0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Music Idol 3
« Отговор #220 -: Април 16, 2009, 00:36:58 am »
Уффф, ядосах се, значи - хем знам, че не си заслужава, ама е факт! Точно пък Соня не трябваше да си ходи! Виктория вече много ме дразни - съчувствам й за това, което е преживяла, но мястото й не е в този формат! Някак изкуствена ми стои.... - все едно лелка в детска градина! osi_3
А тия двамата мангали докога ще ми ги дават и тях osi_7, повръща ми се само като им чуя имената!!!
За двамата водещи - олигофрени оставам без коментар! osi_13 :croc:
« Отговор #221 -: Април 16, 2009, 11:31:16 am »
Фен съм на Боян той е моя фаворит  osi_9
но снищи според мен трябваше най накрая да си ходи Виктория....а то какво пак се спаси  osi_7
не че Сончето ми е любимка ама това вече беше ....

*
« Отговор #222 -: Април 16, 2009, 12:41:34 pm »
Ох,и аз малко се ядосах на това, че изгониха Соня.Не че ми е фаворит,но примерно Виктория, Симона или пък дори Преслава според мен са по-недостойни за музикален идол.Но пък нямам право да се ядосвам, щото и един sms не съм изпратила :wink:
« Отговор #223 -: Април 16, 2009, 12:54:04 pm »
Те сигурно само роднините на участниците пускат sms-чета :) и продуцентите гледат да ги издоят максимално.В понеделник се гласува за застрашени,във вторник за спасен,в сряда спасяват още един и накрая вече гонят.Ма то голямо дрне на народа,голяма работа!Нито съм пуснала,нито ще пусна sms.
Пък за Сончето,хич няма да ми е мъчно.Виктория ми е по-противна,ама следващата седмица е неин ред.
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #224 -: Април 16, 2009, 15:33:28 pm »
Те сигурно само роднините на участниците пускат sms-чета :) и продуцентите гледат да ги издоят максимално.В понеделник се гласува за застрашени,във вторник за спасен,в сряда спасяват още един и накрая вече гонят.Ма то голямо дрне на народа,голяма работа!Нито съм пуснала,нито ще пусна sms.
Аз съм на абсолютно същото мнение !!! И макар, че не е темата тук мисля , че и Вип Брадър не е никаква чак толкова благородна цел, а се чудят как да накарат повече хора да гласуват, за да събират повече смс, респективно повече пари за тях да останат. Преди се мъчеха народа с томбола за апартамент да зарибят, опсле видяха че и това не лови окото на бедния народ, препатил с разни игри и сега видите ли Благородна цел - а накрая колко ли пари ще идат реално за домовете и колко ще си гушнат продуцентите, нали и за мобилния оператор остават и т.н. с две думи от левче, за дома вероятно отиват 10 стотинки ... Измамници !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #225 -: Април 23, 2009, 00:02:46 am »
Изгониха Ели, разочарована съм...
Според мен Русина трябваше да си ходи.
« Отговор #226 -: Април 23, 2009, 00:24:24 am »
 А според мен никоя от тези който бяха днеска нетрябваще да си ходят.Лично аз смятам че сляпото момиче(съжалявам не и знам името)трябва да се оттегля.
 Не ми харесва как пее нищо лично.Иначе тая година найстина има мн таланти,от момичетата незнам кой ми е фаворит,но от момчетата Боян.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #227 -: Април 23, 2009, 01:52:20 am »
Изгониха моята фаворитка  :( Е не можаха ли да махнат онова малко кресливо хлапе? Има бъдеще за него , ама не и в мюзик айдъл :?
« Отговор #228 -: Април 23, 2009, 10:06:12 am »
Ядосах се и аз. Вече съм писала, че не харесвам Вики. Едно не мога да разбера, като не иска всички да обсъждат проблема й, а да гледат на нея само като на певица, защо позволява непрекъснато да се пускат материали за това? В почти всяко предаване има видео за нея. Пък после, ма що за това говорите? Ми щото това показват. Вярно, че от продуцентите зависи, но не мисля че се случва без нейно съгласие.

lb2f
« Отговор #229 -: Април 23, 2009, 11:00:25 am »
Е не можаха ли да махнат онова малко кресливо хлапе? Има бъдеще за него , ама не и в мюзик айдъл :?
:balk_602: :balk_602:
То, ако продължава така да се дере, след някоя година няма да има помен от гласа й - да не забравяме, че сега расте и се развива. Ама, май пак болни родителски амбиции са в основата - от типа "вижте моето гардже - то е по, по, най, най...)

Ядосах се и аз. Вече съм писала, че не харесвам Вики. Едно не мога да разбера, като не иска всички да обсъждат проблема й, а да гледат на нея само като на певица, защо позволява непрекъснато да се пускат материали за това? В почти всяко предаване има видео за нея. Пък после, ма що за това говорите? Ми щото това показват. Вярно, че от продуцентите зависи, но не мисля че се случва без нейно съгласие.
:balk_602: :balk_602:
И миналата година, двамата лигльовци - псевдопродуценти Иван и Андрей ни навираха оня олигофрен Иван два месеца да му гледаме простотиите. Сега тази година го обърнаха на мелодрама. Аз и преди писах - нищо лично към Виктория, ама няма място в МА, защото пеенето й не е нищо особено.

« Последна редакция: Април 23, 2009, 11:02:44 am от слънчице »
« Отговор #230 -: Април 23, 2009, 11:09:07 am »
Не мога да повярвам, че Ели си замина а тия кокошки Вики и малкото кресливо Симонче се спасиха....бясна съм  osi_7

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #231 -: Април 23, 2009, 13:47:06 pm »
Не мога да повярвам, че Ели си замина а тия кокошки Вики и малкото кресливо Симонче се спасиха....бясна съм  osi_7

Странно определение. :wink: :lol:
Вики може да е кокошка, но Симона е пиленце. :lol:

А иначе Ели ми беше фаворит.
Съжалявам, че точно тя напусна.
*
« Отговор #232 -: Април 23, 2009, 14:33:36 pm »
Отказала съм се вече да се вълнувам кой напуснал, защо той, а не друг, кого спасили, пък не бил за там и т.н. Слушам и се наслаждавам на хубавите песни и талантливи момчета и момичета, а всичко останало просто игнорирам, по времето на всякакви  коментари, "скечове" на водещите, защити и прочие - отивам да върша нещо друго.
То е ясно, че всичко в това шоу е направено с цел да се обогатят продуцентите - като всяко друго шоу, и за тази цел ще се търсят всякакви лични драми, любови, раздели, българо - македонски интимни отношения, мариновци, мустафи и други простотии, които да донесат гледаемост. И съответно - гласуване кой да остане, гласуване кой да напусне, пък после кой да се върне, кой да отиде във войната на гласовете...оливат се.
« Последна редакция: Април 23, 2009, 14:39:57 pm от tzvetenze »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #233 -: Април 23, 2009, 15:31:07 pm »
 И аз съм се отказала да се ядосвам кой е изгонен и кой остава, защото е ясно, че който има повече рода и приятели - да му гласуват , той и ще остане !! ( ако няма и нагласени вотове де ). При всички случаи - няма да променя нищо, нито пък ще гласувам. Така, че само слушам и чакам да видя кой ще спечели. Още съвсем в началото се беше пуснал слух, че победител ще е момче и ще е македонец -  все повече започвам да вярвам в това... Ще видим :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #234 -: Април 23, 2009, 15:37:29 pm »
Ми то от моите фаворити, освен Александър и Боян не останаха други, но определено Боян вече ми харесва повече от Александър  :). Опа иСвинете - Маги ми допада как пее, но мисля, че скоро и тя ще си отиде  :?
Ами ще викам за западната съседка  8)
Боян  :cheerleader:Боян  :cheerleader: Боян  :cheerleader:
« Отговор #235 -: Април 23, 2009, 15:40:53 pm »
И мен ме хвана яд за Ели,един от фаворитките си тръгна.Също така мисля ,че мястото на Симона не е там ,определено болни родителски амбиции.Колкото до това кой ще спечели не мисля ,че е нагласено ,но и аз съм почти на 100% сигурна ,че ще е македонец.Да си го кажем честно те са с класа над всички.
« Последна редакция: Април 23, 2009, 16:04:54 pm от galian_75 »

*
« Отговор #236 -: Април 23, 2009, 15:47:21 pm »
Леле, слънчице ,сега като ме подсети за тоя малоумник от миналото издание - Иван,направо се разтроих  :lol: Едва го издържах тогава,бяха кошмарни неговите изпълнения.
Аз се чудя тия продуценти не проверяват ли общественото мнение по форумите.Не забелязват ли ,че вместо да привличат зрители - те ги отблъскват,особено с вулгарните си нескопосани скечове.
И мен ме яд за Ели,тя е толкова лъчезарна и усмихната.
Надявам се догодина МА да има други продуценти и водещи!
*
« Отговор #237 -: Април 23, 2009, 16:13:43 pm »
Надявам се догодина МА да има други продуценти и водещи!

Ами нормално би било, щото тези вече се изчерпаха... :?
Миналата година преекспонираха прекалено много връзката между Денислав и Пламена, което изигра лоша шега на момичето. Тази година са си намерили друг източник на "интересни истории".
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #238 -: Април 23, 2009, 16:29:17 pm »

Абсолютно съм съгласна!Нямам нищо против нея, но нещата излизат извън контрол вече.Прекалено се спекулира с проблема и!И всъщност не е чак такава добра певица, на мен лично не ми харесва.Какво от това, че е завършила консерваторията..това не е критерий.

Отказала съм се вече да се вълнувам кой напуснал, защо той, а не друг, кого спасили, пък не бил за там и т.н. Слушам и се наслаждавам на хубавите песни и талантливи момчета и момичета, а всичко останало просто игнорирам, по времето на всякакви  коментари, "скечове" на водещите, защити и прочие - отивам да върша нещо друго.
То е ясно, че всичко в това шоу е направено с цел да се обогатят продуцентите - като всяко друго шоу, и за тази цел ще се търсят всякакви лични драми, любови, раздели, българо - македонски интимни отношения, мариновци, мустафи и други простотии, които да донесат гледаемост. И съответно - гласуване кой да остане, гласуване кой да напусне, пък после кой да се върне, кой да отиде във войната на гласовете...оливат се.
Подкрепям с две ръце.
А относно Симона - ами страхотно пее детето, но наистина мястото и не е там.Гласът и тепърва ще търпи мутация и промяна, а натоварването в МА е огромно, което наистина може да и изиграе лоша шега.В крайна сметка всеки от айдълите е талант и всеки път на елиминации ще си ходи човек, който заслужава да стане Идол.Но такъв е формата.
А Вики и Симона се спасиха сега, както може би ще се спасавят и в бъдеще, защото защитниците на другите ги оплюват.Точно това провокира хората да гласуват точно за тях двете, защото излизат жертви.Как не разбраха защитниците, че оплювайки противника, прецакват своя човек.Признавам, че колкото и да смятам, че мястото на Вики и Симона не е там, след изцепките и простотиите на ония идиот водещия на Хипнотизатора/не му знам името/ и аз бих защитила точно тях двете.Не го направих разбира се, аз не гласувам по такива предавания :lol:Просто такава е психиката на хората, защитават онеправданите.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #239 -: Април 23, 2009, 16:33:20 pm »
Ох, писна ми от този МА... :x
Ще го гледам още малко заради Боян и Александър....иначе вече нищо не ме задържа...
Ели беше единственото момиче, което харесвах...
Да не говорим колко се ядосах, че Вики и Симона останаха...
Всички сте прави...съчувствам на Вики и се възхищавам на волята и силата й...но тя няма добри музикални данни...или поне не такива, че да остане в предаването. Страшно ме дразни начинът й на пеене като онази вечер, като някаква имитация и супер стиснато и носово...Не се откроява с нищо от останалите айдъли, което да компенсира липсата на сценично държание заради проблема й. Пък и и на нея много й се насъбра, онази вечер ми дожаля за нея заради отново грозните нападки от страна на Гъмов. Тя просто сама трябва да вдигне глава и да се махне.
Малката Симонка е просто плод на болните амбиции на майка й. Познавам много такива родители, аз самата съм била певица от 4 годишна, но майка ми никога не ме е насилвала или карала да пея. А винаги е имало болни родители или баби, които са били неотлъчно до децата и са били дори на преден план..и все са викали : "Моето дете, моето внуче, изпей мама това, изпей баба онова"...И детето като някакво роботче.
Ели имаше всички качества - визия, глас, излъчване и сценично присъствие.
Дано Боян и Александър останат докрая, защото вече не ми се гледа този тъп тази година айдъл. :x
« Последна редакция: Април 23, 2009, 16:43:06 pm от naskomimi »

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза