0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

фоликули
« -: Март 01, 2009, 12:05:16 pm »
kakvo ozna4ava

бел.мод: Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Март 01, 2009, 13:54:28 pm от Елфи »
Re: fulikuli
« Отговор #1 -: Март 01, 2009, 12:09:47 pm »
 С названието „фоликул” се  обозначава кухина, изпълнена с течност, в която се намира женската полова клетка (яйцеклетка).

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Март 01, 2009, 12:32:14 pm »
ето тук - http://www.zachatie.org/index.php?option=com_glossary&Itemid=80 - има хубав речник на всякакви медицински термини, свързани с репродукцията на човека.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #3 -: Март 01, 2009, 17:48:51 pm »
С названието „фоликул” се  обозначава кухина, изпълнена с течност, в която се намира женската полова клетка (яйцеклетка).

mn.blagodaria fatalwoman.ako moje da mi kajete ne6to pove4e 6te vi bada mn blagodarna.imam problem sas raspukvaneto na folikulite.
Re: фоликули
« Отговор #4 -: Март 01, 2009, 18:06:25 pm »
 Щом не се пука фоликула , не може да се отдели яйцеклетка , т.е . няма овулация и оттам оплождането е невъзможно. Пробвали ли сте да го спукате с Прегнил/Овитрел ? Всеки цикъл ли не ти се пука фоликула?
« Последна редакция: Март 01, 2009, 18:08:43 pm от fatalwoman »
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #5 -: Март 01, 2009, 18:30:14 pm »
kris0506, моля пиши на кирилица.

Като започваш да пишеш над полето има кредор или до него в ляво има бутон, от които може да смениш на фотетична кирилица.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #6 -: Март 01, 2009, 20:20:34 pm »
Щом не се пука фоликула , не може да се отдели яйцеклетка , т.е . няма овулация и оттам оплождането е невъзможно. Пробвали ли сте да го спукате с Прегнил/Овитрел ? Всеки цикъл ли не ти се пука фоликула?
mn.se izviniavam 4e pi6a na latinitca no se namiram v jugbina i kompa niama kirilica. sas pregnil sam opitvala.imam i 1 opit in vitro ne use6en.predpolagam 4e vseki mesec niama razpukvane.opitvame ve4e 10 godini i niama rezultat.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Март 01, 2009, 20:40:30 pm »
mn.se izviniavam 4e pi6a na latinitca no se namiram v jugbina i kompa niama kirilica.

няма значение, че нямаш кирилица на компа. като почнеш да пишеш в бялото поле, горе вляво над бялото поле има едно синьо бутонче ЕN. натисни го и ще се появи надпис BР. тогава ще можеш да пишеш на кирилица.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!