0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #220 -: Април 03, 2009, 22:34:09 pm »
Glo успех миличка!  :blowingdust2: сега ще те заразявам с вируса на бременността  :blowingdust:
Колко инсета се правят преди да се пристъпи към по тежката артилерия?

Кога точно се прави инсето, в деня в който се е пукнал фоликула, или един ден след това? Питам, защото на мен ми я направиха един ден след пукането.
Броя на инсеминациите зависи от доста неща: най-напред от преценката на лекаря, от вашето желание и състояние и т.н. но съм чувала, че общо лекарите препоръчват до 6 (моя примерно ми беше казал до 4).
А инсеминациите ги правихме преди да се е спукал фоликула, когато доктора си мислеше, че всеки момент ще се спука. И трите пъти направихме реинсеминация, като първия и 3-я път фоликула не се беше спукал и се налагаше да правим, а 2-я път фоликула се беше спукал, но аз съм настоявала с аргумента "за по-сигурно", "ами ами се е спукал преди 1-2 часа"  :)
Така че Rashi не е допустимо да се отчайваш след пъвия неуспешен опит! Успех ти желая, и много сила и вяра :bighug:
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*
« Отговор #221 -: Април 04, 2009, 13:01:53 pm »
Здравейте на всички! Как сте? Аз имам  нещо много странни болки в крема и то предимно сутрин за около час след първото пишкене за деня! Незнам дали е нормално. Иммам чувството, че ще ми дойде всеки момент.  Болят ме гърдите и корема в средата. Ама особена болка. При предишните опити го отдовох на стимелацията, но сега такава нямаше. Знам, че е глупаво да  ви питам, но вие как се чувствате? Искре, какво става с теб? Хайде да пвлечеш крак та да се радваме всички. Ако знам на какво се дължи неразположението ми и тези болки ще ми е малко по-спокойно независимо какъв е резултата. Това чакане и неизвестност направо ме побърква! Стискам палци за всички и да се радваме на хубвото време! :lol:
*
« Отговор #222 -: Април 04, 2009, 14:19:19 pm »
Бамзе,не се вторачвай толкова в себе си ,няма смисъл да търсиш признаци,да се чудиш сега това защо ме боли :ask:?Дори и да има бременност,то е доста рано за признаци.Пък и всяка бременност е различна.Последния път,когато забременях(миналата година от инсе)имах болки в яйчниците,предменструални симптоми при това доста силни.Гърдите ми си останаха меки,леко болезнени.След всичко това изобщо не съм се надявала на + тест,но се оказа точно такъв +++.Така че сега изобщо не се вглеждам в разни неща,когато направя теста другата седмица,тогава ще е часът на истината!Успокой се и ти :bighug: :bighug:

« Отговор #223 -: Април 04, 2009, 21:01:10 pm »
Здравейте,ами за сега нищо нестава нито положителен тест ,нито лелка,но имам симптоми за лелка пък дано найстина успея да повлека крак с едно + и после след мен всички да сте така.  :bighug: :goodluck: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #224 -: Април 05, 2009, 02:44:42 am »
То май всички симптоми са еднакви! Това природата се оказа много сложна работа! Дано лелката ни подмине и не ни навестява известно време - около 9м.
« Отговор #225 -: Април 05, 2009, 10:45:57 am »
Дано Bamze дано  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
А сега да попитам,някой да знае дали утрогестана може да ми забави лелката докато го приемам :ask:?Вчера се рових из нета да намеря нещо ама не открих и затова се обръщам към вас,дано някой знае! :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #226 -: Април 05, 2009, 11:03:19 am »
Искра, често утрогестана забавя цикъла.
« Отговор #227 -: Април 05, 2009, 11:10:42 am »
Искра, често утрогестана забавя цикъла.
  :( ами ще се надявам да не е от него ако и днеска пропусне,благодаря за бързият одговор  :flower:
« Последна редакция: Април 05, 2009, 11:12:14 am от iskra.p.dimitrova »
*
« Отговор #228 -: Април 05, 2009, 19:20:14 pm »
Утрогестана,определено забавя цикъла,Искре.Като го спра,обикновено ми идва 4 дни след това.

*
« Отговор #229 -: Април 05, 2009, 22:50:52 pm »
Незнам Искре. Аз всички пъти съм пил Дуфастон но си ми идваше точно на датата. Да не ги спраш самоволно! Нали се целим да не ни дойде! Аз сам се подула като плондир и незнам утре с какво ще се обличам. Днес ходих малко на вилата да погледна пролетната градинка, ама нищо не свърших. Такъв мързел ме е обзел, че цял ден се препичах на една люлка на слънце. ко знаетае как не ми се ходи утре на работа ама няма как! Гледам да  се расейвам ощ една седмица и после ще видим.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #230 -: Април 05, 2009, 23:17:46 pm »
Дуфастонът е друго нещо. Пак съдържа прогестерон, но при прием често се случва да ти дойде по-рано или навреме. Закъснение от Дуфастона е рядко явление. Сещам се, че дори и в листовката пише, че може да предизвика кръвотечение.
*
« Отговор #231 -: Април 05, 2009, 23:56:04 pm »
Не ги разбирам тия лекарства! Мрьзя хормоните, ама като ми ги изписват ще ги пия! Ще слушам докторите!
« Отговор #232 -: Април 06, 2009, 10:42:33 am »
Благодаря момичета  :flower:
 Вече нямам търпение да почнете да се хвалите с +  :bighug:
 А иначе колко време сте пили утрогестан,и другите лекарства?
 За момента няма лелка,не съм правила пак тест ,но и мисля да си чакам, че иначе ми става гадно, пък така поне има искрица надежда все още :crossfingers:
Bamze и аз съм се подула и от тези хапчета сто вида съм и понадебеляла с 2-3 килограма  osi_15  :balk_185:
 Успешен ден на всички ви  :bighug:
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #233 -: Април 06, 2009, 12:43:00 pm »
А сега да попитам,някой да знае дали утрогестана може да ми забави лелката докато го приемам :ask:?
Каква лелка бе Искре, като си писала, че втората инсеминация е била на 25ти ( т.е. тогава си овулирала)? Малко ти е рано да го отписваш този цикъл, та то само 12 дена са минали. Имплантация става между 7-ми и 12-ти ден т.е. може и днес да стане, а може и да е станало и теста още да не показва. Понякога трябва да минат няколко дена преди нивата на хормона в урината да се увеличат. Като стане поне 15ти ден тогава може да направиш и кръвен тест,но за сега изчакай още няколко дена.

Хайде чао и  стискам палци.

Боби

« Отговор #234 -: Април 06, 2009, 12:49:15 pm »
Благодаря ти,но по добре се чувствам като го отписвам за сега цикъла,не съм наясно с нещата все пак ми е за първи път и се водя според цикъла ми попринцип, а той е на 28 дни,за това имах надежда,но след това което ти си написала май вече умря и надеждата  :(
 Все пак желая успех на всички ви ,и съм ти благодарна че ми отвори очите  8O
 Чао за сега.
*
« Отговор #235 -: Април 06, 2009, 13:39:20 pm »
искре,докато няма лелка-надежда има.не отписвай нещата и не спирай лекарствата.
късмет и дано да ни зарадваш с добри новини!
« Отговор #236 -: Април 06, 2009, 13:43:08 pm »
искре,докато няма лелка-надежда има.
  :thankyousign: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #237 -: Април 06, 2009, 14:25:22 pm »
НЕзнам за надеждата, но на мен ми е много лошо! Ако ще ми идва да идва, ако не да знам поне защо ми е толкова зле. Какви 2-3 кг. бе Искре, аз съм качила 10!!! :(
*
« Отговор #238 -: Април 06, 2009, 14:43:05 pm »
Момичета,още малко търпение-останаха броени дни :wink:А за да ви успокоя....аз от както взех да забременявам и да правя аборти,да правя АРТ процедури,след инвитрото миналата година бях с 20 кг. над естественото си тегло :lol:От октомври миналата се взех в ръце и успях да смъкна 7-8 кг.И в интерес на истината се чувствам мн по-добре :DТака че вие с вашите 10 кг-много ви моля :lol:

« Отговор #239 -: Април 06, 2009, 17:02:04 pm »
Тези последни дни ще са най бавно минаващите  :cloud: