0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #240 -: Април 06, 2009, 17:59:25 pm »

Броя на инсеминациите зависи от доста неща: най-напред от преценката на лекаря, от вашето желание и състояние и т.н. но съм чувала, че общо лекарите препоръчват до 6 (моя примерно ми беше казал до 4).
А инсеминациите ги правихме преди да се е спукал фоликула, когато доктора си мислеше, че всеки момент ще се спука. И трите пъти направихме реинсеминация, като първия и 3-я път фоликула не се беше спукал и се налагаше да правим, а 2-я път фоликула се беше спукал, но аз съм настоявала с аргумента "за по-сигурно", "ами ами се е спукал преди 1-2 часа"  :)
Така че Rashi не е допустимо да се отчайваш след пъвия неуспешен опит! Успех ти желая, и много сила и вяра :bighug:
[/quote]

Благодаря Мартео :) Не съм се отчаяла, само исках малко инфо за да сравня и да знам на какво да настявам. Още веднъж голямо благодаря и хубав ден от мен! И успех - дано скоро да видиш двете чертички  :pink_dust_1: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #241 -: Април 06, 2009, 21:44:12 pm »
И успех - дано скоро да видиш двете чертички  :pink_dust_1: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Раши аз съм бременна, сега само Ви следя, защото и аз чаках заедно с тези момичета в предната тема и сега много се надявам да има възможно най-много  :bfp1: след мен!
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*
« Отговор #242 -: Април 06, 2009, 22:57:33 pm »
Благодаря ви за добрите думи и пожеланията!

На всички ви желая успешни процедури!  :balk_5:

Виждам, че има доста момичета преди мен, стискам ви палци  :crossfingers: и ви пожелавам :bfp:

« Последна редакция: Април 06, 2009, 23:01:16 pm от Glo »
*
« Отговор #243 -: Април 07, 2009, 00:06:18 am »
Как сте мили момичета? Мен нещо хич ме няма днес. Цял ден ми е много лошо! Все гледам да легна, да седна. Ве ми се свят от събота и никога до сега несъм имала така изразен ПМС. Възмжно ли е тва да е от дуфастона. имам сташно сърцебиене и въобще ми е зле. дали е от хормонит или от пролетнотовреме?
« Отговор #244 -: Април 07, 2009, 00:44:25 am »
Здравейте и от мен!
Аз правих инсеминация на 21 март на спукан фоликул и от тогава слагам утрогестан. Днес сутринта правих и тест - отрицателен, както винаги при мен:( Теста беше от онези, които са приложени към тестовете за овулация (клиър вю) - мисля, че това няма и особено значение и вярвам на резултата, защото нямам никакви симптоми освен предменструални болки в яйчниците от време на време. Трябва ли да спирам утрогестана  според вас?
Лекарката ми каза на 14 ден да направя тест и да отида на преглед след още една седмица ако теста е положителен, но ако е отрицателен не  ми каза дали да спирам утрогестана за да ми дойде? Инсеминацията я правих в клиниката на Владимиров при др Димитрова.
« Отговор #245 -: Април 07, 2009, 01:04:45 am »
Как сте мили момичета? Мен нещо хич ме няма днес. Цял ден ми е много лошо! Все гледам да легна, да седна. Ве ми се свят от събота и никога до сега несъм имала така изразен ПМС. Възмжно ли е тва да е от дуфастона. имам сташно сърцебиене и въобще ми е зле. дали е от хормонит или от пролетнотовреме?
Намерисва ми на  preggo yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
 Даноооо......Стискам ти палци много силно  :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #246 -: Април 07, 2009, 01:07:00 am »
Здравейте и от мен!
Аз правих инсеминация на 21 март на спукан фоликул и от тогава слагам утрогестан. Днес сутринта правих и тест - отрицателен, както винаги при мен:( Теста беше от онези, които са приложени към тестовете за овулация (клиър вю) - мисля, че това няма и особено значение и вярвам на резултата, защото нямам никакви симптоми освен предменструални болки в яйчниците от време на време. Трябва ли да спирам утрогестана  според вас?
Лекарката ми каза на 14 ден да направя тест и да отида на преглед след още една седмица ако теста е положителен, но ако е отрицателен не  ми каза дали да спирам утрогестана за да ми дойде? Инсеминацията я правих в клиниката на Владимиров при др Димитрова.
Според мен най добре се свържи с докторката и нека тя ти каже дали да продължаваш с утрогестана.Успех  :goodluck:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #247 -: Април 07, 2009, 01:09:46 am »
А при мен е мн странно това че ако седя на стол или лежа нямам никакви болки в яйчниците ,но стана ли ме прерязват мн сериозно за секунди.Това да се е случвало на някой,или някой да знае нормално ли е?Може да лежа с часове и няма болка ,ама стана ли ...... 8O
« Отговор #248 -: Април 07, 2009, 01:11:27 am »
Бамзе,ти за всеки случай защо не се свържеш с докито и да му кажеш за тези симптоми и сърцебиенето ?!

бел. мод.: Имате възможност да редактирате мненията си в рамките на два часа след пускането им. Имайте го предвид, за да не се натрупват едно след друго мения на един потребител.
« Последна редакция: Април 07, 2009, 10:55:06 am от Tarja »
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #249 -: Април 07, 2009, 01:14:27 am »
Лекарите казват да се спрат лекарствата след отрицателен тест. Ако бебето е там въпреки - - - резултат, което е много вероятно ако теста е уринен и се спрат лекарствата на бебо нищо няма да му стане. Прогестеронът само помага, не е лечение.
*
« Отговор #250 -: Април 07, 2009, 10:14:38 am »
Искре твоите болки може да са и от стимулацията, ама може и да са от чакаоното бебче! Назаха ли ти, че при стимулирана инсеминация може да са две! ДЕвойка и младеж ти пожелавам да си правят компания! На док ще се обадия след теста. Ти няма ли да го повтриш? Хайде, че ти си късметлийката тук!Аз сега ще влача крила до рабтата, защото в нас не ме свърта, но ще ви чета Тини ти как си мила? Опита си е опит не се шашкаш толкова. Извинвай ако ти досаждам с мойте писания, но мисля, ще вие сте хората с които се споделят нашите терзания! Другите май нестават за споделяне.  Нали знаете "сит на гладен невярва". Пожелавам Ви приятен и слънчев ден с мнго усмивки!
« Отговор #251 -: Април 07, 2009, 10:26:31 am »
Bamze   :bighug:,не ми досаждаш даже се радвам че се интересуваш и си мн мила с мене за което ти благодаря  :flower:.
 Ами днеска ще се чуя с моя док. и ще видя какво ще ми каже,защото ако каже да спирам утрогестана след свършването му ще изчакам да видя дали няма да ми дойде,ако каже да продължавам ще направя тест(нищо че ме е страх от единия резолтат).Незнаех че от инсе може да са две,но дай боже на всички ни по две  :D.А ти кога ще правиш тест?
 Хайде още малко момичета и ще завалят в наща темичка само  :bfp1:
 Хубав ден,почвам да работя ,ама да знете че съм тука(аз работя  на :balk_121:) и постоянно съм на щрек за нови отговорчета.
 Тини найстина какво става с теб?
 Чао за сега  :balk_5:

*
« Отговор #252 -: Април 07, 2009, 11:09:17 am »
Ами утре трябва да ми дойде. Аз съм много стриктна в това отношение със или без лекарства. Но може този път да има оснвателна причина да ме прескочи! Ще си правя теста в събота или неделя по препръка на доктора, въпреки, че много се изкушавам вече! Независимо от рзултта, пак ще званя на доктора, защто или отивам инвитро или запчвам консултации! Предпобитам второто! А теб Искре няма ккв да те е страх! Спред мен е крайно време да направиш едно тесче, Нищо лошо няма да се случи! нали знаеш, че зада направиш прерия е нужно-пчела и дтелина и една мечта гляма. Ако мечтата е дстатъчно гляма, може и без пчела и детелина!  :lol: :lol: :lol: :bori_017:
« Отговор #253 -: Април 07, 2009, 11:29:47 am »
А цикъла пак ли си го смяташ според последния или има разлика след инсе :oops: извинявам се за невежеството си  osi_13
« Отговор #254 -: Април 07, 2009, 11:49:27 am »
Zveta - Ами с тебе какво става?
« Отговор #255 -: Април 07, 2009, 11:55:38 am »
  Здравейте, милички! Не съм писала от няколко дни, ама днес като седнах зад бюрото и преди да започна да работя, не се стърпях!Искре, Бамзе за какво сърцебиене говорите? Защото и аз имам подобни оплаквания....Може ли да бъде от лекарствата? При мене също болките в яйчниците и в средата на корема от време на време се появяват и са доста силнички.Особено ако си позволя да се натоваря в повече или да търча по стълбите на работа.Сигурно от стимулацията яйчниците ми са се оголемили достаи за това ме боли!!!Още не съм си направила теста!Утре ми е 14-ти ден, но като чета как всички препоръчват кръвен , а не уринен тест...Просто се чудя какво да правя, защото на мен ми казаха уринен да направя.Е...разбира се ако утре не съм "развяла червения байряк"Лек и слънчев ден на всички! :rainbow:
« Отговор #256 -: Април 07, 2009, 11:58:59 am »
 Искре, ти май ми четеш мислите!
« Отговор #257 -: Април 07, 2009, 12:16:09 pm »
Искре, ти май ми четеш мислите!
Кой по точно  :ask: osi_9

Мммм да ясно.
« Последна редакция: Април 07, 2009, 12:45:45 pm от iskra.p.dimitrova »
« Отговор #258 -: Април 07, 2009, 12:21:41 pm »
Ами докато пишех, ти публикува въпроса си към мен!
*
« Отговор #259 -: Април 07, 2009, 13:51:06 pm »
Хайде правете ги тези тестове! Нищо лошо няма да стане! Ьз едвам ще дачакам 14-шия ден! И да не е станало сега, ще стане следващия път или по-следващия! Няма да се свърши света! А те ще са "+++" и ще се радвате много! Стига сте се шашкали! Много, много ще ви стискам палци! Кураж! Колкото до сърцебиенето незнам от какво е, ама се уморявам като направя две крачки. Сутин се обличам  за работа по два часа. Голям мързел ви казвам и все ми се спи. Може да е от времето! Нали стана 20 градуса! Имам много странна тежест в средата на корема и като се изкашлям ме прерязва рязко и имам чувството, че всеки момент ще ми дойде. оляма смешка съм!