moni76 , съжалявам за това, което се е получило. Аз имам 3 бременности, които съм загубила и напълно те разбирам.
pimi , много си права- много е трудно. Вече толкова пари съм дала за тестове - не е истина. Ама като нямам нерви да чакам...
krisi1812 , много съжалявам мила. На теб това 3то инсе ли те беше? На мен ми е 3то ( първото беше успешно, ама после го загубих) и аз също съм решила, че ако сега не съм бременна, приключвам с инсетата и ще минаваме на инвитро.
bobi 2 , адашче
- много ми хареса това което каза, че всички знаем как изглежда отрицателен тест. Така е. Аз съм направила сигурно повече от 100 теста и винаги позлвам една и съща марка, та знам за какво става дума.
Преди година и половина като бях бременна и имах 3 + теста и прокървих. Като отидох на лекар искаха пак да направят такъв. Казах на сестрата, че току що съм ходила до тоалетната и няма смисъл, но тя настоя и ми заяви, че съм си въобразявала че съм бременна, защото след толкова време ( 6та седмица беше) дори и да не съм чакала няколко часа пак щял да бъде положителен. Все пак аз се примолих на лекарката да ме прегледа с ултразвук и се оказа, че не само съм бременна, ами и сърдечни тонове видяха. Лекарката не повярва на очите си при положение, че уринният ми тест беше отрицателен. Взеха ми кръв и кръвният ЧХГ беше над 1000. Та много е важно да е минало достатъчно време, за да са вярни резултатите. Аз вчера бях чакала 5 часа,което би трябвало да е предостатъчно. Днес смятам да взема един в работата, понеже там изкарвам страшно много време без да ходя до тоалетната и след това да го направя.
Ще пиша, когато имам резултати.
Благодаря ви много момичета. Страхотни сте.
Боби