се вмести в нашия режим на спане и будуване ще наминем с Алекс. :D
« Отговор #336 -: Октомври 06, 2010, 14:52:43 pm »
на линия съм след петък- от софийска скачам на бургаска среща
хихи, mari-al, няма ли да ти се напукат петичките от толкова хубави емоции ? :lol: :lol: :lol:
« Отговор #337 -: Октомври 07, 2010, 10:14:36 am »
Хайде давайте идея за ден и място , че аз съм в "информационно затъмнение" от месеци и съм много изостанала в заведенията  :oops:
Аз предлагам да е в следобедно време - около 17 ч, вие кажете ден и място  :wink:
« Отговор #338 -: Октомври 07, 2010, 15:15:53 pm »
мен ме устройва часа и за събота и за неделя, ако искате на заведението до новия свободен, може и другаде, предпожения?
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #339 -: Октомври 07, 2010, 22:56:39 pm »
Аз няма да успея за тази седмица, че съм извън града. Ще съм в Бургас на 19-ти, но то е работен ден, не знам дали тогава ще се прибера окончателно. Не се съобразявайте с мен.
Аз имам бая вересии да събирам по срещите, ама друг път ще е...
Наде, хавлийките ще си ги взема някой ден, обещавам :lol:

П.С. Ние малко правим ремонт у нас  и съм командирована при мама в Царево :lol:, та затова не съм в Бургас.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!