Здравейте,мили момичета!
Отдавна исках да споделя емоциите си с Вас,но се допитах до момичета от Зачатие и решихме да го направя след излъчването/пък и няколко дена не знаех къде се намирам от вълнение и щастие/.
Първо благодаря за положителните отзиви,щастлива съм,че Ви познавам,повечето задочно,други на живо.Зареждате ме с толкова много вяра и оптимизъм,от които всяка една от нас се нуждае,за да върви напред до щастливия финал
За предаването,всичко се случи като на филм,все едно не бях аз,от 5 часов път,в гримьорната и хайде снимаме.Идеята беше двамата със Стоян да играем с депутат от групата на НДСВ от Варна и когато ни разделиха,така се притесних/нали момчето ми е с три висши,а аз.../Останалото го гледахте..
Благодаря на екипа на Стани Богат за възможността да играем за тази кауза,благодаря на Господ,че спечелихме тази сума и нашето и още три семейства/всичките с по 2-3 неуспешни ин витро процедури/ да се изпълнят с вяра в доброто и сила,че ще успеем.Благодаря на г-н Николай Василев, г-жа Антония Първанова,г-ца Деница Димитрова за инициативата и подкрепата.
Да Ви кажа честно,разбрах какво се е случило,когато видях сълзите от радост в очите на Пламена,Кристина и Петина,а аз летях от щастие.Пък и да Ви пошушна на ушенце,невероятно е да чуеш от любимия -Гордея се с теб,любов моя.
През цялата игра си казвах поне пет хиляди/не за нас,защото до последно ние със Стоян знаехме,че ще играем благотворително/,ураааа,сега още пет,хайде още пет,за още едно семейство,моля ти се Господи,ох,благодаря Ти и така ако можехме и още,но игра,късмет...
Май стана объркано и дълго,но в момента преживявам всичко наново.
Прегръщам Ви,Момичета!
Убедена съм, че ще успеем!!!