Тази веща в занаята Мария...освен , че устата и ми прилича на нещо много смешно... (ще се въздържа да го изрека), ме потриса с коментарите си.
На какво смешно, Лисицеее?
В бг-мамма сравниха устата й с "женски полов орган" - грубо, ама верно.
Риба, ама цаца
И мойто мъж така каза, че на това му приличало , а пък аз до тогава не можех да го определя.
Нееее, Лисето е права... Не на туй прилича, а на дупе, ама аз нямах Лисиния образец за сравнение
Одумахме я тази Мария, ама сама си е виновна! Първо позволява си такива коментари за визията на хората, а в същото време се явява облечена като пуделче, и не стига, че устните й големи - няма лошо - ама да не ги беше барем очертавала до носа... То бива-бива, и ей ти ефект!
Журито адски ме дразни в момента с коментарите си. Скоро ще заприличат на модни коментатори, а не на жури за певчески данни... Дони и Фънки ми звучаха добре в комисия, ама толкова ли не намериха достойни на себе си жени певици, музиканти или разбиращи... Направо са за сатирично шоу в този вид... Да вземат да намерят някакво решение, че не знам дали ще устискам да гледам финала, а съдейки по настроенията тук, май няма да съм единствената...