Гледам и се смея... чета вашите коментари и се смея... спомням си това, за което сте писали и ... пак се смея!
Подкрепям почти всчико изписано до тук, така че няма да повтарям нито за Марчето нито за понякога твърде грубите забележки, нито за колорита на българите и си мисля... би трябвало да е ясно вече след 2 сезона какво се търси на тези кастинги и как трябва да са подготвени кандидатите, но явно на нас трябва да ни се обяснява повечко, за да няма учудени, възмутени и разплакани...
да, не всеки има финансови възможности или пък държи на своя си стил, но си мисля, че ако искаш да станеш Музикален идол е добре да се замислиш за цялостната си визия и ако е нужно да вложиш малко повече усилия да изглеждаш добре на кастинга. Нямам предвид да си изхарчиш заплатата за модерни дрешки, нито пък да си в премяна на фолк звезда, но все пак начина, по който изглеждаш показва отношение и старание. Разбира се, че най-важното е да имаш гласови данни, но това е най-важното на изпит за музикалното училище... според мен за този формат е важно да имаш и харизма и стил и поведение, пък ако трябва и да се посъветваш с професионалист какво и как да изпееш...
И като заключение или е по-точно да напиша "епилог", защото се получи цял роман
целта е постигната - всички гледаме шоуто и говорим за него! Дано се забавляваме до края.