0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #320 -: Април 10, 2009, 21:16:05 pm »
Дали пък да не пвторя теста след два-три дни?  :ask:Никога не ми  закъснявал цикъла досега. Възможно ли е този хормон да се яви след няколко дни? Искре като се преместиш в друга тема ще ми пишеш ли на e-maila? Аз още не съм сизаписала час, зашото още не ми е дошло, а трябва да звънна на док тогава или ако теста е "+". При всички случай ми казаха 15 дни, който са на 12.04. Цял ден съм в едно ужасно настроениеи ми идва така да ревна, да да ме чуете всички по нета!!! osi_16
*
« Отговор #321 -: Април 10, 2009, 21:20:31 pm »
Честито Тини!Много се радвам за теб!Лека бременост! :bighug:
*
« Отговор #322 -: Април 10, 2009, 21:28:36 pm »
Благодаря ,момичета,но....Аз леко кървя,розово течение,не е мн силно-даже намаля.Знам,че това не е непременно гаранция за лоша развръзка,но ми се скапа настроението.Сега лежа,увеличих си дозата на Утрогестана и пия Но-шпа.Стискайте палци да ми се размине!

« Отговор #323 -: Април 10, 2009, 21:33:49 pm »
Дали пък да не пвторя теста след два-три дни?  :ask:Никога не ми  закъснявал цикъла досега. Възможно ли е този хормон да се яви след няколко дни? Искре като се преместиш в друга тема ще ми пишеш ли на e-maila? Аз още не съм сизаписала час, зашото още не ми е дошло, а трябва да звънна на док тогава или ако теста е "+". При всички случай ми казаха 15 дни, който са на 12.04. Цял ден съм в едно ужасно настроениеи ми идва така да ревна, да да ме чуете всички по нета!!! osi_16
Ще ти пиша,но за сега ще ви наблюдавам да не седите без контрол  :balk_103:
 Бамзе мила,щом не ти е дошло недей да окюмваш има надежда,а ако все пак ти дойде за да ти олекне се наплачи едно хубаво и после горе главата и смело напред,няма така да се предаваш.Хайде целувки и спокойно ще дойде и нащето време  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря ,момичета,но....Аз леко кървя,розово течение,не е мн силно-даже намаля.Знам,че това не е непременно гаранция за лоша развръзка,но ми се скапа настроението.Сега лежа,увеличих си дозата на Утрогестана и пия Но-шпа.Стискайте палци да ми се размине!
Спокойно,лежи повечко сега и не се притеснявай ще мине всичко добре. :crossfingers:,то мама се става с притеснения иначе какво ще разбереш от цялата дъндания  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #324 -: Април 10, 2009, 22:41:02 pm »
Тини моля те да стискаш! Всичко ще е наред! Вземи си интересна книжка или хубав филм и си пчивай повечко! може пак сега са се имплантира сладурчето! Нали казват, че обикновенно така ставало! Целувки и да си спокойна, защотоо аз се побърках и то без прибина! Дори нямам зацапване! Само дето теста е "-". Гомо мочение ти казвам! Поне да ми дойде! НЕрвна съм като климактеричка!
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #325 -: Април 10, 2009, 23:32:32 pm »
ТИНИ и аз като си направих тест (на 16 ден след инсето) втората черта беше едвам забележима. На следващия ден очаквах по-изразена черта, ама не. И на по-следващия отидох да си правя кръвен. Но да ти кажа мъжа ми още на първия "+" тест подскочи от радост, аз не смеех да се надявам, но после четох разни постове по форумите (от типа "бледа втора черта") и всички момичета, на които теста им е показал бледа черта са се оказали бременни  :D
А относно течението - в много случай е в реда на нещата да има разни течения, но за най-сигурно се обади на доктора си, а до тогава - лежи и се глези, защото си бременна  :balk_102:
Бамзе ти що не изчакаш до понеделник и тогава да си пуснеш един кръвен тест, а? Моля те събери сили и недей си мисли само за това през почивните дни!!!
« Последна редакция: Април 10, 2009, 23:37:07 pm от marteo »
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*
« Отговор #326 -: Април 11, 2009, 09:21:18 am »
Мартео,на мен ми е ясно,че съм бременна,но след 4 аборта като видя кръв и не знам какво ми става :xНаясно съм ,че течения има разни и запазвам търпение и спокойствие,но постоянно мисля за това дали бременността се развива правилно :?НА кръвен съм решила да отида във вторник.

« Отговор #327 -: Април 11, 2009, 10:47:59 am »
тини, тихичко честито и от мен, сигурна съм че във вторник ще се похвалиш с високо чХГ и всичко ще е наред с бебо
*
« Отговор #328 -: Април 11, 2009, 12:49:09 pm »
Здравейте момичета! Пожелавам ви хебав слънчев и празничен weeekend! Ще послушам мартео и ще отида на вилата! За сега при мен нищо ново. Нито "+", нито "-"?!? Може пък при мен да не отчитат тези тестове! Коквото таква! Сега излизам и ще се радвам на природата. Тини стискай зъби и му кажи да се хваща здраво, защото номера не приемаш!!! Целувки!
*
« Отговор #329 -: Април 11, 2009, 13:34:06 pm »
Момичета, моля , придържайте се към темата. Не я превръщайте в чат.
За целта има скайп, ЛС и съответните теми  в На чашка кафе и на халба бира

Успех на всички в процедура!
« Отговор #330 -: Април 11, 2009, 13:36:17 pm »
 osi_9
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #331 -: Април 11, 2009, 23:37:09 pm »
Виж какво Елфи, смятам, че темата не е свързана само с това да докладваме кой кога си е направил тест и какви лекарства взима и къде го боли! Мисля, че всички сме достатъчно напрегнати за да си пишем само за проблемите и за това на какъв етап са ни процедурител Затова всички си имаме лекари! Ако и тук се дъвче само това, което всички ни държи в напрежение, което и без Това беше отмен!

Успех на всички!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #332 -: Април 12, 2009, 00:13:13 am »
Аз да ви се отчета:Малко избързах и н а12 ден си направих тестче-++++.Малко е бледичка,но е ясно видима втората черта.В неделя пак ще направя,тогава трябва да е ясна втора черта :D!
Тини от сърце се радвам за теб и се моля да си бременееш 9 месеца. Целувки. Стискам палци  на теста утре!
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #333 -: Април 12, 2009, 10:52:20 am »
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ, КАКТО И НА ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ПРАЗНУВАТ ДНЕС !
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ И ОЩЕ ТОЗИ МЕСЕЦ ДА ВИДИТЕ
  :bfp:
*
« Отговор #334 -: Април 12, 2009, 14:41:10 pm »
Теста,който нправих днес е с втора дебела и плътна черта.Зацапването е на моменти,но доста слабичко.Надявам се с лежане ,но-шпа и утрогестан в по-глеми дози,да закрепим положението.
 Днес е Цветница,честито на всички именници!

*
« Отговор #335 -: Април 12, 2009, 14:46:02 pm »
Браво ТИНИ78,чудесна новина :) :)
« Отговор #336 -: Април 12, 2009, 16:13:42 pm »
Теста,който нправих днес е с втора дебела и плътна черта.Зацапването е на моменти,но доста слабичко.Надявам се с лежане ,но-шпа и утрогестан в по-глеми дози,да закрепим положението.

:hug2: Честито Тини! Леки и безпроблемни  :cloud9: preggo yahoo_17 newsm04
Аз също ще дам отчет другата седмица-очакването ми за 15.04   :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #337 -: Април 12, 2009, 17:11:03 pm »
Честито Тини78 желая ти лека бременност но ще ти кажа че според мен сега щом ти цапа трябва много да лежиш Много се радвам за теб :babbycarrage: :babbycarrage: :blowingdust:
Аз днес съм 10 - ти ден гърдите ми са напрегнати много съм докачлива и раздразнена дано това е добър знак, но чакам до 17.04
 :ballons: :ballons:
*
« Отговор #338 -: Април 12, 2009, 19:40:00 pm »
Честито,миличка!
Лежи и почивай повече и всичко ще е наред!
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #339 -: Април 12, 2009, 20:33:35 pm »
TINI78 само се пази и всичко ще е наред, ще видиш! Както казва моята свекърва, трудната бременност си има и положителни страни: имаш право да лежиш по цял ден, да се глезиш и да прехвърлиш на мъжа си повечето задължения  :wink:
Стискам палци на tina799 и pilenceto да се похвалят и те с "+"!
А за bamze от сега имам усещането, че и тя е от нашия отбор  preggo , дано се окажа права!  :crossfingers:
Приятна вечер на всички!