0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #280 -: Април 08, 2009, 14:56:43 pm »
 Така...чух се с докито и той каза да си изпия и последните две хапченца утрогестан и да спирам,но за всеки случай утре да направя пак тест,ако пак е  (-) да си чакам лелището и това е.После се разбрахме да отида и до Плевен за да разгледаме наще изследвания наново и да пуснеме евентуално докоменти за фонда(инвитро)и да се надяваме да ни одобрят,при всички положения второ инсе няма да има а ще има инвитро.Това е за сега от мен.Лошото е че от бързане забравих да го питам дали да спирам другите хапчета най вече Преднизолона и аспирин протекта ,те другите са витамини и са ми останали и за утре сутрин,пък фк.е ясна(а ми е невъзможно да се свържа отново с док.тва си е цяло приключение),някой ако знае дали да ги спра да каже,аз мисля и тях да спра попринцип.
 Хайде до после  :wink:
 Оу и още нещо, за този фонд някоя от вас да знае дали задължително трябва да имам осигуровки?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #281 -: Април 08, 2009, 15:31:18 pm »
искра, аз след края на процедурите спирах да пия преднизолона и аспирин протект, но все пак питай док, фолиевата киселина и витамините и антиоксидантите е добре да ги пиеш постоянно. относно фонда, смятам ,че няма значение дали си здравно осигурен, поне в документите и декларациите, никъде не видях нещо за здравните осигуровки
« Отговор #282 -: Април 08, 2009, 17:35:50 pm »
Искра на мен ми ги изписа докторката доста преди процедурата и каза без прекъсване пия ги вече няколко месеца, само сега след инсеминацията ми намали преднизолона по веднъж на ден и каза без прекъсване.
Аз ходя в клиниката на Щерев ако това има някакво значение
Сега си ги пий и чакам утре да се похвалиш
Аз миналия месец имах отрицателен тест и на следващата сутрин 3 положителни, но за кратко само две седмици бях щастлива.
Желая ти :bfp1: :bfp1: :bfp1: :ballons:
« Отговор #283 -: Април 08, 2009, 17:53:52 pm »
Аз миналия месец имах отрицателен тест и на следващата сутрин 3 положителни. Желая ти :bfp1: :bfp1: :bfp1: :ballons:
Дано и аз имам утре (+)последна надежда ми е.Благодаря ти,ще правя отчаяни опити за свързване,аз не съм в щерев а в КИРМ Плевен.Успех и на тебе  :flower:
« Последна редакция: Април 08, 2009, 18:00:46 pm от iskra.p.dimitrova »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #284 -: Април 08, 2009, 17:58:07 pm »
защо не прескочиш до най близката лаборатория и не направиш един кръвен за най сигурно
« Отговор #285 -: Април 08, 2009, 18:01:00 pm »
 Aми утре ако пак обикновенните не покажат + ще направя и кръвен.
*
« Отговор #286 -: Април 08, 2009, 18:42:54 pm »
"Aми утре ако пак обикновенните не покажат + ще направя и кръвен."

Успех Искре :) Стискам ти палци силно, силноооооо, пу пу ....  :pink_dust_1:

*
« Отговор #287 -: Април 08, 2009, 23:11:29 pm »
Хайде Искре направи и един кръвен тест! По-лошо няма да стане, а и малко ще се успокоиш и ще имаш яснота. Целувки!
« Отговор #288 -: Април 08, 2009, 23:58:15 pm »
Bamze - днеска трябваше да ти дойде,та питам се как е положението  :lol: при теб,нямам търпение вече да кажеш че си БРЕМЕННА мн искам да знаеш че чакам с теб ,както и сдругите момичета де  :D
 Докито каза само мултитабса да пия и разбира се фолиевата.
 Утре по някое време като ми донесе мъжа парички ще направя още един оринен, ако ли не вече отивам на кръвен.
 Ама вие викате аиде ама ако бях направила как щях да ви държа в напрежение  :balk_56:
 Хаиде сладуранки до утре.
 Бамзе ти не се ослушвай а казвай,как си ,какво става и т.н. :balk_68:
 многоооо  :bighug:
« Отговор #289 -: Април 09, 2009, 10:19:49 am »
 Добро утро  :rainbow:
 Аз май приключвам с надеждата,вчера вечерта забелязах леко кафеникаво зацапване,днеска също го имам, леко е ама го има, значи гадната леличка идвааааааааааааааааа......
 Изобщо няма да си давам парите за тестове,няма смисъл успех момичета,дано имате повече късмет от мен  :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #290 -: Април 09, 2009, 10:35:01 am »
Здравейте! Аз съм добре. Все ще лелкоа няма, но аз сега "гости" неприемам! Като излючим тежестта в средата на корема и ужасно големмите гърди всичко руго е норед! Вече много се изкушавам за теста, но се послушам докторите и ще го направя в събота. а и не се шешкам ного, ако съм бременна няма да съм изненнадана много! Нали затова направих пътека до клиниката! А ако не съм - пътя до доктора вече го поновам! Имам баче нкакво чувство, че този път ще изгрее слънцето и в моя живот! Да пишете как сте и аз ще пиша каквото и да стане! Поздрави за всички и много усмивки през днешния ден!
*
« Отговор #291 -: Април 09, 2009, 10:47:06 am »
несажалявай Искре! не е бил твоят месец! нали знаешмоята теория: бебенцата избират кого да се появят! Твоето ще дойде когто най малко го очакваш, когато имаш най-много работа и ще те изненада! Все пак трябва да има елемент на изненада! Трябва много да си спокйна и след всяка процедура да не кроиш планове за следващата! Живей си живот пълноценно и си приемай лечението като лечение от грип! Всичко ще се нареди! Само няма да се шешкаш! Много добре знам, че е дсадно но не го превръщай във фикс дея! Ако излезеш от форума ми риши на milenappetrova@gmail.com :blowingdust: :blowingdust2:
« Отговор #292 -: Април 09, 2009, 11:01:31 am »
Бамзе - ти си уникална личност,възхищавам ти се на силният дух който имаш  :youwoman:
 Благодаря ти от сърце за думите наистина ми повдигна настроението  :thankyousign: :flower: :flower: :flower:
 Сега проверявам какво ми трябва за финда,и отново се мятаме в джаза  :party:
*

pileceto

« Отговор #293 -: Април 09, 2009, 11:27:11 am »
здравейте : :bighug:
Искра главата горе само ако вярваш и не се отчайваш бебчетата ще дойдат няма да се натъжаваш
Мен днес ми е 7 ден снощи ме болеше ниско долу,после ми боцкаха яйчниците ,а тази сутрин се събуждам и гърдите ми са два пъти по големи от снощи това ми стана ясно като си напълних сутиена :balk_102:
Нямам търпение да дойде теста blowingdust:
« Отговор #294 -: Април 09, 2009, 11:37:07 am »
здравейте : :bighug:
Мен днес ми е 7 ден снощи ме болеше ниско долу,после ми боцкаха яйчниците ,а тази сутрин се събуждам и гърдите ми са два пъти по големи от снощи това ми стана ясно като си напълних сутиена :balk_102:
Нямам търпение да дойде теста blowingdust:
  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy preggo :bori_014: - успех мила силно стискам палчета.
*
« Отговор #295 -: Април 09, 2009, 13:48:50 pm »
Пиленце, Вземи си едно но-шпа да ти се отпусне коремчето! Така ще ти се оросява по-добре и ще влиза повече кислород! Не е опасно! Успех мила! Искре, ако мога да ти помогна нещо за фонда кажи!
« Отговор #296 -: Април 09, 2009, 13:53:16 pm »
 Bamze - Благодаря ти ама то ние сега тепърва ще видиме кога ще ни е възможно да отидеме до плевен,да се види с какъв фактор ще кандидатсваме,да каже доки какво ни трябва още и т.н.
 Ако има нещо аз ще пиша ,иначе от сърце ти благодаря за предложената помощ  :flower:.
*

nadia77

« Отговор #297 -: Април 09, 2009, 14:48:26 pm »
Здравейте! Нова съм и аз като вас ще се пробвам с инсе. Миналия месец не се получи и мн плаках. Сега като чета и вашите истории нещо взех да губя надежда.
Пожелавам успех на всички
« Отговор #298 -: Април 09, 2009, 15:13:56 pm »
Здравейте! Нова съм и аз като вас ще се пробвам с инсе. Миналия месец не се получи и мн плаках. Сега като чета и вашите истории нещо взех да губя надежда.
Пожелавам успех на всички
  Недей да губиш надежда,ако и нея загубиш защо ще продължаваш,горе главата и смело напред .
 А когато стане ще си кажеш ей заслужаваше си чакането и сълзите.Никога недей да губиш надежда,ама никогаааа....  :bighug: :bighug: :bighug:
 Бъди силна и вярвай със сърцето си че един ден ще видиш  :bfp1:,а 9 месеца по касно ще гушнеш  :babyflips:
 Хайде стискам палци да е по скоро,и ти желая успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

nadia77

« Отговор #299 -: Април 09, 2009, 17:24:18 pm »
благодаря ти много Искра!
Ти си много позитивен човек.   
:bighug: