0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Music Idol 3
« Отговор #300 -: Май 27, 2009, 22:49:33 pm »
Аман от нагласени формати  :x. Русина пя ужасно, според мен. Мястото във финалната четворка не беше нейно.

*
« Отговор #301 -: Май 27, 2009, 22:52:08 pm »
Аман от нагласени формати  :x. Русина пя ужасно, според мен. Мястото във финалната четворка не беше нейно.
Абсолютно!
Но като пяха един след друг ми хареса Боян повече. Въпреки, че Александър има повече чар, като за айдъл.

*
« Отговор #302 -: Май 27, 2009, 22:52:32 pm »
Еееее, тази Русина изби рибата в езерото, бе!? 8O 8O
Нямаше елиминации, на които да не присъства и да не я спасят!?
Явно е с голям късмет.... osi_10
Нищо чудно и да стигне до самия финал....
Не е с късмет тя, ами с нещо друго!  :wink:

Таман туй си мисля и аз...
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #303 -: Май 27, 2009, 23:09:52 pm »
Е, много ме е яд за Александър, един от моите фаворити :(
Не знам Русина докога ще я бутат напред, просто им се чудя...
Не съм гласувала, но много ме е яд :x
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #304 -: Май 27, 2009, 23:14:04 pm »
Тази Русина заради Дони който я лансира остана и този път  :? :? :?
*
« Отговор #305 -: Май 27, 2009, 23:15:57 pm »
Е, много ме е яд за Александър, един от моите фаворити :(
Не знам Русина докога ще я бутат напред, просто им се чудя...
Не съм гласувала, но много ме е яд :x

Точно щото не гласуваме. Аз не познавам хора, които са гласували. Вероятно гласуват близките на участниците, хлапетата, дето крещят и някои богати личности.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #306 -: Май 28, 2009, 00:44:03 am »
много ме яд, че точно двамата се оказаха но финал  :o
то бива лансиране на Русина, но таво беше върхът. дано поне спечели Боян, защото другите изобщо не ме кефят.  :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #307 -: Май 28, 2009, 00:47:06 am »
От момичетата най-харесвам Маги. :)
Яд ме е за Александър. :(
Русина ми е много антипатична, не я харесвам как пее. Преслава също не я харесвам
Мисля, че оспорваната борба ще е между Маги и Боян  :)
Искам да спечели Боян. :). Симпатяга, страхотен глас и сценично присъствие  :D
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #308 -: Май 28, 2009, 08:54:12 am »
Ох, виждам, че всички тук сме на едно мнение..За малко си помислих, че наистина хората харесват тази Русина...
А мен ме дразни от самото начало-най-вече заради пеенето й и тембъра - не ми допада...И нарочно си избра тази песен - за да продължи с темата за българите и македонците и всички да гласуват за нея...
А то - и Соня, и Ели си отидоха и сега и Александър..
Незнам дали Дони я лансира, но вече стана очебийно. То изобщо този трети формат си е пълна боза по отношение на организацията-тези двамата глупаци бълват простотии в началото, а после режат, че нямало време..да не говорим за класациите.. :x
И най-интересното за мен е постоянното натрапване на идеята, че видите ли, Русина е най-голямата красавица и тази красота й пречела дори на горката..
Не е неприятно момичето, но чак пък красиво...
А по отношение на Боян - той е и моят фаворит, но след снощния цирк не вярвам да му позволят да спечели. И най-много се ядосах и на това - в началото всички апелираха за българо-македонската дружба и колко е било хубаво да участват и т.н., а сега точно преди финала започнаха пак с националистическите глупости. Ако беше така и публиката решава - досега щяха да се отпаднат момчетата...И на тях самите им стана много мъчно...снощи и двамата пяха без хъс и не толкова заради това, че са пред отпадане, а може би и заради тези глупости.
Вече който и да спечели не ми пука...защото се страхувам, че няма да позволят на Боян..
А догодина ако тези двамата пак са продуценти и водещи - ще си наложа да не го гледам от самото намало, за да не си кося нервите.

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #309 -: Май 28, 2009, 12:29:51 pm »
И за мисля ,че няма да позволят на Боян да спечели,толкова нагласено беше това да са с Александър двамата на дуел на гласовете.Може би се изплашиха ,че на финала на българския Мюзик айдъл ще бъдат двама Македонци,ами да бяха си направили кастинга само в БГ и да не включваха участници от Македония.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #310 -: Май 28, 2009, 18:20:25 pm »
И за мисля ,че няма да позволят на Боян да спечели,толкова нагласено беше това да са с Александър двамата на дуел на гласовете.Може би се изплашиха ,че на финала на българския Мюзик айдъл ще бъдат двама Македонци,ами да бяха си направили кастинга само в БГ и да не включваха участници от Македония.
Абсолютно съм съгласна!Още като разбрах, че ще участват и македонци, ми стана ясно, че ако някой от тях се запъти към финала, ще бъде резнат.Цялата работа е да се правят на интересни и да печелят аудитория с тая Българо-Македонска дружба.Видяха, че Боян стремително лети към финала и определено ще го закопаят, но нарочно го оставят докрая, за да има sms - чета, да печелят.
Направо съм отвратена тази година...
Дано да греша и Боян да спечели, защото заслужава момчето!
« Последна редакция: Май 28, 2009, 18:26:02 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #311 -: Май 29, 2009, 11:43:37 am »
и аз се присъединявам към вас момичета....
Боян заслужава да спечели, но уви няма да му позволят за което много съжалявам момчето е страхотно и той ми е фаворита

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #312 -: Май 29, 2009, 18:03:48 pm »
ами всеки си има различен вкус.
Аз пък от самото начало харесвам Русина - и като пеене и като визия,и като поведение.Радвам се много,че е на финал,но пък знам и че не заслужава да стане Music Idol.Това място определено е за Боян!
За Александър ме е яд,той ми беше също любимец.
Преслава я харесвам като пеене,но нещо като поведение ме дразни.
А Маги за нас с мъжът ми е ужас от всякъде(като Нора мин. година).Просто не харесваме такъв тип пеене.Като визия е много зле (според мъжът ми е като мис Пиги).Освен това ми е чудно тя пък как беше първият финалист,като хората още на малките концерти я изгониха и после,колко номинации.

Та всеки си има различен вкус и явно едните гласуват повече(макар и според мен всичко що е със смс да е нагласена работа).
<br />
*
« Отговор #313 -: Май 29, 2009, 18:44:13 pm »
Аз също си мисля,че няма да оставят Боян да спечели,въпреки че бях за Александър,сега от тези които останаха той заслужава най-много.Александър го изгониха май за да не оставят двама македонци на финал.
А за Маги-нямам думи направо,не знам какво толкова я лансират,но ми се струва доста нагласено и че тя ще е music idol тази година

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #314 -: Май 30, 2009, 20:37:09 pm »

Като визия е много зле (според мъжът ми е като мис Пиги).Освен това ми е чудно тя пък как беше първият финалист,като хората още на малките концерти я изгониха и после,колко номинации.

И аз съм на същото мнение. Не мога да си "изкривя душата", че пее добре...
Да - така е - има страхотна техника, но иначе ме дразни със страхотното си самочувствие...Много мразя такъв тип хора..

А за Маги-нямам думи направо,не знам какво толкова я лансират,но ми се струва доста нагласено и че тя ще е music idol тази година
Дано не си права, въпреки че и аз си имам същите опасения...

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #315 -: Юни 09, 2009, 01:20:09 am »
Какво ще кажете момичета ,Маги спечели .Аз бях за Боян ,но уви....Малко съм разочарована,някак си се знаеше ,че тя ще е победител.Не ми беше фаворитка,още повече ,че и аз я оприличавах с мис Пиги. :lol:

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
« Отговор #316 -: Юни 09, 2009, 01:22:26 am »
Ами то е ясно!Пак е нагласена история според мене.Магдалена изобщо не ми харесваше.
« Последна редакция: Юни 09, 2009, 01:33:32 am от мерилин »
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #317 -: Юни 09, 2009, 01:24:19 am »
Даммм и аз бях за Боян, но беше повече от ясно, че няма да дадът на македонец победата. Нали после щяха да ги линчуват всички медии как са си дали г.за под наем наще.
« Отговор #318 -: Юни 09, 2009, 01:28:45 am »
Пак се изложихме и според мен това не е гласа на България но уви.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #319 -: Юни 09, 2009, 01:31:48 am »
Мдаааааааа, както и очаквах :?Спор няма, че и двамата са адски добри, но аз лично смятам, че Боян е по-добрия!Нещата според мен бяха нагласени.От самото начало се знаеше, че Маги ще спечели.Жалко че се оказах права в опасенията си :(
За трети път съм разочарована от избора на музикален идол.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!