0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Music Idol 3
« Отговор #180 -: Април 07, 2009, 18:42:05 pm »
На мен фаворити са ми Боян,Александра и Ели .Вчера на концерта Боян беше страхотен с класа над останалите участници.

« Отговор #181 -: Април 07, 2009, 23:27:05 pm »
Боян Боян Боян
:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
И Александра ми харесва, но Боян е с класи над останалите.

lb2f
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #182 -: Април 08, 2009, 00:06:27 am »
И аз съм фен на Боян и Симона. :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #183 -: Април 08, 2009, 11:17:21 am »
Моите фаворити Александър и Магдалена пак бяха на ниво,
но тоз Боян направо ме срази, жесток просто :D
« Отговор #184 -: Април 08, 2009, 14:56:42 pm »
Много се радвам,че спасиха Ели снощи :D Според мен е довечера трябва да си замине сляпото момиче,твърде дълго ни занимаваха с историята и.Тя снощи сама каза,че това е музикално шоу ,а те го обърнаха на предаването на Миглена Ангелова.
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #185 -: Април 08, 2009, 15:05:14 pm »
Никой не казва нищо за моята фаворитка - Преслава. За мен тя има страхотен глас, аз лично харесвам точно този тембър - плътен и мек. Не знам защо не е успяла да спечели публиката. Дано оцелее и този път, надявам се най-сетне публиката да й обърне внимание и да я оцени. Ама и едни хора все избират да я защитават...  osi_13
Другите ми фаворити са Соня и Александър.
А озвучителите на концертите са под всякаква критика. Как може певците да се надвикват с оркестъра и беквокалите да се чуват по-силно от основните гласове  osi_13
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #186 -: Април 08, 2009, 15:16:55 pm »
Боян - на първо място. Това момче ме срази. Няма по-последователен и стабилен от него. Няма слаба изява досега. На етапа с бг песен изпъкна сред Александър и Дарко...перфектен български, не му личеше, че е македонец. Да не говорим за сненичното излъчване и въздействие въобще. Дано стигне до финала, защото го заслужава. Друг е въпросът дали ще допуснат македонец да спечели айдъла, но....
А иначе Ели ми е на второ място, пък и съм малко пристрастна за Силистра. :)
Но тя също е много стабилна и е много сладка.
С времето и Александър, и Магдалена, които харесвах, вече не ме грабват.
Александър ми стана скучен...не е като първоначалните му изпълнения, а Магдалена малко ми прекалява със своята показност на виртуозност и импровизации..не отричам, че е много добра, но трябва да има малко мярка в импровизациите според мен.
СТискам палци за Боян и Ели...Дани ги видя двамата на финала. :)

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #187 -: Април 08, 2009, 15:22:07 pm »
харесвам Преслава, ама предимно по друга линия /заради името  :lol:/
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #188 -: Април 08, 2009, 23:36:02 pm »
Ейййййййй, изгониха Дарко. :(
*
« Отговор #189 -: Април 08, 2009, 23:38:58 pm »
Жалко наистина !
МОята фаворитка е Ели 
:cheerleader:
*
« Отговор #190 -: Април 09, 2009, 01:06:58 am »

Верно ли бе  :( :( :( Аз не можах да го гледам тази вечер
Жалко, много хубаво пееше той  :(
« Отговор #191 -: Април 09, 2009, 10:01:20 am »
От тук нататък ,който и да изгонят и ще жалко,защото харесвам всички,но нали такава е играта .Дарко ми беше много симпатичен. :band:

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
« Отговор #192 -: Април 09, 2009, 12:25:37 pm »
Адски ми е антипатична тая Преслава. Пее много добре, наистина, но с поведението си демонстрира всички качества, които ненавиждам: болезнената селска амбициозност, нахалство и бих казала откровена простотия (с изказването си от вчера, че следващия път ще си напише номера на друго място..., и какъв култов човек е този, който я защитаваше...).
Незнам защо, обаче тази година, въпреки че участниците са по-добри, концертите някакси са по-слаби. Ето вече втори концерт мина, а мен не ме завладява емоцията, която я имаше миналата година. Дали това се дължи на лошия избор на песни или на нещо друго, не мога да кажа. Но, още помня няколко невероятни концерта от миналата година, а сегашните са ми скучновати.
« Последна редакция: Април 09, 2009, 12:29:26 pm от meshko106 »
<br />[link=http:
« Отговор #193 -: Април 09, 2009, 12:35:04 pm »
meshko106 съгласна съм с теб за Преслава
Гласа и е добър но ме дразни със това селско поведение :balk_153:...снощи трябваше да си замине ТЯ а не Дарко за когото много съжалявам и много се ядосах  osi_7

« Отговор #194 -: Април 09, 2009, 12:45:33 pm »
И ние снощи коментирахме това,че този сезон нещо простее.Няма го Тома да взривява залата с изпълненията си :D
А за Дарко,спорд мен той беше този който пя по-зле снощи.Но не трябваше той да си ходи де.Вече казах,че за мен Вики няма място в шоуто.
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #195 -: Април 09, 2009, 15:01:55 pm »
 Независимо,че тази година има страхотни таланти и мен нещо не ме грабва това издание на Мюзик айдъл.Дразни ме Мария,нейните коментари се все едни същи.Донякъде се спекулира и с проблема на Вики,което също е дразнещо.
« Отговор #196 -: Април 09, 2009, 19:29:27 pm »
За това, че Преслава пее страхотно съм напълно съгласна, но и мен лично много ме дразни. Незнам точно с какво, но ми е адски антипатична! А Мария просто няма кво да я коментираме-мноо зле ама самочувствие до небето. Иначе останалите са ми много симпатични и все още нямам изявен фаворит-за да си спестя като за начало ядовете от отпадане.По-нататък да ми става мъчно :D
« Последна редакция: Април 09, 2009, 19:33:03 pm от petia_l44 »
[/url]
« Отговор #197 -: Април 09, 2009, 19:52:15 pm »
Не твърдя,че разбирам много от музика,но наистина всички са добри по отношение на гласови данни тази година.И аз съжалявам за Дарко,макар че не ми е фавирит,но и аз смятам като момичетата,че Вики трябва да си тръгне,а следващата е Симона.И двете предизвикват съчувствие и умиление,но това не трябва да е причина да бъдат толерирани.А,пък за журито какво да кажа-Мария като почне да повтаря тази нейна "бленда" направо ме убива.То бива бива да не можеш да обелиш два лафа ама чак пък толкоз не съм очаквала.Фънки ми е антипатичен още от миналата година и направо ми стана лошо като разбрах,че трябва да го гледаме и тази година.Не съм много компетентна за професионализма му и кариерата му на музикант,но по принцип не харесвам груби и арогантни хора.А пък и след изпълненията на децата не ми се слушат лафове от сорта "кацата с лайна" и т.н.Добре,че е Дони иначе щеше да е голям срам!Много харесвам Боян,но все пак се надявам да спечели българин.Дано това да е,или Ели,или Русина.
*
« Отговор #198 -: Април 09, 2009, 22:26:01 pm »
Не твърдя,че разбирам много от музика,но наистина всички са добри по отношение на гласови данни тази година.И аз съжалявам за Дарко,макар че не ми е фавирит,но и аз смятам като момичетата,че Вики трябва да си тръгне,а следващата е Симона.И двете предизвикват съчувствие и умиление,но това не трябва да е причина да бъдат толерирани.А,пък за журито какво да кажа-Мария като почне да повтаря тази нейна "бленда" направо ме убива.То бива бива да не можеш да обелиш два лафа ама чак пък толкоз не съм очаквала.
Много съм съгласна с това. Ще прибавя, че е време да си тръгне и Митко, защото наистина му липсва малко харизма, ще трябва да поработи върху това, само чар не е достатъчно, 80-те години минаха, публиката е друга. Александър също, само да си харизматичен не е достатъчно, определено не пее на нивото на Боян, Магдалена, Русина, Преслава и Ели, както и на Симона и Вики, дори и на Дарко.
А за Мария по-добре да не отварям уста - изпълнението на Вики вчера беше едно от най-добрите й въобще, наша Мара пък изтърси такава глупост...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #199 -: Април 14, 2009, 00:09:55 am »
Тази вечер най-много ми харесаха изпълненията на Симона и Соня. :)
А Боян и Александър бяха невероятни  :)