Melody01 ето линкче . Обаждаш се иказваш, че искаш час за консултация с доц. Конова, защото ще правиш имунологични и генетични. На мен ми дадоха час за след две седмици след като звъннах и мисля, че е приемливо.
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=20
Пиши как е минало при док, дано да не това, което си мислиш.
Радостинка, Джина много благодаря за сайта милички и искам да благодаря още веднъж на всички които ми писаха на лични, стоплихте ми изтерзаната душичка
Толкова сте добри, мили и грижовни .Просто не знаех какво щях да правя без вас.
Вие ми давате най-безценните съвети и благодарение на вас продължавам да се боря Прегръщам ви всичките
Сега да дам отчет за днес,
Най-сетне дочаках прегледа при моята докторка в ин-витро клиниката. Беше много мила с мен изслуша ме, прегледа ме и ми взе кръв за ЧХГ. Резултата е вече 2,60, тоест бременност вече няма. Аз и на друго не съм се и надявала вече се бях примирила с това. Помолих ако е възможно да ми изпише прогестеронов препарат при евентуална следваща бременност. Тя беше малко скептично настроена каза че ако ембриона отново не е качествен може само изскуствено да удължим живота my и въпреки всичко пак да се получи аборт, но в по-късна седмица. Каза че не ми дава никакви гаранции. Но все пак ми изписа - това е голямо постижение.
Каза че го изписват само при жени, които правят ин-витро и икси. Споменах й за имунологични. Беше твърдо против каза че при евентуален следващ аборт може да ги пусне. За радост моята болница тук в нашето градче няма да ми откажат, но се опасявам че няма да са пълни. Както и да е решила съм и до Плевен да отида. Живот и здраве юни се прибирам за един месец в България и ще гледам да свърша и това
Още веднъж много ви благодаря за съпричастността и добрите съвети,
Обичкам ви многооо