0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #80 -: Март 19, 2009, 00:18:42 am »
Здравейте момичета  :D
  Тини желая ти късмет от сърце  :goodluck:
  Боби - много съжалявам,но всяко зло за добро така че горе главата  :bighug:
 Сега да ви кажа как вървят нешата при нас  :wink:
 На последната микробиология на мъжа ми му откриха бактерий,но май ще се окаже че в действителност няма никакви бактерии.На 17.03 бяхме на контролен преглед при мене нещата са добре имам на левият яйчник 3 фоликула и 2 на десния с големина 11мм. само единият е 10мм. докито каза че били добре на този етап от време,но лигавицата ми беще по тънка от колкото трябва.Изписа ми някакви лепенки Climara и ми увеличи Естрофема.Сега пуснаха нова микробиология на мъжа ми за да се види дали наистина ги има тези бактерии понеже и те се осъмниха.Стискайте палци да ги няма и да можеме да направиме инсето.Това е за момента при нас.В петък пак сме там пък да видиме какво ще става  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #81 -: Март 19, 2009, 12:24:07 pm »
Здравейте момичета. Малко съм тъжна, подготвях се за трета инсеминация-в понеделник бях на преглед и имаше три фол. х 18мм в дясно, но док каза, че са малки и да отида в сряда да преценим кога ще е инсето. В същото време целия ден много ме болеше стомаха, имах чувство че ще се спукат, но според док. това било от нарастването. Та, вчера отивам и резултатът е, че са овулирали, а един търпи обратно развитие и сега е 16,5 мм. Док каза, че са овулирали при малки размери, което означавало че не са качествени. И така ще чакам новия цикъл. А си мислех, че това трето инсе ще ми е успешно. Извинявам се, че стана много дълго.
Успех на чакащите.
« Последна редакция: Март 19, 2009, 13:17:42 pm от ivetod »
« Отговор #82 -: Март 19, 2009, 13:05:23 pm »
ivetod - Много съжалявам че е станало тaка,дано следващия път е наистина последен и се похвалиш с :bfp:.
 Не се предавай и не падай духом  :bighug: :crossfingers: :crossfingers:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #83 -: Март 19, 2009, 18:44:57 pm »
Момичета чета чета из форумите и мн се шашкам вече  8O
Защо при повечето инсетата резолтатите са положителни и после край,на какво се дължи това,то ако е така има ли смисъл да правиме инсе  :balk_113:?
Не ме разбираите погрешно ама се изплаших, и ме е стах от това че и при мене ще стане така  :balk_145:
Дано от тук нататък няма разочарования ,а само добри резолтатчета  :balk_602:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #84 -: Март 19, 2009, 18:52:15 pm »
iskra.p.dimitrova , на това му се казва естествен подбор, предполагам. И когато всичко става по естествен път, пак се случва да е неуспешна бременността. Доста жени дори не разбират, че се е получило оплождане, защото с идването на цикъла, ембриона се изхвърля. И при инсетата е така. Успокой се, има и много успешни бременности след инсеминации. Но ако не вярваш в успеха на процедурата не си помагаш особено.
« Последна редакция: Март 19, 2009, 18:54:56 pm от Pesheck »
« Отговор #85 -: Март 19, 2009, 18:58:04 pm »
iskra.p.dimitrova , на това му се казва естествен подбор, предполагам. И когато всичко става по естествен път, пак се случва да е неуспешна бременността. Доста жени дори не разбират, че се е получило оплождане, защото с идването на цикъла, ембриона се изхвърля. Може би и при инсетата. Успокой се, има и много успешни бременности след инсеминации. Но ако не вярваш в успеха на процедурата не си помагаш особено.
Много си прав за това,глупаво е да мисля че и при мене ще стане така,но от анкетата която направих се шашнах напъно  :oops:
 Благодаря ти мн ми помогна .
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #86 -: Март 19, 2009, 21:53:25 pm »
Защо при повечето инсетата резолтатите са положителни и после край,на какво се дължи това,то ако е така има ли смисъл да правиме инсе  :balk_113:?
Не ме разбираите погрешно ама се изплаших, и ме е стах от това че и при мене ще стане така  :balk_145:
Не знам, и аз ставам малко скептична към тези процедури и тази малка успеваемост. Ние ги започнахме през септември /изключвам ходенията миналата пролет, когато правихме само изследвания/ - септември на ест. цикъл, прекратен, защото овулирал рано. Октомври и ноември по едни опит - неуспешни, два месеца почивка и сега следващ, отново прекратен. Мисля си, че ако бяхме направили едно инвитро, може би щяхме да имаме полож. резултат вече - парите, които вложихме до тук /пътуване, нощувки и процедури/ стигат долу - горе за едно инвитро. Стана малко дълго, ама днес съм се отдала на едни размисли...
« Отговор #87 -: Март 19, 2009, 23:22:31 pm »
Не знам, и аз ставам малко скептична към тези процедури и тази малка успеваемост. Ние ги започнахме през септември /изключвам ходенията миналата пролет, когато правихме само изследвания/ - септември на ест. цикъл, прекратен, защото овулирал рано. Октомври и ноември по едни опит - неуспешни, два месеца почивка и сега следващ, отново прекратен. Мисля си, че ако бяхме направили едно инвитро, може би щяхме да имаме полож. резултат вече - парите, които вложихме до тук /пътуване, нощувки и процедури/ стигат долу - горе за едно инвитро. Стана малко дълго, ама днес съм се отдала на едни размисли...

ivetod, съгласна съм с тебе. Аз също взех да ставам скептична с тия процедури... :(  след толкова неуспехи по-добре да се стягам за инвитро :P
« Последна редакция: Март 19, 2009, 23:26:05 pm от tina799 »

*
« Отговор #88 -: Март 20, 2009, 00:54:25 am »
Горе главите,момичета!Какво сле се отчаяли така?
Всички ще успеете само имайте вяра!
Стискам палци за всяка от вас!
« Отговор #89 -: Март 20, 2009, 12:10:24 pm »
аз също имам 2 неуспешни инсета, но според мен тази процедура има по- голям шанс, когато проблемите при двойката са по- незначителни. Смятам ,че при нас неуспехите се дължат на сериозния мъжки фактор, така ,че ние отиваме към ИКСИ
« Последна редакция: Март 20, 2009, 12:12:08 pm от krisi1812 »
« Отговор #90 -: Март 20, 2009, 14:03:38 pm »
Здравейте,

отдавна не съм писала... ИБСЕ-то беше на 8-ми март- не се бяха спукали фоликулите, за съжаление, а имах общо 9. На другия ден част тях вече се бяха спукали, а на тяхно място се появиха още много дребни. Оказа се, че яйчниците ми са се уголемили ужасно много и ме предупредиха да не правя резки движение, да не се увият.И от следващия ден ми започнаха мъките и болките.Цяла седмица не можех да помръдна, движенията са ми били само от леглото до тоалетната, никога не съм изпитвала такава болка. Нито тилкотила, нито нош па успяха да ми помогнат. Имах малко напрежение в гърдите,но уви отмина и днес забелязвам малко кафяво течение. Да ви кажа днес вече ми се изпариха всякакви надежди за успех :( и много ми се плаче...утре ми е 13 ден и съм решила да си направя кръвен тест, макар че...не знам
« Отговор #91 -: Март 20, 2009, 14:07:27 pm »
 dori555 , с какво те стимулираха? Успех утре!
« Отговор #92 -: Март 20, 2009, 14:11:35 pm »
с меногон, забравих да спомена, че после фоликулите станаха 15-16
« Отговор #93 -: Март 20, 2009, 14:13:16 pm »
благодаря много fatalwoman
*
« Отговор #94 -: Март 20, 2009, 20:54:58 pm »
Дори,за съжаление се е получило така,защото дозата на Меногона е била твърде висока за теб-все пак при инсе се цели да се получат 2-3 фоликула.Колко ти беше дневната доза?Ти си направила фоликули като при инвитро процедура.Все пак успех утре с теста!
« Последна редакция: Март 20, 2009, 20:56:47 pm от TINI78 »

« Отговор #95 -: Март 22, 2009, 00:01:06 am »
здраейте момичета!честито на успелите!на тези които не са а и аз съм от тях горе главата.накратко и моите проблеми имам 4 неуспешни инсеминации при нас проблева мъжки фактор реших да си почина няколко месеца след неуспешните процедури и бях решила през април да опитам пак но...имам чувството че проблемите не свършват мъжът ми си направи микробиология и му откриха стрептококи и сега трябва първо да ги излекуваме и после мисля да направя още 1инсе ако не успея започвам да си готвя за ин витро.мили момичета на 24.03.09 е БЛАГОВЕЩЕНИЕ пожелавам на всички нас борещите се с проблема да получим така мечтаната блага вест УСПЕХ !
« Отговор #96 -: Март 22, 2009, 21:54:49 pm »
Здравейте на всички, които пишат по темата.Аз също се подготвям за инсеминация.Днес бях на преглед и май нещата не са съвсем розови-2 фоликула в ляво-по 14мм. и 2 по-малки, лигавицата ми е 7.2 мм.Не знам това да ли е добре за 9 ден от цикъла.Ако някой може да ми помогне с анализ, че моя доктор не е от много приказливите.
*
« Отговор #97 -: Март 22, 2009, 23:52:43 pm »
На мен нещата ми изглеждат съвсем наред,не знам какво точно те притеснява ,Звета?

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #98 -: Март 23, 2009, 09:46:39 am »
Звета,ама какво значи че доктора не е от приказливите?Ще питаш за всичко,как така няма да знаеш какво става с теб.И според мен е добре да 9-ти ден,но все пак док.най-добре ще ти отговори на въпроса.Пък и мисля,че има значение коя инсемин.ти е ,понеже аз правих стимул.4 поредни мес.Първия фолик.бяха най-много ,с всяка следваща яйчниците образуваха все по-малко,като на четвъртата стимул.остана само един хубав фол.,то така или инъче не се получи от нито една.Желая ти успех,и пак ти казвам питай и искай отговори на всичко което те интересува от док.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #99 -: Март 23, 2009, 16:36:43 pm »
Здравейте момичета  :D.
Не съм писала няколко дни понеже не бяхме във вкъщи.
Утре в 14ч. ми е инсето стискайте ми палци всичко да мине добре и да има добър резолтат  :bfp1:.
На последно гледане в неделя фоликулите и трите са ми почти по 22мм,а лигавицата стана 11.5мм.Дано е достатъчно  :bighug:.
 Стискайте палци моля ви  :crossfingers: