0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #200 -: Април 02, 2009, 17:07:15 pm »
10 ден ми е.

Прекалено рано е за тест.Пий си лекарствата и си чакай закъснението пък тогава мятай тестовете.При мен теста показа чак на 17 ден след инсето.
« Отговор #201 -: Април 02, 2009, 18:29:47 pm »
Искре,моето ИНСЕ е един ден след твоето, а аз ще си правя теста чак на 10.04.Леко си избързала, не че и аз не се изкушавам да го направя.... :lol:Така, че нищо още не е загубено напълно за нас.Вярвам че ще успеем.Ако ли не-напред към ин-витро.Ти май беше във Варна, нали.Дано обаче да не се стрещаме с теб из коридора на прословутия 7-ми етаж. :wink:Пък и то като чета вчера за Фонда......, май ще си вадя паричките от джоба и няма да чакам на държавата.Хайде, главата горе и стискам палци.
« Отговор #202 -: Април 02, 2009, 18:48:35 pm »
Искре,моето ИНСЕ е един ден след твоето, а аз ще си правя теста чак на 10.04.Леко си избързала, не че и аз не се изкушавам да го направя.... :lol:Така, че нищо още не е загубено напълно за нас.Вярвам че ще успеем.Ако ли не-напред към ин-витро.Ти май беше във Варна, нали.Дано обаче да не се стрещаме с теб из коридора на прословутия 7-ми етаж. :wink:Пък и то като чета вчера за Фонда......, май ще си вадя паричките от джоба и няма да чакам на държавата.Хайде, главата горе и стискам палци.
Ами дано не ни се налага да стигаме до инвитро  :crossfingers: , но така или иначе аз няма да правя инвитро в АГ ,а във КИРМ Плевен (ако се наложи) всичко там правя до сега (от АГ във Варна не съм доволна),пък ако не се лъжа в АГ на седмия етаж е и родилното,така че нека се срещнем там след 9 мес. с по едно или две бебчета в ръце :wink: мисля че е добра идея.  :bighug:
  :goodluck:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #203 -: Април 02, 2009, 18:58:10 pm »
Извинявай, аз останах с впечатление, че ходиш във Варна....или ме пита за твоя позната, верно .....Нещо се обърках, но няма значение.Дано да се сбъдне твоята идея за родилното отделение!!! :lol:Лека вечер на всички момичета и да сънувате най-хубави сънища изпълнени с бебоци!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #204 -: Април 02, 2009, 19:53:32 pm »
Извинявай, аз останах с впечатление, че ходиш във Варна....или ме пита за твоя позната, верно .....Нещо се обърках, но няма значение.

Аз те питах за своя приятелка,но не ми отговори на лични.Ако не ти е проблем,би ли споделила тук кой те следеше на видеозона,кой ти направи инсеминацията и с какви лекарства те стимулираха.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #205 -: Април 02, 2009, 22:07:38 pm »
Здравейте момичета! Само минавам да кожа, че и този месец няма да е нашия. Днес ходих на преглед, но док видя единия от фоликулите, който беше кистясал - ще пия Марвелон 2 х 1 и следващия цикъл наново. Някоя от вас пила ли го е при такъв проблем. На мен за първи път ми се случва и понеже си купих един блистер /21 табл/ ще го свърша за десеттина дни, трябва ли да го продължа, док на рецептата е писал 1 опаковка, забравих да гопопитам. Много глупав се получи въпроса :oops:
*
« Отговор #206 -: Април 02, 2009, 22:22:20 pm »
Иве, щом е 2.1 значи са 2 опаковки.Късмет!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #207 -: Април 02, 2009, 22:25:46 pm »
Иве, щом е 2.1 значи са 2 опаковки.Късмет!
Много ти благодаря! :)
« Отговор #208 -: Април 02, 2009, 23:54:33 pm »
Здравейте момичета! Само минавам да кожа, че и този месец няма да е нашия. Днес ходих на преглед, но док видя единия от фоликулите, който беше кистясал - ще пия Марвелон 2 х 1 и следващия цикъл наново. Някоя от вас пила ли го е при такъв проблем. На мен за първи път ми се случва и понеже си купих един блистер /21 табл/ ще го свърша за десеттина дни, трябва ли да го продължа, док на рецептата е писал 1 опаковка, забравих да гопопитам. Много глупав се получи въпроса :oops:
Съжалявам  :bighug: ,успех в лечението и ще продължавам да ти стискам палци за следващия последен път :wink:
  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #209 -: Април 03, 2009, 10:47:28 am »
Извинявай, аз останах с впечатление, че ходиш във Варна....или ме пита за твоя позната, верно .....Нещо се обърках, но няма значение.

Аз те питах за своя приятелка,но не ми отговори на лични.Ако не ти е проблем,би ли споделила тук кой те следеше на видеозона,кой ти направи инсеминацията и с какви лекарства те стимулираха.
« Отговор #210 -: Април 03, 2009, 10:54:37 am »
[/quote]

Искре, аз нали съм "много добра" с компютрите...отговорих ти на лични, но явно нещо не съм направила както трябва.За това ще повторя-стимулираха ме с пурегон-50 единици до 11-ти ден от МЦ.Наблюдава ме д-р Ковачев.На 11-ти ден, по негова преценка и при наличие на 1 фоликул от 17мм., 2 по-малки и лигавица-8 мм.си сложих 2 ампули овитрел за спукване на фоликула.На 13-ти ден от МЦ ИНСЕ-то го прави Александров, обаче без да ми направи УЗД.... :? и без да ми изпише лекерства за след това.....В общи линии това беше при мене...Сега чакам резултат :wink:
« Отговор #211 -: Април 03, 2009, 11:10:29 am »
Ха- ха- ха,голямо объркване настана  :wink:
 ZVETA_76 - не аз те питах а Barakuda
  :bighug: за сега пожелавам лек и успешен ден,по късно пак ще мина да ви проверя  :wink:
« Отговор #212 -: Април 03, 2009, 11:13:03 am »
   Леле, колко съм разсеяна!!!!По-добре да спра да пиша, че да не ми се смеят момичетата! Спирам и почвам да работя.....Приятен ден!
*
« Отговор #213 -: Април 03, 2009, 14:35:59 pm »
Здравейте момичета!
Моето поредно инсе е утре. И този път ако не стане се местя в темата за инвитро.
Слънчев ден!  :balk_5: stork-boy yahoo_17
*
« Отговор #214 -: Април 03, 2009, 15:29:03 pm »
Здравейте момичета :)

Хайде и аз да си кажа ;) Вчера ми приключи първата инсеминация - за съжаление неуспешно. Много се надявахме да е станало, но уви, дойде червената лелка. Докторката ми намери киста на левия яйчник и в понеделник ще ходя да ми каже дали ще може този месец да правим второ инсе.

Колко инсета се правят преди да се пристъпи към по тежката артилерия?

Кога точно се прави инсето, в деня в който се е пукнал фоликула, или един ден след това? Питам, защото на мен ми я направиха един ден след пукането.

Пожелавам успех на всички ви до една :)  :pink_dust_1:  :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #215 -: Април 03, 2009, 15:34:31 pm »
Здравейте момичета!
Моето поредно инсе е утре. И този път ако не стане се местя в темата за инвитро.

Glo, ще ти стискам палци с всички сили ;)))  :bighug:

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #216 -: Април 03, 2009, 18:29:12 pm »
  ...Наблюдава ме д-р Ковачев.На 11-ти ден, по негова преценка и при наличие на 1 фоликул от 17мм., 2 по-малки и лигавица-8 мм.си сложих 2 ампули овитрел за спукване на фоликула.На 13-ти ден от МЦ ИНСЕ-то го прави Александров, обаче без да ми направи УЗД.... :? и без да ми изпише лекерства за след това.....В общи линии това беше при мене...Сега чакам резултат :wink:

Благодаря,Цвета!Значи инсеминацията ти е водена от д-р Ковачев,със него е трябвало да уточняваш лекарства и УДЗ.Успех и дано имаш положителен резултат! :crossfingers: preggo yahoo_17
« Отговор #217 -: Април 03, 2009, 18:54:40 pm »
Здравейте момичета!
  :crossfingers: и на крачетата даже ще ги стискам  :wink: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #218 -: Април 03, 2009, 18:59:54 pm »
Здравейте момичета :)

Хайде и аз да си кажа ;) Вчера ми приключи първата инсеминация - за съжаление неуспешно. Много се надявахме да е станало, но уви, дойде червената лелка. Докторката ми намери киста на левия яйчник и в понеделник ще ходя да ми каже дали ще може този месец да правим второ инсе.

Колко инсета се правят преди да се пристъпи към по тежката артилерия?

Кога точно се прави инсето, в деня в който се е пукнал фоликула, или един ден след това? Питам, защото на мен ми я направиха един ден след пукането.

Пожелавам успех на всички ви до една :)  :pink_dust_1:  :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Здравей,не се отчайвай ще стане.Дано можете още този месец да повторите  yahoo_17.
 А по  повод въпроса ти за това колко пъти преди да стигнете до инвитро само вие можете да си решите това.Успех от тук на татък  :bighug: :goodluck: :goodluck:
 Пиши да кажеш какво става.
*
« Отговор #219 -: Април 03, 2009, 19:12:56 pm »
Мерси Искра, всичко най-хубаво и на теб :)