0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Music Idol 3
« Отговор #160 -: Март 26, 2009, 16:12:16 pm »
Ох, тоя Пламен е ужасен, също като Мария,която толкова държеше да го върнат.Аз лично бях сигурна, че ще върнат Рут, но явно наистина Music Idol 3 e сезона на изненадите.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #161 -: Март 26, 2009, 17:39:29 pm »
Кой каквото ще да ми разправя, ама когато Слави беше продуцент, предаването беше много по-добро. Нямаше чак такива простотии като дует М. А на онова момче с шестте кокошки - вярно се смяха, но и му помогнаха.

Пеше, права си ...аз отказвам да гледам шоуто на тез двамата.
Пускам на песента и кат свърши сменям канала.
Някакъв измислен фарс, скрепен и със есемесите на хората.
Дет не разбират, че на техен гръб печалба правят.

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #162 -: Март 29, 2009, 01:36:15 am »

Кой каквото ще да ми разправя, ама когато Слави беше продуцент, предаването беше много по-добро. Нямаше чак такива простотии като дует М. А на онова момче с шестте кокошки - вярно се смяха, но и му помогнаха.
:good_post:

« Последна редакция: Март 29, 2009, 01:39:39 am от rossy * »
« Отговор #163 -: Март 31, 2009, 00:29:44 am »
Ако трябваше да си избера идол днес, то това категорично е Боян. Страхотно изпълнение!
Макар и да не е сред фаворитите ми, изпълнението на Русина ми хареса най-много от момичетата.
Малко съм разочарована от избора на песни. Има толкова по-хубави български песни. А и ми се струва, че повечето се справят по-добре, когато пеят на английски.

lb2f
*
« Отговор #164 -: Март 31, 2009, 02:04:36 am »
Хахаха това за Дънкан ме разаби!  :lol: Докато загрея.... Ама жената ,че си е направо легенда спор няма!
На мене Ели отново ми хареса много , Александра също! Абе всички се справиха добре , въпреки ,че както казва jazzybaby можеше да подберат много по-хубави песни!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #165 -: Март 31, 2009, 10:31:54 am »
Ако трябваше да си избера идол днес, то това категорично е Боян. Страхотно изпълнение!

Абсолютно на същото мнение съм.
Но все пак, моите фаворити Магдалена и Александър се представиха на ниво.
*
« Отговор #166 -: Април 01, 2009, 00:20:39 am »
Еееее, тази вечер Мюзик Айдъл ме разби! И Русина, и Соня, и Преслава на елиминации... osi_7
И чух пореден абсурд - давайте да подкрепяме момчетата, че са ни малко. Е, айде стига, де! Цял живот ги носим тези момчета, хайде да се понапънат малко! Полови дискриманции разни... щот на някого хубава жена му стъпила на ушите...  osi_2
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #167 -: Април 01, 2009, 12:43:09 pm »
Еееее, тази вечер Мюзик Айдъл ме разби! И Русина, и Соня, и Преслава на елиминации... osi_7
И чух пореден абсурд - давайте да подкрепяме момчетата, че са ни малко. Е, айде стига, де! Цял живот ги носим тези момчета, хайде да се понапънат малко! Полови дискриманции разни... щот на някого хубава жена му стъпила на ушите...  osi_2

:balk_103: :balk_103: :balk_103:
*
« Отговор #168 -: Април 01, 2009, 13:00:55 pm »
Според мен е време да си тръгне любимеца на Мария - Пламен май се казваше.
« Отговор #169 -: Април 01, 2009, 13:06:23 pm »
И аз съм на това мнение.Много ми е антипатичен!

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
« Отговор #170 -: Април 01, 2009, 21:47:33 pm »
И аз съм на това мнение.Много ми е антипатичен!
Абсолютно съм съгласна!

« Отговор #171 -: Април 01, 2009, 23:36:23 pm »
E,тръгна си.Макар че,днес ми хареса как изпълни песента на Васил Найденов.Марето дали пак заплака?

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
« Отговор #172 -: Април 02, 2009, 04:19:19 am »
Пламен ли си тръгна днес?  :balk_48: :cool:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #173 -: Април 02, 2009, 10:55:37 am »
Пламен ли си тръгна днес?  :balk_48: :cool:

Да, и слава богу!
*
« Отговор #174 -: Април 02, 2009, 13:52:36 pm »
Ураааа,крайно време беше!На Марето да и бяха приготвили носни кърпички!
Ама какъв анти Пламен форум сме си заформили  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #175 -: Април 07, 2009, 16:56:45 pm »
Не гледате ли вече?

Мен от жените все повече ми харесва Русина. И македонците, особено Боян вчера :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #176 -: Април 07, 2009, 17:11:14 pm »
Боян беше направо бомбастичен, страхотно изпълнение, страхотно присъствие, истински айдъл.
Маги и тя беше на 6.
Май май Митака се изложи, да не говорим за Александър
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #177 -: Април 07, 2009, 17:29:49 pm »
Да, Боян беше невероятен. :D Аз ги гледах айдълите в движение, че имах работа, обаче на неговото изпълнение залепнах пред ТВ-то кат гербова марка  :D
Дарко ме разочарова малко снощи  :?
Магдалена мнооооого ми хареса също  :)
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #178 -: Април 07, 2009, 18:00:29 pm »
Не гледате ли вече?

Мен от жените все повече ми харесва Русина. И македонците, особено Боян вчера :)

на мен ми е любимка от самото начало и е съчетание на визия и глас.Маги и Александра не ми харесва типа пеене,справят се страхотно момичетата ,пеят си супер,но аз не харесвам точно този тип пеене - като на Нора(нея едва я издържам).А Маги ми е много грозна в лице - хич не харесвам жени тип мис Пиги,но пък това е предаване за музика,не за визия и освен това според други пък е красива,така че .. .
<br />
« Отговор #179 -: Април 07, 2009, 18:15:38 pm »
На мен също фаворит ми е Боян и Русина ми харесва но според мен макар, че още е рано новият Идол ще е БОЯН  :D