0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #20 -: Март 10, 2009, 22:07:17 pm »
TINI78 , този път ще стане , ще видиш !
Bobbie , още е раничко сигурно !Потрай още някой ден!
« Отговор #21 -: Март 11, 2009, 08:07:27 am »
Боби стискам палци. Аз този път няма да правя по-рано. Ще чакам деня. Този път нищо не усещам предишния път като, че ли имах повече симптоми, а сега нищо.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #22 -: Март 11, 2009, 08:54:44 am »
Боби стискам палци. Аз този път няма да правя по-рано. Ще чакам деня. Този път нищо не усещам предишния път като, че ли имах повече симптоми, а сега нищо.
Симптомите са плод на нашето въображение си мисля,аз и след трите инсемин.все имах симптоми ,придърпвания и какво ли не.Желая ви успех и дано да се похвалите.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #23 -: Март 11, 2009, 10:57:50 am »
Аз пък никога не съм си приписвала симптоми и сега пак нямам никакви. Смятам, че е нереално да твърдя, че "усещам", че е станало или, че не е.

Между другото, мъжът ми ми сервира много нериятни изненади днес и съм страшно разстроена.  Имам чувството, че този човек въобще не мисли. Знаеше, че точно тези дни са най-важни за имплантирането ( ако има такова), но моето спокойствие на него явно не му се струва кой знае колко важно. Той знае, че ще се ядосам, ще се развикам и ще ми мине. Да, ама аз не мога да се отърва от мисълта, че сигурно с тези емоции си преча и това ме разстройва повече, от колкото самите проблеми. И се получава един омагьосан кръг, в който аз се самонавивам как това ми пречи, а това ме разстройва още повече. Дано емоционалното ми състояние не се отрази, но честно казано не знам как ще стане като през няколко часа се разревавам от страх, че пак нищо няма да стане.  Просто не знам как да се справя с това.

Боби

« Отговор #24 -: Март 11, 2009, 11:08:40 am »
Bobbie , опитай се да бъдеш спокойна! Не мисли за проблемите , които имате - гледай филми , слушай музика , прави това , което ти доставя удоволствие. Малко остава и наистина е важно да си спокойна.
 Аз продължавам да ти стискам палци !
 :bighug:
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #25 -: Март 11, 2009, 11:31:56 am »
Благодаря ти fatalwoman. Много ми е трудно в момента да намеря нещо, което да ми доставя удоволствие, но се надявам до 1-2 дена да ми мине. Лошото е, че тези дни са ми най-важните и това е което най-много ме притеснява. Тук сега е 4:30 и смятам да се изтърся рано-рано в работата, за да си заема мозъка с нещо друго. Дано да проработи тази стратегия, че така като седя ,будувам и мисля глупости никак не си помагам.
Мерси за милият отговор.

Боби

*
« Отговор #26 -: Март 11, 2009, 15:54:30 pm »
От днес започнах стимулацията за моето четвърто инсе.
Междувременно ще изследваме клетъчен имунитет - да видим дали от там няма да изскочи нещо!? Също и хормони на щитовидната - все ми се струва, че позакъсняхме с тях :?
Че такива ми ти работи...

Успех желая на всички чакащи! :crossfingers:
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #27 -: Март 12, 2009, 01:57:33 am »
Момичета, сега да ви кажа какво стана.
Аз си купувам едни тестове за бременност, които са в комплект по 3 и за реклама сега има някаква промоция и вътре в кутийката слагат един допълнителен тест, който обаче е дигитален. Та направих си аз днес този дигитален тест и ми каза, че не съм бременна. Обаче аз взех, че го разглобих и какво да видя- въре имаше още една много бледа чертичка. Като търсих по интернета , навсякъде казват да не го разглобяваш, защото при тези дигиталните можело да имаш 2 чертички ( някои хващали и ЛХ, но беше друга марка тест) и може пак да не си бременна. Да, ама аз всеки път ги разглобявам тези тестове и никога не е имало втора чертичка. За всеки случай като се върнах от работа си направих и един от тези обикновените. Първоначално нямаше нищо след 3 мин., ядосах се и го изхвърлих. Да ама после ме зачовърка нещо и го извадих от кофата и какво да видя- едва забележима бледа чертичка. Показах и на мъжа ми, за да не би да си въобразявам, толкова беше бледа, но и той я видя. Знам, че казват да не ги гледаш след като минат 10 минути, но аз редовно го правя с тази марка тестове и никога не се е появявала чертичка дори и много по-късно. Как мислите, дали това все пак не са положителни тестове? Сега отивам до магазина да си купя още един комплект и утре ще правя пак, но ми се искаше да чуя и от вас дали имате подобни случаи? На някой да му се е случвало да му се появи черичката по-късно и да не е бил положителен тестът?

Боби
« Последна редакция: Март 12, 2009, 02:00:05 am от Bobbie »

*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #28 -: Март 12, 2009, 08:57:20 am »
Боби, аз знам, че след 10мин е напълно възможно да се появи 2-ра чертичка, като това въобще не значи, че си бременна.
Моят съвет е на си направиш кръвен тест, така ще разбереш със сигурност дали е истинска бледата чертичка.
Пожелавам ти да е така и ще чакаме да кажеш какъв е резултата от теста  :crossfingers:
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #29 -: Март 12, 2009, 09:31:06 am »
marteo и аз знам така, затова питам. Обаче пък с тази марка никога не ми се е случвало, а като взема предивид, че имаше и бледа чертичка на дигиталният и наистина много се надявам това да означава, че има ЧХГ.
Не мога да направя кръвен сега. Тук не мога да си ги правя когато си искам, а трябва да са ми назначени от лекар. Аз имам час за понеделник понеже 14тия ден се пада в събота. За сега просто трябва да почакам да видя дали ще започне да става по-тъмна чертичката. Стискайте ми палци.

Боби

« Отговор #30 -: Март 12, 2009, 09:55:18 am »
Боби, искам да ти дам кураж като ти разкажа и моят нескромен опит с тестовете.
За тези години , които опитваме за бебче съм направила десетки тестове от различни марки.
Преди месец правих ин-витро и на 10 ден след трансфера започнах с тестовете. Още на първият се получи мнооооооого , ама наистина много бледа чертичка и то след 10 мин. Така всеки ден по  няколко и на всичките тестове чертичката се показваше след определеното време.
При мен нещата не се развиха добре, но това е друга тема. На 19 ден след трансфера бях на доктор и показах моите тестчета с бледи чертички. Той беше катерогичен , че са положителни, но в последствие бремеността така и не се разви.
Така че бледа, небледа - щом я има значи е положителен. Сигурно сама от опит знаеш, че ако няма бременност и след 1 час чертичката остава само една.
Късмет!
*
« Отговор #31 -: Март 12, 2009, 11:14:12 am »
Боби,моя съвет е да се успокоиш и да не се тормозиш всеки ден с безкрайни тестове.Знам че е трудно,но по-добре изчакай поне до 14-15 ден за да е по-достоверен теста.Късмет миличка!Стискам палци за положителен резултат!
« Отговор #32 -: Март 12, 2009, 11:40:37 am »
стискам ти палци Боби, на мен вчера ми дойде със страшна сила и май бях до тук с инсетата.
Пожелавам успех на всички чакащи
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #33 -: Март 12, 2009, 11:41:58 am »
Здравейте момичета. Аз не пиша във вашата тема, но ме провокира поста на Боби.
Напълно е възможно да си бременна и при мен се получаваше така.И аз се появих в една аптека на 11 ден от овуто да си купя нова порция тестове. Показах на аптекарката тестовете, които бях направила предния ден и момичето каза просто да не си давам парите за тестове, че съм си бременна. Просто така не може да ти се получава втора черта.Всички знаем как изглежда отрицателния тест. Много силно ти стискам палци, както и на всички останали в темата.
« Последна редакция: Март 12, 2009, 11:43:35 am от bobi 2 »
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #34 -: Март 12, 2009, 12:51:48 pm »
moni76 , съжалявам за това, което се е получило. Аз имам 3 бременности, които съм загубила и напълно те разбирам.

pimi , много си права- много е трудно. Вече толкова пари съм дала за тестове - не е истина. Ама като нямам нерви да чакам...

krisi1812 , много съжалявам мила. На теб това 3то инсе ли те беше? На мен ми е 3то ( първото беше успешно, ама после го загубих) и аз също съм решила, че ако сега не съм бременна, приключвам с инсетата и ще минаваме на инвитро.

bobi 2 , адашче :-) - много ми хареса това което каза, че всички знаем как изглежда отрицателен тест. Така е. Аз съм направила сигурно повече от 100 теста и винаги позлвам една и съща марка, та знам за какво става дума.
Преди година и половина като бях бременна и имах 3 + теста и прокървих. Като отидох на лекар искаха пак да направят такъв. Казах на сестрата, че току що съм ходила до тоалетната и няма смисъл, но тя настоя и ми заяви, че съм си въобразявала че съм бременна, защото след толкова време ( 6та седмица беше) дори и да не съм чакала няколко часа пак щял да бъде положителен. Все пак аз се примолих на лекарката да ме прегледа с ултразвук и се оказа, че не само съм бременна, ами и сърдечни тонове видяха. Лекарката не повярва на очите си при положение, че уринният ми тест беше отрицателен. Взеха ми кръв и кръвният ЧХГ беше над 1000. Та много е важно да е минало достатъчно време, за да са вярни резултатите. Аз вчера бях чакала 5 часа,което би трябвало да е предостатъчно. Днес смятам да взема един в работата, понеже там изкарвам страшно много време без да ходя до тоалетната и след това да го направя.
Ще пиша, когато имам резултати.

Благодаря ви много момичета. Страхотни сте.

Боби
« Последна редакция: Март 12, 2009, 12:54:01 pm от Bobbie »

« Отговор #35 -: Март 12, 2009, 12:55:25 pm »
Боби,бледата чертичка си е положителен тест.Аз направих теста на 15 ден след инсето и се показа съвсем бледа черта.На другия ден го повторих и отново бледа черта.Стискам палци всичко да е наред. :bighug:
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #36 -: Март 12, 2009, 14:09:41 pm »
lidia7674 и аз така знам, но проблемът ми е не че е бледа, а че се появи по-късно от определеното време. Просто не знам как точно е възможно да стане това по-погрешка, но така пише в инструкциите. Аз самата ползвам анти-тела в работата си и знам точно как действат, как става смяната на цвета, как става контролната линия и т.н. и затова не мога да си обясня защо производителите твърдят, че не е валиден, ако чертата се получи по-късно.Може би защото понякога може да се получи чертичка ( сива , не цветна) над мястото където е линията и някои жени може да се объркат- не знам.

Знам, че тестовете за овулация хващат и ЧХГ и ЛХ, понеже двата хромона имат по една "част" от тях, която е еднаква. Обаче за тестовете за бременност се ползват антитела специфични само за ЧХГ.
Или аз нещо пропускам от това, което слагат в тези тестове, или това не е вярно и смяна на цвета независимо, че е по-късно би трябвало да означава наличие на достатъчно ЧХГ. 

Боби
« Последна редакция: Март 12, 2009, 14:11:30 pm от Bobbie »

« Отговор #37 -: Март 12, 2009, 18:15:12 pm »
Здравейте момичета  :wink:,предстой ми инсе в клиниката в Плевен при док.Емин.За пръв път ще ми е и несъм мн на ясно с нещата.След като го решихме с мажът ми отидохме до клиниката.Там док. ми направи прегледа на ехографа и стана ясно че при мене няма нужда от стимуация с инжекций ( такава исках аз за по сигорно), и за това съм на следните хапчета:
   1.Клостибегит
   2.Естрофем
   3.Преднизолон Ф
   4.Мултитабс
   5.Аспирин протект
   6.Фолиева
   7.Селен
Значи прегледа беше на третият ден от цикъла (11.03.2009),за контролен ме вика на (17.03.2009).
Горе доло колко след стимулацията се прави самата инсеминация,и болезнена ли е?
Ако съм прекалила с обясненията молия да ме извините ,но ми е мн притеснено и имах нужда да споделя  :bighug:
На всички желая успешни процедури  :bfp:
« Последна редакция: Март 12, 2009, 18:17:34 pm от iskar.p.dimitrova »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #38 -: Март 12, 2009, 19:11:41 pm »
Момичета, теста е положителен!!!
 Пак бледо, но този път в 3те минути. Сега стискайте палци да се задържи така 9 месеца, че вече 3 бременности съм загубила и много ме е страх, че пак ще стане.

iskar.p.dimitrova ,не е болезнено. Не си прекалила с обясненята, а дори ( за мен) не са достатъчни.  Ти тест за проходимост на тръбите ( цветна снимка) имаш ли правена? Въобще не казваш каква е при вас причината за стерилитет. Мъжки фактор ли е, щом ти овулираш нормално?

Боби

« Отговор #39 -: Март 12, 2009, 19:31:48 pm »
Мда, забравих да кажа че всички други изследвания който са възможни са ни направени и абсолютно всичко ни е наред.Имахме само хормонални бактерий ,но вече е ок.На мъжа ми спермограмата казват че е прекрасна.Няма основателна причина за това че бебето близо 4 год. не става по нормален начин.Единственото е това че мойта матка е двурога ,но несмятам че е проблем  :D.Благодаря за одговора и дано тези две чертички ти се задържат 9 мес  :stroller: :sucky:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...