0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #300 -: Април 09, 2009, 17:49:49 pm »
 nadia77, виждам, че пишеш често тук. Защо не си направиш регистрация? Става много лесно и бързо  .
« Отговор #301 -: Април 09, 2009, 22:22:45 pm »
nadia77, виждам, че пишеш често тук. Защо не си направиш регистрация? Става много лесно и бързо  .

Готово
Вече и аз съм регистрирана!

Привет на всички!
 osi_9
« Отговор #302 -: Април 09, 2009, 22:56:27 pm »
 :welcome: ами така де, сега си член на наща групичка  :bighug:

Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #303 -: Април 10, 2009, 10:20:34 am »
 А аз влизам в групата на неуспелите и този месец :( Днес ми дойде.
В понеделник съм пак на лекар да видим какво следва :?
« Отговор #304 -: Април 10, 2009, 10:47:04 am »
А аз влизам в групата на неуспелите и този месец :( Днес ми дойде.
В понеделник съм пак на лекар да видим какво следва :?
Съжаляам мила ,найстина мн съжалявам,но.... ние сме инати и ще успеем,а и аз друго мисля- наще бебчета са решили да се появът по едно и също време,защото и те си правят сметката да имат връсничета да си играикат,така че другият месец или по другият зависи кой каква процедура ще прави ще се появяват само  :bfp1:,и всички ние ще сме щастливи защото го заслужаваме.
  :bighug:. Горе главата и смело напред  :crossfingers: :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #305 -: Април 10, 2009, 13:08:31 pm »
Момичета,

някой вземал ли е естрофем? Лелката ми закъснява. Всъщност имам леко кафчво зацапване, но то трае вече 5 дни. Не е нормален цикъл...

Док. каза, че не е....

:?
*
« Отговор #306 -: Април 10, 2009, 13:52:14 pm »
Да ,аз взимах естрофем.Той спомага одебеляване на лигавицата,ако няма бременност,цикълът е по обилен,ако има бременност то лигавицата  епо-качествена за бебо.
 Аз да ви се отчета:Малко избързах и н а12 ден си направих тестче-++++.Малко е бледичка,но е ясно видима втората черта.В неделя пак ще направя,тогава трябва да е ясна втора черта :D!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #307 -: Април 10, 2009, 13:58:59 pm »
Хайде ,Тини,дай Боже да си бременна.С теб съм ,мила,дано ,дано,дано.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #308 -: Април 10, 2009, 14:12:12 pm »
Момичета,

някой вземал ли е естрофем? Лелката ми закъснява. Всъщност имам леко кафчво зацапване, но то трае вече 5 дни. Не е нормален цикъл...

Док. каза, че не е....

:?
Aз също взимах Естрофем - сега ми е втори ден само на кафеникаво зацапване в малко количество,незнам дали ще продалжи така но ще поизчакам малко  (иначе теста ми беще отрицателен).

Да ,аз взимах естрофем.Той спомага одебеляване на лигавицата,ако няма бременност,цикълът е по обилен,ако има бременност то лигавицата  епо-качествена за бебо.
 Аз да ви се отчета:Малко избързах и н а12 ден си направих тестче-++++.Малко е бледичка,но е ясно видима втората черта.В неделя пак ще направя,тогава трябва да е ясна втора черта :D!
Тинииииии - ти си моята гордост мн се радвам ,стискам палци и ти казвам на ушенце честито мила)  :balk_14:
*
« Отговор #309 -: Април 10, 2009, 14:13:59 pm »
И аз направих теста, но е отрицателен! Но не ми идве! Незнам какво да пправя!
*
« Отговор #310 -: Април 10, 2009, 14:20:04 pm »
Бамзе,съжалявам!Следващия път ще е +!А за цикъла не се притеснявай,ако си спряла медикаментите,след броени дни трябва да ти дойде МЦ.Стискам палци за следващия,успешен път! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #311 -: Април 10, 2009, 15:26:12 pm »
Пия ги още, ама скоро ще ми дойде. Следващия път ин витро. Ще видим какво ще кажат докторите! На теб Тини успех и дано този път всичко върви по план! Желая ти много щастие и късмет! Да се пазиш!
« Отговор #312 -: Април 10, 2009, 15:38:08 pm »
И аз направих теста, но е отрицателен! Но не ми идве! Незнам какво да пправя!
  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: Съжалявам много,нищо ще стане но ти знаеш че ще стане, и аз ще съм на инвитро  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #313 -: Април 10, 2009, 16:54:14 pm »
TINI78, тихичко честито! Много се радвам за теб!  :balk_5:

Bamze, Geritta2002 много съжалявам! Да знаете, че следващия път ще стане!   :bighug:

Искре, какво става с теб?

*
« Отговор #314 -: Април 10, 2009, 16:58:23 pm »
МНОГО СКАПАНА РАБОТА!  osi_7 osi_7 ми илюзиите!
*
« Отговор #315 -: Април 10, 2009, 16:59:09 pm »
TINI78,  :goodluck: !

Тъкмо вече си мислех, че тези процедури не водят до никъде и ти разсее мрачните ми мисли! Тръгвам обнадеждена към моята четвърта инсеминация... :D
Пожелавам ти всичко да е ОК и много положителни емоции!

:grouphug2:
« Последна редакция: Април 10, 2009, 17:01:26 pm от twin »
*
« Отговор #316 -: Април 10, 2009, 17:12:06 pm »

Ееее браво Тини! Само така мила! Много ме зарадва! Стискам ти палци с всички сили да си ++!!! :)))  yahoo_17 yahoo_17

Бамзе, Герита, не се ядосвайте, с вас ще сме наред следващия месец :)

« Отговор #317 -: Април 10, 2009, 17:48:01 pm »
Браво Тини,чудесна новина.Не се притеснявай ,че чертата е бледа и при мен беше така на 14 ден след инсето .
На неуспелите стискам палци следващия път да стане.Не се отчайвайте и не се отказвайте.И вашето щастие скоро ще дойде :bighug:
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #318 -: Април 10, 2009, 18:27:33 pm »
Честити мила TINI78, много се радвам за теб.
 :D :D :D :D :D

« Отговор #319 -: Април 10, 2009, 20:10:12 pm »
Искре, какво става с теб?

Ами аз ще се местя скоро в тема за инвитро.На 24.04 имам час в плевен при докито и ще обсъдиме как ще действаме от тук нататък.
« Последна редакция: Април 10, 2009, 20:12:19 pm от iskra.p.dimitrova »