0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Music Idol 3
« Отговор #280 -: Април 30, 2009, 14:52:17 pm »
Според мен Вики не е виновна!
Виновни са продуцентите, редакторите и всички свързани с това шоу. С цел да си вдигнат рейтинга с, виждате ли - ние се занимаваме с наболели в обществото проблеми; с цел да съберат максимално повече средства със смс, използвайки съпричастността на хората към болката на другия, те провалиха Вики и я обрекоха още от самото начало, преекспонирайки нейния проблем.
А това снощи, съвсем явно си беше предварително режисирано. Няма как да пуснат Вики да си ходи, преди да са минали гласуванията със смс. Как я виждате тая работа - мина големия концерт и да отпадне някой без да има постъпления от смс?  То беше ясно още от вторник, че тя ще си тръгне, въпроса беше да "изцедим" колкото се може повече изгода от това!
Възмутена съм от целия театър! Още веднъж показахме, че НЕ сме толерантни към различните и към хората с проблеми!
Съгласна съм с това.Убедена съм ,че решението на Вики е било да напусне, още във вторник, но ако го бяха обявили, предаванията във вторник и сряда нетрябваше да се състоят.

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #281 -: Май 05, 2009, 18:50:51 pm »
 Телевизия се отказва от доходите си за 3 дни и дарява на Вики голяма сумичка пари за да учи нам ти къде си. Това ми каза един клиент днес. Има ли нещо вярно?
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #282 -: Май 05, 2009, 20:55:24 pm »
Телевизия се отказва от доходите си за 3 дни и дарява на Вики голяма сумичка пари за да учи нам ти къде си. Това ми каза един клиент днес. Има ли нещо вярно?
Преди малко го казаха в анонса за предаването тази вечер.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #283 -: Май 26, 2009, 23:37:56 pm »
 :D Хе,хе,как се радвам,че Преслава е на финал!...Даже се изненадах...Браво! :D :D :D
*
« Отговор #284 -: Май 26, 2009, 23:44:14 pm »
И аз харесвам Преслава... и Маги... и момчетата от Македония... а бе с две думи само Русина не харесвам!  :wink: :lol:

« Отговор #285 -: Май 27, 2009, 12:23:34 pm »
Аз не се радвам толкова за Преслава /тя не ми е фаворитка/... за мен финалисти са Маги и Боян

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #286 -: Май 27, 2009, 12:29:27 pm »
Маги и Боян са си идоли от самото начало, тяхното си е талант от всякъде, докато Преслава много израстна като певец през времето на предаването
« Последна редакция: Май 27, 2009, 12:50:11 pm от mini »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #287 -: Май 27, 2009, 13:24:17 pm »
Ох, не им знам имената, но преди 1- 2 дни случайно попаднах на едно изпълнение, момичето пееше една от най-трудните песни на Марая Кери, много ми хареса! Невероятен глас!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #288 -: Май 27, 2009, 13:28:48 pm »
И аз мисля че Преслава може и да може да пее ама не е като Маги и Боян!!!
*
« Отговор #289 -: Май 27, 2009, 13:57:08 pm »
Според мен Маги знае само да крещи .Нейната май е нагласена!Всяка седмица едно и също .Спасените са все същите.Финалиста май се знае от самото начало ,толкова нагласен мюзик айдъл до сега не е имало.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #290 -: Май 27, 2009, 13:59:42 pm »
Аз харесвам Преслава.
Надявам се тя да спечели.

Кой заслужава да спечели Мюзик Айдъл 3 ?

Боjан Стоjков    27% (716/2652)    
Александър Тарабунов    20% (524/2652)    
Магдалина Джанаварова    23% (598/2652)    
Русина Катърджиева    12% (313/2652)    
Преслава Мръвкова    19% (501/2652)    

http://www.slava.bg/polls/76.html
« Последна редакция: Май 27, 2009, 14:11:03 pm от eganeva »
*
« Отговор #291 -: Май 27, 2009, 16:02:15 pm »
Аз нищо не разбирам от пеене и музика, но ми се струва, че Маги наистина много крещи. Харесвам Боян.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #292 -: Май 27, 2009, 16:59:16 pm »
И за мен Магдалена или Боян заслужават да спечелят.
*
« Отговор #293 -: Май 27, 2009, 18:19:05 pm »
Според мен Маги знае само да крещи .Нейната май е нагласена!Всяка седмица едно и също .Спасените са все същите.Финалиста май се знае от самото начало ,толкова нагласен мюзик айдъл до сега не е имало.

Споделям напълно. Този сезон нещо не успя да ме грабне. От самото начало не успях да си харесам някой за фаворит. Ели ми хареса доста по едно време като излъчване, но тя отпадна много рано, уви
*
« Отговор #294 -: Май 27, 2009, 20:57:41 pm »
Да, и на мен Ели ми хареса - жалко, че отпадна. Маги и Боян са и мои фаворити, но често казано ми е все тая кой ще спечели. Но тук вече ме избива на друга вълна - ми то си е български мюзик айдъл, нали? Може пък да пусна един смс на финала?!  :wink: :lol:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #295 -: Май 27, 2009, 21:33:11 pm »
Аз съм за Боянчо :lol:, нищо че е македонец!Щом допускат македонци в Мюзик Айдъл, значи трябва да са готови някой от тях да спечели!А и момчето просто няма конкуренция, заслужава си титлата отвсякъде!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #296 -: Май 27, 2009, 21:49:13 pm »
Аз съм за Боянчо :lol:, нищо че е македонец!Щом допускат македонци в Мюзик Айдъл, значи трябва да са готови някой от тях да спечели!А и момчето просто няма конкуренция, заслужава си титлата отвсякъде!

Абсолютно! osi_9
 Защо участват тези момчета, като ще разсъждаваме, че видиш ли това бил български мюзик айдъл и те нямат право да стигнат до края. Много нечестно. Щом е избран такъв формат, трябва да спечели най-добрия, независимо дали е българин или македонец. А най-добрия е Боян! :D
*
« Отговор #297 -: Май 27, 2009, 22:46:14 pm »
Еееее, тази Русина изби рибата в езерото, бе!? 8O 8O
Нямаше елиминации, на които да не присъства и да не я спасят!?
Явно е с голям късмет.... osi_10
Нищо чудно и да стигне до самия финал....
*
« Отговор #298 -: Май 27, 2009, 22:47:40 pm »
Ама гледайте какво става - оставиха двете страхотни момчета да се борят един срещу друг?!  :( А пък се класира Русина... Това ако не е ... не знам какво да кажа...  :(
П.П. Жени, класацията, която си дала съвпада изцяло с моята лична!

*
« Отговор #299 -: Май 27, 2009, 22:49:23 pm »
Еееее, тази Русина изби рибата в езерото, бе!? 8O 8O
Нямаше елиминации, на които да не присъства и да не я спасят!?
Явно е с голям късмет.... osi_10
Нищо чудно и да стигне до самия финал....
Не е с късмет тя, ами с нещо друго!  :wink: