0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #260 -: Април 07, 2009, 14:29:37 pm »
Аз съм добре,момичета,че какво да ми има? :wink:Бамзе,права си ,че вече не се шашкам толкова,шашках се първия път ,отдадох мн емоции.Но наистина вече имам доста "багаж " и определено няма смисъл да се побърквам.Естествено,че вече нямам търпение за теста,естествено е да се дерзая от всичко случващо се,но по-кротко!Резултатът няма да се промени така или иначе!От опит знам,че тялото може да те подведе с разните му признаци-и в двата случая.И да имаш симптоми за ПМС,пак може даа е +.И да нямаш симптоми никакви ,пак е възможно и да е + ,както и нищо да не се е получило.Аз за това ви казвам да не се вглеждате толкова в телата си.Например сънливостта може да се дължи на приема на Утрогестан.За сърцебиенето не знам.Останаха 1-2 дни,стягайте се-нали ще ставате мами :wink:

« Отговор #261 -: Април 07, 2009, 14:30:00 pm »
 Да се отчета! Първата ми инсеминация завърши с неуспех днес!Имам МЦ.Дори не можах да стигна до тест! Ужас!!! Смятам директно да се насоча към ин витро! Испех от сърце на всички! Дано да имате по-вече късмет от мен!
*
« Отговор #262 -: Април 07, 2009, 14:39:47 pm »
Да се отчета! Първата ми инсеминация завърши с неуспех днес!Имам МЦ.Дори не можах да стигна до тест! Ужас!!! Смятам директно да се насоча към ин витро! Испех от сърце на всички! Дано да имате по-вече късмет от мен!

Съжелявам за пошите новини :?дано следващия опит да е успешен
Тини,малко остана,стиакам палци да ни зарадваш :crossfingers:
« Отговор #263 -: Април 07, 2009, 14:59:54 pm »
  :bighug:,много съжалявам,но съм сигорна че следващия път ще стане не се отчайвай,горе глава и мн вяра.Много късмет ти желая  :blowingdust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #264 -: Април 07, 2009, 15:11:50 pm »
Цвета, няма нищо страшно! Много съжалявам, но съм сигорна, че скоро ще скачаш от радост! Най-вероятно твоето бебче иска повече празници, а не рожден ден и Коледа в едно. Ще си доиде когато на него му е кеф! Успокой се, защото много е важно да не го мислиш. И не отивай ноправо на инвитро. На мен се оказа, че стимулациите не ми действат особено добре и сега пробвах на ЕЦ. Дано да е успешен! Да не изгубиш надержда и вяра много те моля!!! osi_1 :rainbow: :blowingdust: :blowingdust2: и  :balk_173: milenappetrova@gmail.com
« Отговор #265 -: Април 07, 2009, 15:30:12 pm »
Бамзе, благодаря ти от сърце за насърчаването! Не съм се отчаяла, защото честно казано не съм имала и чак толкова големи надежди! Относно ин-витрото-наистина се замислям, защото при нас роля играе и възрастовия фактор-аз съм на 32 , а съпруга ми на 41 години.Дано не съм Ви развалиля хубавия слънчев ден с моето съобщение.Силно вярвам, че от днес в темата ще завалят само положителни резултати!
*
« Отговор #266 -: Април 07, 2009, 15:54:00 pm »
Аз ще ставам на 39 тия дни!!!
*
« Отговор #267 -: Април 07, 2009, 15:58:27 pm »
ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ГОЛЕМИ СЛАДУРИ!!!! НА ТАКИВА ХОРА ГОСПОД ТРЯБВА ДА ПРАЩА ДЕЧИЦА!!! :balk_184:
« Отговор #268 -: Април 07, 2009, 16:00:46 pm »
ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ГОЛЕМИ СЛАДУРИ!!!! НА ТАКИВА ХОРА ГОСПОД ТРЯБВА ДА ПРАЩА ДЕЧИЦА!!! :balk_184:
  :balk_46: :balk_46: :balk_46:
 И аз съм на същото мнение.
« Последна редакция: Април 07, 2009, 16:02:48 pm от iskra.p.dimitrova »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #269 -: Април 07, 2009, 18:12:44 pm »
Успех на всички ви сладурки! :)
ZVETA_76, защо не пробваш още поне няколко инсета и тогава инвитро. Моето първо инсе проключи на 3ти, но мисля този месец пак да пробвам.

Поздрави :)))

« Отговор #270 -: Април 07, 2009, 18:32:37 pm »
Rashi - успех на второто инсе  yahoo_17 :crossfingers: :goodluck:
 Момичета направих теста и е (-),явно и аз няма да ви зарадвам и да заеадвам себеси,дано тези който останахте да имате повече късмет .
« Последна редакция: Април 07, 2009, 20:29:27 pm от iskra.p.dimitrova »
« Отговор #271 -: Април 07, 2009, 22:36:56 pm »
На всичкото одгоре от вчера май почнах и да се разболявам,потдържам няква температура от 37.1 - 37.2,кихам като луда и съм хремава, е по гадно неможе да стане  :balk_145:
*
« Отговор #272 -: Април 08, 2009, 10:24:59 am »
Сажалявам Искре! Но докато не ти дойде има надежда! Защо не пуснеш и един кръвен тест? Много съжалявам!
« Отговор #273 -: Април 08, 2009, 10:31:56 am »
Ами днеска ще се чуя с докито да видиме как ще процедираме от тук на татък,дали ще правиме инсе или инвитро и ще пиша да ви кажа.
 Бамзе - мисля да изчакам ,аз сега най вероятно ще спра хапчетата по точно утрогестана и ако тогава не ми дойде което е май невъзможно(доста време мина  от инсето до вчерашния ден с теста би трябвало да е верен резултата)ще направя кръвен.Мн искам ти да ни зарадваш, да си имаме късметче в темичката,желая ти го от сърце  :bighug:.
 С мъжа ми клониме към инвитро,ама днеска или утре ще се реши.
 Ще пиша като знам нещо.
 Много ви обичкам нищо че не ви познавам изобщо  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #274 -: Април 08, 2009, 11:25:31 am »
здравейте момичета
аз съм сувсем нова при вас
на 02.04 за първи път правих инсеминация след спонтанен аборт през март
много ми е странно сега незнам кога да очаквам признаци дали още е рано или виенето на свят и ниското кръвно всяка вечер имат значение или не
Пия дуфастон, фолиева киселина, аспирин протект,преднизолон,неохид и утрогестан вагинално цял ден лежа защото според докторката така трябва в моя случай
Правих генетични и имунологични изследвания след аборта няма ми нищо просто според нея най вероятно съм прекалила с работата, затова сега каза лежим и чакаме до 17.04 ама до тогава само вие може да ме разберете колко много време има :blowingdust2:
НА ВСИЯКИ ВАС ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ ПО СКОРО : preggo :babbycarrage:
« Отговор #275 -: Април 08, 2009, 11:40:03 am »
pilenceto - според мене е още рано за признаци,може да е от самите хапчета(виенето на свят и ниското кръвно).Щом са ти казали да лежиш това е варянта,знам че 17.04 ти се вижда мн далече ,но търпението е злато.Стискам ти палци да е положителен резолтата и да ни зарадваш  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy.Спокойствието е мн важно след инсеминация.
 Хайде успех и ни дръж в течение  :goodluck: :crossfingers:
 Дим - упех миличка.
« Последна редакция: Април 08, 2009, 12:03:03 pm от iskra.p.dimitrova »
*
« Отговор #276 -: Април 08, 2009, 11:58:46 am »
Здравейте мили момичета!Аз съм нова в редиците ви ,но се записвам окончателно-започва и моята одисея с инсеминциите този месец!За мен ще е първа.Като изчетох всичко ,написано от вас,просто ви се възхищавам ,давате и на мен надежди и силички!
Пожелавам ви съвсем скоро мечтата ви да стане реалност! :bighug:
« Последна редакция: Април 08, 2009, 13:46:23 pm от ДИМ »
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
« Отговор #277 -: Април 08, 2009, 12:13:00 pm »
 Здравейте , момичета! Включвам се относно сърцебиенето , но и за да ви пожелая на всички  :bfp:!
 Имала съм сърцебиене , когато пиех Преднизолон по време на инсетата. Освен сърцебиене имах и прилошаване, виене на свят , подуване ...
 Когато съм пила Утрогестана , понеже нямах възможност да си го слагам , прималявах и кръвното ми падаше , а аз съм с ниско кръвно - 90/60 - 80/60.
След като престанех да го пия тези оплаквания изчезваха.
 Успех! Дано при вас тези оплаквания да са симптом на очакваната новина!
« Отговор #278 -: Април 08, 2009, 12:54:18 pm »
 Искре, според мен щом не ти идва МЦ има все още надежда при теб, и то в големи дози, мила.Виж при мен цикъла, даже изпревари с един ден напред, въпреки че и аз взимах утрогестан.Така че......нищо още не е загубено според мен!А по въпроса за хремата и температурата-и аз от вчера съм като тебе-с отрицателен тест и болна!!!! Въпреки това продължавам напред към тежката артилерия! Стискам палци и се моля като направиш кръвен тест, резултата да е друг!Даже съм сигурна!
*
« Отговор #279 -: Април 08, 2009, 14:02:07 pm »
Здравейте срадури! Ето ме и мен! Аз съм все така! Не ми идва и ми е лошо! Вчера се свързах с моята си докторка, която винаги ме е консултирала/защото Докторите при които ходя сега са много заети/ и тя ми каза за болките да всимам нош-па! Даже било по-добре. Днес нямам болки, но се изморявам и ми гаделичка нещо в стомаха/много стронно усещане/. Ще изчакам още ден, два е ще пишкам в/у тестчето! Въпреки, че ако има нещо има, ако не - тепърва няма да става до следващата процедура! И да го мисля и да него мисля все тая! Излагане има, отказване няма! Пиленце, щом са ти казали да си почиваш слушай докторите! Вземи си книжки, филми и си кани гости да се забавляваш! Не го мисли много! да не откачиш до 17.04!?! Много е гадно това чакане знам го от опит! Имаш чувството, че минава цяла вечност и никой не ти вярва, че е така! Тини, хубав празник е в неделя и на теб и на всички момичета тук пожелавам много цветно и радостно настроение! Искре, не си спирай лекарствата, без доктора да тие казал! Ъега имам малко работа, но пак ще пиша! Чао! :bori_021: и за всички нови :welcome: