0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Според мен Вики не е виновна! Виновни са продуцентите, редакторите и всички свързани с това шоу. С цел да си вдигнат рейтинга с, виждате ли - ние се занимаваме с наболели в обществото проблеми; с цел да съберат максимално повече средства със смс, използвайки съпричастността на хората към болката на другия, те провалиха Вики и я обрекоха още от самото начало, преекспонирайки нейния проблем. А това снощи, съвсем явно си беше предварително режисирано. Няма как да пуснат Вики да си ходи, преди да са минали гласуванията със смс. Как я виждате тая работа - мина големия концерт и да отпадне някой без да има постъпления от смс? То беше ясно още от вторник, че тя ще си тръгне, въпроса беше да "изцедим" колкото се може повече изгода от това!Възмутена съм от целия театър! Още веднъж показахме, че НЕ сме толерантни към различните и към хората с проблеми!
Телевизия се отказва от доходите си за 3 дни и дарява на Вики голяма сумичка пари за да учи нам ти къде си. Това ми каза един клиент днес. Има ли нещо вярно?
Според мен Маги знае само да крещи .Нейната май е нагласена!Всяка седмица едно и също .Спасените са все същите.Финалиста май се знае от самото начало ,толкова нагласен мюзик айдъл до сега не е имало.
Аз съм за Боянчо , нищо че е македонец!Щом допускат македонци в Мюзик Айдъл, значи трябва да са готови някой от тях да спечели!А и момчето просто няма конкуренция, заслужава си титлата отвсякъде!
Еееее, тази Русина изби рибата в езерото, бе!? Нямаше елиминации, на които да не присъства и да не я спасят!? Явно е с голям късмет.... Нищо чудно и да стигне до самия финал....