0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #120 -: Март 27, 2009, 12:57:01 pm »
Спокойствието след такива процедури е много важно. Не се вторачвайте толкова и не търсете симптоми. Само се натоварвате така.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #121 -: Март 27, 2009, 13:05:53 pm »
   Момичета,имам молба към вас.Ако има някоя от вас,която прави(или е правила) инсеминация във АГ-Варна,моля да ми пише на лични.Предвавително благодаря!

Хиляди благодарности за съдействието от Тини и Пими ! :thankyousign:
« Отговор #122 -: Март 27, 2009, 16:00:46 pm »
Моята инсеминация мина на 26-ти март.Според лекаря е минала успешно/говоря като процедура/.На мен обаче ми е е притеснено, защото преди самата интервенция не ми направиха УЗД, за да се види как са фоликулите след инжекцията за спукването им.Никой не ми предложи реинсеминация и прием на лекарства след самата процедура.Какво мислите по въпроса?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #123 -: Март 27, 2009, 16:06:57 pm »
Моята инсеминация мина на 26-ти март.Според лекаря е минала успешно/говоря като процедура/.На мен обаче ми е е притеснено, защото преди самата интервенция не ми направиха УЗД, за да се види как са фоликулите след инжекцията за спукването им.Никой не ми предложи реинсеминация и прием на лекарства след самата процедура.Какво мислите по въпроса?
Май някой тук не си е свършил работата.За реинсемин.до колкото знам док.преценяа дали да има,но след като те е прегледал и е наясно дали са се пукнали или не фол.При мен лично правиха реинсемин.и трите пъти за по-сигулно и преди да сложи катетъра /това на реинсемин./първо ме преглежда да види дали са се пукнали фолик.А за лекарствата -всеки път слагах Утрогестан и пиех Естрофем,Аспирин протект и фолиева киселина,която и без това си пия отдавна.Тук във форума съм чела ,че на всички изписват такива лекарства след инсе.Успех ти желая и един съвет,звънни на док.и говори с него.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #124 -: Март 27, 2009, 16:14:32 pm »
Напълно се отчаях! Лично питах лекаря си дали имам нужда от лекарства, но той каза , че са направили всичко което е необходимо от тяхна страна.40 часа преди ИНСЕ-то си бих две ампули овитрел.Очаквах, че ще ме прегледат, но уви.....Сега на своя глава пия фолиева киселина и това е.Ще се надявам все пак да имам успех след 14 дни въпреки всичко.
*
« Отговор #125 -: Март 27, 2009, 17:02:07 pm »
Така,ето ме и мен с последни новини :)В десния яйчник има 2*18 мм,1*20 мм;в левия яйчник има 1* 18 мм фоликул;лигавицата е 10 мм.Бих си 2 Овитрела и в неделя сме на инсе.Хайде сега да стискаме палци всичко да мине ок :D
« Последна редакция: Март 27, 2009, 17:23:18 pm от TINI78 »

*
« Отговор #126 -: Март 27, 2009, 17:21:01 pm »
 Хайде, Тини, УСПЕХ!   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #127 -: Март 27, 2009, 18:02:15 pm »
Тини,  :blowingdust: yahoo_17 :balk_602: пу, пу пу дано има +++ резултат!
В неделя ми е пункцията, стискайте палци и за мен!
« Отговор #128 -: Март 27, 2009, 18:12:39 pm »
Aми дано всичко е ок. При мене и на инсето и на реинсето ме гледаха на УЗД,и ми изписа да пия утрогестан,заедно с хапчетата дето си пиех и преди ( фолиева,естрофем,селен,аспирин протект,преднозолон F,мултитабс).Стискам палци да се похвалиш с  :bfp1:
 Такива резолтатчета и на вас момичета - mira_mimi и TINI78 ,хайде дано този месец и другият да са само с ++++++++++++
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #129 -: Март 27, 2009, 18:28:29 pm »
Мира-Мими,много здраво стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #130 -: Март 27, 2009, 19:36:44 pm »
Така,ето ме и мен с последни новини :)В десния яйчник има 2*18 мм,1*20 мм;в левия яйчник има 1* 18 мм фоликул;лигавицата е 10 мм.Бих си 2 Овитрела и в неделя сме на инсе.Хайде сега да стискаме палци всичко да мине ок :D

TINI,много стиснати палци и от мен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Тини,  :blowingdust: yahoo_17 :balk_602: пу, пу пу дано има +++ резултат!
В неделя ми е пункцията, стискайте палци и за мен!

ще стискаме и още как :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
късмет момичета,дано този месец да е вашия :wink:
« Отговор #131 -: Март 27, 2009, 22:17:41 pm »
При мен никога не е имало реинсе и на 3 инсеминации обаче пиех духастон 2х1,а на последната си самоназначих и фолиева киселина.
mira_mimi и TINI78 късмет и на двечките :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:за :bfp: :bfp:
« Отговор #132 -: Март 28, 2009, 10:44:32 am »
Хей момичета,знаете ли нещо за някакви ранни тестове за бременност,който отчитали на 7 ден от акта?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #133 -: Март 28, 2009, 10:48:29 am »
Хей момичета,знаете ли нещо за някакви ранни тестове за бременност,който отчитали на 7 ден от акта?
Престо са такива, в кутийката има дна теста и пише, че единият може да се ползва за установяване на ранна бременност, а другият за след закъснението. НО, помисли изобщо дали да ги използваш толкова рано, по-добре си изчакай, защо да се стресирваш!
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #134 -: Март 28, 2009, 11:04:11 am »
 yahoo_17 и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за TINI78  и за mira-mimi
Крайно време е вече някой да освежи темичката с добри новини!
 :bighug: на всички и хубав ден!
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #135 -: Март 28, 2009, 11:55:39 am »
Дори кръвният тест не показва точно преди 11 ден.
*

princess79

« Отговор #136 -: Март 28, 2009, 17:48:58 pm »
Успех на всички чакащи момичета!
Много се вълнувам заедно с вас, все едно на мен се случват всичките тези неща....
Много, много късмет на всички!
« Отговор #137 -: Март 28, 2009, 17:52:38 pm »
Успех на всички чакащи момичета!
Много се вълнувам заедно с вас, все едно на мен се случват всичките тези неща....
Много, много късмет на всички!
Благодаря ти  :bighug:
*
« Отговор #138 -: Март 28, 2009, 23:31:33 pm »
Здравейтемомичета!
Ето, че се включих и аз.Днес беше триями опит с инсе и много се надявам да е последен! Нещо много се натоварих емоционално... При вас така ли беше. ДОсеа два пъти ме стимулираха и нещо. Сега пробваха на спонтанен цикъл и дано този трети опит се окаже успешен. На всички вас стискам палци и дано се видим скоро по градинките!
*
« Отговор #139 -: Март 28, 2009, 23:34:13 pm »
Е,моят ден е утре и взех да си вкарвам разни филми,защото не ме боли коремът и си въобразявам,че след два Овитрела,пак няма да се спукат моите безценни фоликулчета :lol:Е ,хайде дано само си въобразявам!