0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Music Idol 3
« Отговор #140 -: Март 25, 2009, 01:43:37 am »
Кажете какво стана, че пропуснах.
не стигнаха до консенсус и утре ще има извънредно предаване. ще го гледаш, споко нищо не си пропуснала. Мария , Дони и Фънки имат различни фаворити и май ще върнат трима - на всеки по един любим. :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #141 -: Март 25, 2009, 11:25:03 am »
еее, ама голям цирк беее, голям филм изиграха тц тц

имах чувството, че тримата от журито даже трудно се сдържаха да не се разсмеят, показвайки уж колко труден и напрегнат е избора им, как се карат и сърдят...верно много лоши артисти, що исзобщо си правят труда, на нас ни харесва как пеят участниците и така или иначе ще гледаме. ама така като вземат да те правят на малоумен...не му схващам смисъла.

иначе на мен почти всички ми харесаха как пяха, особено Драго...напълни ми душата.
« Последна редакция: Март 25, 2009, 11:43:43 am от tzvetenze »
*
« Отговор #142 -: Март 25, 2009, 14:18:54 pm »
Почти съм сигурна ,че ще върнат Рут,мисля че е любимка и на тримата.Надявам се да върнат и Маги.А може да върнат и трети,който би трябвало да е мъж,че мъжете финалисти са малко кът  :lol:
« Отговор #143 -: Март 25, 2009, 15:24:54 pm »
Почти съм сигурна ,че ще върнат Рут
И аз така мисля и Магдалена също,а може да има и 3-ти човек

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
« Отговор #144 -: Март 25, 2009, 16:35:23 pm »
Да, голям цирк разигра Мария :D Аз много бих искала да върнат Александра. Напълни ми душата това момиче. Въпреки, че видимо беше болна, пя с такава енергия и с толкова хъс, за да достави радост на хората, които я слушат. За мен тези качества са не по-малко важни от чисто музикалните умения. Мен Рут, колкото и добре да пее, не ме грабва, не ме докосва като присъствие и като въздействие. От друга страна си мисля, че трябва да се даде шанс на хора, които не са съвършени като певци, а има какво още да учат. Спомням си миналата година и Тома, който в началото не блестеше с нищо, обаче пък успя да изпее всякакви неща в последствие и се разви много. Маги има невероятни дадености, но след като дотук пееше толкова добре, не знам какво повече би могла да научи, макар да смятам, че ще я върнат нея.
<br />[link=http:
*
« Отговор #145 -: Март 25, 2009, 23:53:05 pm »
Абе хора на Лепа Брена дали аджеба не й се вмирисаха дрехите - две поредни вечери с едни и същи беше  :lol: :lol: :lol:

Еййй честно, за балъци ли ни вземат, незнам ... :?
То не можеха да стигнат до единодушно решение, то "извънредно" предаване ...
Да, егати извънредното предаване ...
Всичко е било предварително замислено по сценарий, една постановка, само дето артистите не си изиграха както трябва ролите, и бяха пропуснали някои подробности  :lol: Като например облеклото на Лепа Брена и на участниците  :lol:
Освен това го нямаше надписа "на живо". В началото го сложили, но после го махнали  :lol: /аз не го хванах в началото, но една дружка ми каза/
Снощи даже си мислех, че ще пуснат гласуване на зрителите с sms-и, кой да се върне, щот журито не може да вземе решение.
Голям цирк  :lol: Що ни правят на глупаци?

Иначе много се радвам, че Маги се върна в редиците на шоуто. Има страхотен глас това момиче.  :D

Вече имам няколко фаворити - Александър, Дарко, Маги, Соня, и още един-двама, ама още не мога да им запомня имената  :oops:
« Последна редакция: Март 26, 2009, 00:01:39 am от Eли :) »
« Отговор #146 -: Март 26, 2009, 00:54:36 am »
Много се радвам, че върнаха Александра  :smiley_abxb: :smiley_abxb: :smiley_abxb:
И за Маги, разбира се. Иначе, беше си сценарий, прозрачен и съшит с бели конци.

lb2f
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #147 -: Март 26, 2009, 01:41:23 am »
Абе хора на Лепа Брена дали аджеба не й се вмирисаха дрехите - две поредни вечери с едни и същи беше  :lol: :lol: :lol:

Според мен това беше запис от снощи а не от днес.  :wink:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #148 -: Март 26, 2009, 10:32:11 am »

Според мен това беше запис от снощи а не от днес.  :wink:

Това ми беше мисълта deep  :wink: Предаването изобщо не беше извънредно, а си беше част от предишното  :wink:
Снощи обсъждахме с дружките, че Лепа Брена сменя тоалетите по няколко пъти на концерт, а да се появи две вечери с един и същ ...  :wink:
« Отговор #149 -: Март 26, 2009, 10:56:43 am »
Да ,обаче Марийчето беше с други дрехи и прическа .Не знам . :lol:

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
« Отговор #150 -: Март 26, 2009, 11:03:00 am »
Възможно е изпълнението на Лепа Брена да е било на запис от предишната вечер, пък останалото на живо. Без значение...Супер много се радвам, че върнаха Александра -тя е моята любимка. :D За Магдалена беше ясно, ама колко селска реакция имаше -какви подскоци, писъци, чудесии..., направо ме издразни.
<br />[link=http:
« Отговор #151 -: Март 26, 2009, 11:13:46 am »
Така се зарадвах и аз като върнаха Александра :mrgreen: Бях решила да не гледам предаването,защото бях почти сигурна че няма да я върнат.И като ми се обадиха да пусна телевизора защото са я върнали,пощурях!
Пък този Пламенчо не разбрах защо го вкараха...Не знам за вас,но мен лично много ме дразни.
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #152 -: Март 26, 2009, 11:20:55 am »
Да ,обаче Марийчето беше с други дрехи и прическа .Не знам . :lol:

:lol: Като се направи на ядосана и напусна залата, най-вероятно е отишла да се преоблече и да я фризират  :lol:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #153 -: Март 26, 2009, 12:13:42 pm »
Много се радвам, че върнаха Магдалена. Браво!

Само не разбрах защо прецакаха Рут, много е талантлива,
а този Пламен, да ме извинявате ама не ме кефи хич.
*
« Отговор #154 -: Март 26, 2009, 12:26:33 pm »
Радвам се за Маги и особено  много за това талантливо, различно и харизматично момиче Александра!
Ама Пламен...трябваше на негово място да е един от тримата - Васко, Драго или Рут, и е толкова очевидно...
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #155 -: Март 26, 2009, 12:44:45 pm »
Не беше на живо снощи. Аз за да съм в крак с клюките следя темата за МА в мамата. Е там още вчера през деня изтече инфо кои са върнатите. И аз се радвах за Маги и Александра. Но тоз младеж ...... не ме кефи. Ама май Марчето си го хареса, тя щото има страшен вкус. И аз мисля, че Васко, Драго или Рут, че трябваше да върнат. Ама тия двамата .... Кой каквото ще да ми разправя, ама когато Слави беше продуцент, предаването беше много по-добро. Нямаше чак такива простотии като дует М. А на онова момче с шестте кокошки - вярно се смяха, но и му помогнаха.
*
« Отговор #156 -: Март 26, 2009, 14:38:32 pm »
И аз много се радвам от връщането на момичетата,обаче мисля че вместо Пламен трябваше да върнат Рут.За него сигурно се е застъпила Мария,но мене лично той ме дразни,много е лигав
« Отговор #157 -: Март 26, 2009, 14:44:00 pm »
За него сигурно се е застъпила Мария,но мене лично той ме дразни,много е лигав
Да и тя го показа много демонстративно,като стана да си потанцува ,докато той пееше.

*
« Отговор #158 -: Март 26, 2009, 15:25:22 pm »
И аз много се радвам, че върнаха Александра. В интерес на истината, не бях я слушала до онзи ден  в триото, тя беше тази, която де факто го направи... Маги, ако не я бяха върнали, щеше да си е чиста гавра.
Ма, тоз Пламенчо, както и въобще всичките младежи, които останаха в айдъла не ме кефят особено, ама хич... Драго, например за мен е много по-готин певец от тях, ама на, важно е девойките да плакнат очи  :wink:
Много дамски е този МА, много добри певици... Жал ми е за Рут, но надявам се да може да събере сили и другата година да се яви с нов заряд, така както направи Соня.
За сега Маги ми се очертава за фаворит. И не ме дразни как се зарадва, че я оставят, напротив, хареса ми, за мен това е искрена реакция...
Мен друго малко ме подразни, какви муцки направиха вчера македончетата за това, че трябва българска песен да пеят...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #159 -: Март 26, 2009, 15:27:25 pm »
Ха,ха вярно снощи нещо се кълчоти пред камерите.Имам чувството,че нея много я е яд на жените,още от самото начало се застъпваше предимно за мъжете,а как само се заяждаше с момичето с `перверзните` очила  :lol: