0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
Благодаря на всички,които ми честитиха щастливата новина.Много се радвам вече да сменя позицията в сайта и да влизам в "Дългоочаквана бременност".Щаслива съм че и аз най-накрая станах една от вас и пожелавам на всички търсещи успеха,да го намерят час по-скоро.
  Сега да ви кажа за моето притеснение.Днес ми е 21 ден от трансфера,обаче страшно много се притесних да не би бременноста да не е в матката и с помоща на една позната(също от сайта на зачатие) реших да отида да посетя друг лекар докато си чакам датата за посещение при моята лекарка.Ами май всичко се оказва о.к. засега,корема ми започва да намалява(от хиперстимулацията),каза ми че имам 5кубика течност в корема,което е в рамките на допустимото и.....най-важното,че за сега и двете ембриончета са там,едното малко деформирано се вижда,но още е рано да се каже.

Притеснението ми е,че ме гледа на вагинален ултразвук и сега пък започнах да си мислч,да не би да направя нещо дето ме рови днес вътре.Чувала съм,че не ехубаво с вагинален да те бъркат като има бременност,особенно ако е в ранни седмици.Моля ви ако някой може да упровергае това мое притеснение,ще му бъда много благодарна.
  Успех на всички бъдещи мамчета и лека бременност!!!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Притеснена и щастлива едновременно
« Отговор #1 -: Март 13, 2006, 22:56:22 pm »
"Рови, бърка" ... абе момичета, защо така грозно се изказвате за прегледа? Рокана, не си първата, затова говоря в множествено число.

Хайде сега честито! Нищо няма да ти/му/им стане от преглед на ултразвук с вагинален трансдюсер. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Честито!
« Отговор #2 -: Март 13, 2006, 23:05:29 pm »
Честито!
 Пожелавам ти лека бременност и всички най-хубави моменти малките човечета, разбрах че са две, нали не съм сгрешила? :D
« Отговор #3 -: Март 13, 2006, 23:09:15 pm »
Извинявам се за глаголите,бяха малко грознички наистина,но като се изнервя и направо не знам какво правя и каво пиша,особенно пък като става въпрос за бебчето или бебчетата.
Благодаря ти Лали за бързия отговор ,много се успокоих.
Във вторник като отида пак на прегледа ще ви пиша как вървят нещата,дали ще останат двечки????
« Отговор #4 -: Март 13, 2006, 23:10:53 pm »
искам да се извиня на Мели,че и сбърках името,сега май прекалено се успокоих и станах разсеяна :D
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #5 -: Март 13, 2006, 23:16:11 pm »
Цитат на: rokana
искам да се извиня на Мели,че и сбърках името,сега май прекалено се успокоих и станах разсеяна :D

:lol:  :lol:  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #6 -: Март 14, 2006, 06:20:41 am »
Честито, миличка отново.Дано вече да си мнооооого спокойна и щастлива и пълноценно да се радваш на бебоците. preggo  newsm04  :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Март 14, 2006, 07:59:07 am »
Честито!
Да изкараш една лека бременност и да имаш едни здвари и красиви бебета.Желая ти много радост,спокойствие и щастие. :blowingdust:  :babbycarrage:  :babbycarrage:  :babbycarrage:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #8 -: Март 14, 2006, 08:21:11 am »
Честито Рокана,
Не се притеснявай за вагиналния преглед. В толкова ранен срок само с вагинален ултразвуков преглед може да се установи бременността.
Пожелавам ти  успех и лека бременност и да бъдеш много щастлива мама :)
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #9 -: Март 14, 2006, 09:12:13 am »
Честито Рокана!
Не се тревожи,всичко ще бьде наред. :babbycarrage:  :babbycarrage:
Лека бременност preggo

« Отговор #10 -: Март 14, 2006, 09:26:45 am »
Честито!
Желая ти  късмет и я се успокой малко. Всичко ще бъде наред отсега нататък. :)
*
« Отговор #11 -: Март 14, 2006, 09:28:15 am »
Рокана, честито  и от мен!

Желая ти лека безпроблемна бременност и две красиви бебчета!

*
« Отговор #12 -: Март 14, 2006, 09:30:10 am »
Честито :D
*
« Отговор #13 -: Март 14, 2006, 09:36:09 am »
И от мен честито, пожелавам ти да родиш живи и здрави бебенца, лека и безпроблемна бременност preggo  :babbycarrage:  ylinfant  ylinfant
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #14 -: Март 14, 2006, 09:38:48 am »
Честито. Лека и безпроблемна ти желая, без притеснения.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #15 -: Март 14, 2006, 10:10:02 am »
Честито,Рокана.
Лека и безпроблемна бременност и спокойствие ти желая.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: Притеснена и щастлива едновременно
« Отговор #16 -: Март 14, 2006, 10:26:38 am »
rokana, пожелавам ти спокойствие и два прекрасни "резултата" на прегледа другия вторник. Ако се засечем пак, вече лично ще те поздравя :)
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #17 -: Март 14, 2006, 11:11:32 am »
Какви хубави вести, честито и от мен:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #18 -: Март 14, 2006, 12:27:54 pm »
Честито, Рокана!
опитай да се настроиш положително :D нищо няма да им стане на бебетата  от прегледа, а и известно време само така ще се вижда добре :D
« Отговор #19 -: Март 14, 2006, 12:36:44 pm »
Благодаря на всички още веднъж,не знам какво щях да правя без вас. :bighug: