Здравейте момичета,
Благодаря на всички,които ми честитиха щастливата новина.Много се радвам вече да сменя позицията в сайта и да влизам в "Дългоочаквана бременност".Щаслива съм че и аз най-накрая станах една от вас и пожелавам на всички търсещи успеха,да го намерят час по-скоро.
Сега да ви кажа за моето притеснение.Днес ми е 21 ден от трансфера,обаче страшно много се притесних да не би бременноста да не е в матката и с помоща на една позната(също от сайта на зачатие) реших да отида да посетя друг лекар докато си чакам датата за посещение при моята лекарка.Ами май всичко се оказва о.к. засега,корема ми започва да намалява(от хиперстимулацията),каза ми че имам 5кубика течност в корема,което е в рамките на допустимото и.....най-важното,че за сега и двете ембриончета са там,едното малко деформирано се вижда,но още е рано да се каже.
Притеснението ми е,че ме гледа на вагинален ултразвук и сега пък започнах да си мислч,да не би да направя нещо дето ме рови днес вътре.Чувала съм,че не ехубаво с вагинален да те бъркат като има бременност,особенно ако е в ранни седмици.Моля ви ако някой може да упровергае това мое притеснение,ще му бъда много благодарна.
Успех на всички бъдещи мамчета и лека бременност!!!