0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета,имам молба към вас.Ако има някоя от вас,която прави(или е правила) инсеминация във АГ-Варна,моля да ми пише на лични.Предвавително благодаря!
Моята инсеминация мина на 26-ти март.Според лекаря е минала успешно/говоря като процедура/.На мен обаче ми е е притеснено, защото преди самата интервенция не ми направиха УЗД, за да се види как са фоликулите след инжекцията за спукването им.Никой не ми предложи реинсеминация и прием на лекарства след самата процедура.Какво мислите по въпроса?
Така,ето ме и мен с последни новини :)В десния яйчник има 2*18 мм,1*20 мм;в левия яйчник има 1* 18 мм фоликул;лигавицата е 10 мм.Бих си 2 Овитрела и в неделя сме на инсе.Хайде сега да стискаме палци всичко да мине ок
Тини, :blowingdust: пу, пу пу дано има +++ резултат!В неделя ми е пункцията, стискайте палци и за мен!
Хей момичета,знаете ли нещо за някакви ранни тестове за бременност,който отчитали на 7 ден от акта?
Успех на всички чакащи момичета!Много се вълнувам заедно с вас, все едно на мен се случват всичките тези неща....Много, много късмет на всички!